Šta je novo?

Izbori 2024

Људи, ај` не приписујте надљудске моћи једној у основи незрелој будалетини.

Имате два примера: Коштуница се повукао и живи евер афтер на Дорћолу и у Белановици; са друге стране, Милошевић се није повукао никад.
Bezmalo 10 godina ne mogu da se nacudim cudu zasto ljudi to rade

Ocigledno je smisleno i pazljivo progurana ta teza jos odavno i to se primilo u narodu kao i svaka gluparija koja se plasira u ove nase polupane mozgove

tacno.
ali da li je moguce zamisliti ekipu iz Zajedno/DS kako obilazi sela
А да ли је могуће замислити људе из Народног покрета Србије и Еколошког устанка како обилазе села и нуде неупоредиво боља обећања него СНС батинаши? Ја баш имам осећај да опозиција чека да власт понуди бар четвртину својих обећања грађанима и да тек онда и опозиција крене у много озбиљнију кампању него власт. Знам више људи који су пре две-три године били за власт, али ће на следећим изборима гласати за опозицију, а многих таквих људи сигурно има по целој Србији. Резултат предстојећих избора пресудиће управо људи попут тебе који се одлучују да ли да изађу или не изађу на изборе, а свима таквима препоручујем да издвоје мало слободног времена да уђу на сајтове свих опозиционих странака и прочитају њихове програме.

Mene zvali pre neki dan, da pitaju "šta mislite o našem predsedniku" 😁 Ja reko'- bolje da zadržim za sebe šta mislim. Devojčica se našla u čudu, kao-stvarno ne želite da se izjasnite.. Da, reko', je l' to neki problem.. ostala je zatečena.. SNS direktori se rastrčali ovde u okolini, nude pare za renoviranje crkve, da kupe pametne table školama, doniraju penzionerskim udruženjima... Gori im pod nogama kao nikad... uzalud im sve.
Да мене сад назову на телефон и обећају да ће реновирати паркић иза зграде у којој живим и да ће реновирати све унутарблоковске саобраћајнице које се распадају, ја бих им одговорио: "Лепо је то од вас, али шта вас је спречавало да урадите то пре 4 године? Уопште не грешим кад причам људима да све ствари које урадите радите искључиво ради рејтинга, а не зато што вам је стало до народа. Зато морате да одете са власти, као и свака друга власт која буде правила сопствене грађане будалама на тако приземне начине."

Изгледа мора да се формира што више лажних опозиционих покрета који неће прећи цензус и чији гласови ће самим тим махом отићи СНС-у.

Tri nato špijuna se konacno ogolila i ekranizovala. Mada je u šormazovom slučaju pravilo, što manje ekranizacije to bolje. Uglavnom lažna opozicija po milovom receptu lažnih srpskih stranaka
Što je najcrnje, ova misli da je neki politički faktor i da je narod teško pogođen što je sjahala sa vlasti.

Isti
таквима препоручујем да издвоје мало слободног времена да уђу на сајтове свих опозиционих странака и прочитају њихове програме.
Da li se zezaš? Siguran sam da i naprednjaci imaju super program, Montgomeri ga je pisao, pa šta im vredi...

tacno.
ali da li je moguce zamisliti ekipu iz Zajedno/DS kako obilazi sela
Pa nekada su (smo) išli jer tako mora. Ja sam rekao da se Vučić može skloniti jednostavno ako ima pameti i naveo par konkretnih stvari. Ako toga nema naravno da će vladati dokle hoće. Zašto li su jednostavne stvari tako teške? Onda navodiš citate Milenkovića sa ciljem uništavanja 5 oktobra. Pa šta je trebalo? Da Milošević vlada večno? Ako je tako onda u redu, neka danas i Vučića, a mi ćemo plakati i tugovati na tastaturama kako će večno vladati i kako propadosmo...

Ovo raspisivanje izbora u meni samo podgreva onu najtužniju sumnju da je sve dogovoreno između vlasti, opozicije i stranog faktora (Zapada).
1) Vlast dobija izbore (na kojima verovatno pobeđuje na svim nivoima) i novu odgodu kosovskog čvora.
2) Opozicija dobija izlaz iz veoma neugodne situacije, nastale činjenicom da ne znaju kako da rukovode desetinama hiljada ljudi na ulici ("ispunjen naš glavni zahtev"). Plus, možda 1-2 gradske opštine u Beogradu i neko poslaničko mesto više.
3) Zapad dobija produžetak stabilokratije i smanjenu šansu da stranke desnice i rusofili preotmu Srbiju. Ovo se nekome možda ne čini kao uobičajeni cilj, ali podsetiću da ruska struja ovde ima podršku oko 80% građana.

