Ne. Čak i kad bi pokušala, to bi bilo izuzetno kontraproduktivno, gradska vlast bi izvukla na ulicu stotine hiljada ljudi rečenicom "nećete dobiti platu ako ne izađemo svi na ulice", i bila bi u potpunosti u pravu za to.Da li republika moze da uzme te pare Beogradu?
pa nisam rekao tako.Па оно јесте систем труо, али етикетирати целу једну професију да су као са естраде је неукусно.
Od toga nema ništa, Tramp ide u ćorku , pitanje je samo na koliko dugo. Vode se 4 različite optužnice protiv njega.Cekamo da Tramp uzme izbore
Није тако драстичан пример али ти си брате мили овде у заносу оплео чак и по Степи Степановићу.Stvarno neki ljudi imaju perverznu potrebu da sve unište; čuj učiteljice - najpotcenjeniji deo stanovništva, intelektualni proletarijat - bahaaaatooo...
Da menjamo učiteljice. Udri po učiteljicama! A tek vaspitačice...
Iskreno, ja bih 10x više voleo da mi je umesto matore Slobodanke bila takva neka cica učiteljicaMislim da je ljudima najvise muka sistema vrednosti. Devedesetih bi krenuo u osnovnu skolu i docekali bi te neke uciteljice/nastavnici starog kova, skolovani u neko drugo vreme.
Danas te doceka neka sa napumpanim ustima, 1998. godiste, koja za bolje od Zadruge i Instagrama ni ne zna.
Не може СНС никако да финансијски блокира град који има између 1,5 и 2 милијарде евра у буџету ( "никад већи буџет у историји" ). Да на градској власти имамо људе с два грама мозга овај град би цветао.ako opozicija osvoji beograd, da li ce sns moci da ih blokira?
pitam jer sam pomislio da mozda ima smisla glasati na lokalnim izborima, cak i za te nikakve iz opozicije jer upraclhanje gradom, kako rece gospodin @GOJE je na dnu da ne moze gore