Svi zadovoljni, svi srećni.

Poslednja izmena:
naravno da ne treba da vlada vecno, ali ne zelim ni da glasam za opozicioni sljam (naravno ne za radikale). Na proslim izborima sam izasao, prvi put posle 20 godina. Sad, tek, nema sanse.

Dogovor izmedju SNS
i opozicije potvrdjuju rezultati laznih anketa. Mogucnist kradje na par bgd opstina zadovoljice sve politicke ambicije opizicije.

kako glasati za majmune koji su izdali svoj proklamovani politicki cilj iz maja (zahtevi Protesta) i jurnuli da se docepaju unosnih opstina. Ako su svi zaboravili kako su se kleli "ne trebaju nam izbori, nego da se ispune zahtevi", ja nisam zaboravio.
Gade mi se te male would be Hulje.
Treba bojkotovati. U svakom slucaju neke osobe koje znam i koje od 1990. gladaju A opoziciju sad nece izaci. A 20 godina sam ih ubedjivao da ne glasaju, bezuspesno, a sad mi sami od sebe kazu da nece. To je pozitivan razvoj dogadjaja.

Poslednja izmena:
А како другачије можеш бар да покушаш да ограничиш моћ власти осим протестовањем и гласањем за опозицију?

Isti

Da li se zezaš? Siguran sam da i naprednjaci imaju super program, Montgomeri ga je pisao, pa šta im vredi...
Напредњачки програм је небитан јер су за 11 година власти показали шта умеју. Логично је да свака опозициона странка има програм којим објашњава шта би урадила кад би дошла на власт и шта може да понуди грађанима. Не кажем да би све из тих програма они испунили, али било би боље него сад чак и кад би спровели 5-10% ствари из њихових програма.

Izaći ću i glasati za nekoga. Ne verujem u rušenje Vučića, ali dobro, nada poslednja umire. Da bi nada postojala, moraš izaći i glasati na izborima.

Ne slažem se da treba nešto bojkotovati. To upravo odgovara SNS-u. Ne mislim ništa dobro ni o opoziciji, ali ok, vredi pokušati.

Nije poslušan, nego nema kud. Vrlo lako se može "okliznuti na koru od banane".

Nisu problem državni činovnici. Problem su glupaci koji nikakve koristi nemaju od vlasti, a glasaju za iste.

kako glasati za majmune koji su izdali svoj proklamovani politicki cilj iz maja (zahtevi Protesta) i jurnuli da se docepaju unosnih opstina. Ako su svi zaboravili kako su se kleli "ne trebaju nam izbori, nego da se ispune zahtevi", ja nisam zaboravio.
Gade mi se te male would be Hulje.
Treba bojkotovati. U svakom slucaju neke osobe koje znam i koje od 1990. gladaju A opoziciju sad nece izaci. A 20 godina sam ih ubedjivao da ne glasaju, bezuspesno, a sad mi sami od sebe kazu da nece. To je pozitivan razvoj dogadjaja.
Nemoj mc. Pusti to.....pola ljudi ce sedeti kuci i trabunjati kako nema za koga da glasa pa posle se cuditi kako "onaj" pobedjuje. Kad bi se pojavila nova masa klinaca koji prvi put glasaju i ljudi koji inace ne glasaju sve je moguce. Ja verujem da hoce jer se vlast bas klize na kore od banane ove godine. Ribnikar je bio okidac gneva kod mnogih

Dogovorili se lepo za ovih par dana. On da preuzme svu odgovornost, da "krivično" odgovara, a najbitnije da se Vučić nikako ne dovede u vezu sa time. Time Vučić čuva svoje dupe i ispada opet kao heroj, koji je spasio Srbiju od šiptara i Zapada i njihovih sankcija.

Potrebna nam je dakle, nacionalizacija upravljanja internetom, pod jedan

artworks-000171335371-ykh8oh-t500x500.jpg

SNS, rasadnik debila i pacijenata.

Baš lepu kuću ima Radoičić. Pošten čovek, zaradio na Kosovu kao preduzetnik. Da li će snimak pretresa Milančetove kuće emitovati Pink?

Vrh