Šta je novo?

Izbori 2024

Sloba Radovanovic neutesan. Secam se kad se zaleteo kolima kroz masu na protestima 2020. godine pa su svi oko mene bili kao, nemoj, nije hteo. Kurcio se pa kad je video masu oko sebe kao glumata da je nas i da je tu da podrzi 🤣

Onaj prvi dan protesta je nesto najlepse i najzdravije u novijoj istoriji Srbije™.

Posle neko prica ovde na temi kako se ne moze nista jer Vucic drzi navijace i desnicarske organizacije. Gde su tad bili? Bez suzavaca i pune ratne opreme na ulici, bili bi pregazeni. Mada, ne bi ni smeli da dodju.

Svim penzionerima po 20 hiljada krajem novembra, početkom decembra = izbori u 15ak dana nakon toga, budući da se zakazuju nedeljom, to je 10, 17, ili 24. Verujem da će biti 17.12.
Jesam kaz'o.

Uspeh na parlamentarnim izborima smatraću ako SNS + SPS ne budu mogli sami da oforme vlast. (ne, to ne znači automatski da opozicija može, naročito kad još ne znamo ni izborne liste ni ništa)

Uspeh na beogradskim pobeda opozicije.

Što se lokalnih izbora tiče, da pogledamo prvo koje će raspisati, koliko vidim raspisuje se u raznim Vladimircima, Koceljevama i slično, dok u onim mestima u kojima im je prpa, još ništa. Ne bi me čudilo da ove "napete" gradove ostavi za dogodine.

I meni sve više liči jer nemoguće je da su Nemci,Ameri,Francuzi ovako blagi prema nama. Nešto se tu dešava iza kulisa
I oni vide da nisu cista posla onako kako su albanci govorili prvi dan. Takodje su oni uprljani dosta jer ispada da su ubili jednog Srba dok je lezao na zemlji a drugog snajperom u glavu, to se ne radi tako. Plus jos nece da predaju tela porodicama.
Takodje, nikom nije sumnjivo sto su njihovog policajca sahranili sutradan bukvalno, bez obdukcije bez iceg? Gde se to tako radi? Zapravo nema ni dokaza da je ubijen njihov policajac ekplozivnom napravom kako kazu
Sve u svemu mutna posla i ko zna sta je prava istina ko je sta hteo tu. Svakako su Aljbanci iskoristili priliku do maksimuma da nas ublate kao svaki put

Poslednja izmena:
Što kaže MC, NATO preuzima sever. Vučić pravi dil sa NATO paktom i rešava stvar. Radoičić verovatno odlazi u Rusiju kod Putina. Srbija objavljuje da je Radoičić pobegao iz Srbije. Nema Milana, nema odgovornosti.

Vučić dobija podršku za izbore od SAD-a. Nastavljaju se projekti, gazde ostaju iste kao da se ništa nije dogodilo.

Vucic je Radoicicev sef mafije? Sto on bas a ne Bedzet Pacoli s kim cesto pije pivo u kafani? Kako vi znate da to nije krtica koja radi za Albance?
Kako sve te patriote i borci za ugroženo srpstvo imaju vile i valjaju se u bogatstvu, dok narod grca? Bitno da je ova Vučićeva krimi volina okačila ikone u svaku sobu te hacijende na Gazivodama.. i portret patrijarha Pavla u bilijar salu... Jooooj, ko nas ne zna.. junačine naše.

Opozicija da je iole pametna, sada bi za 10 minuta uzela i napravila:
1) kolaž svih debila i štetočina koje je SNS ikada postavio na rukovodeće pozicije ili im dao previše moći a oni pravili skandale (Babić, Gašić, Vulin, Gojković, Mitrović, Belivuk, Radočić, Mona, Nevena Đurić... prosto, sve SNS gadosti)
2) vremenski kolaž i spisak svih piz**rija koje je SNS priredio Srbiji - helikopter, novinarka, naplatna rampa, tetka iz Kanade, Belivuk, pucnjave, krize, nestašice, zatvaranja i policijski dani, krize na Kosovu 2019, 2021, 2022, 2023... i onda sve to, ili bar najznačajniji i najgori događaji, hronološki poređani i prikazani duž vremenske linije, da svako može da vidi (i shvati) šta su ovi sve doneli i uradili Srbiji

Jedna slika govori hiljadu reči. Naprave se dve slike na kojoj se sve lepo prikazuje i to se posle lako i deli na društvenim mrežama, lako i brzo se vidi iste sekunde i lako se memoriše.

Može i par kolaža na temu divlje gradnje, investitorske kaubojštine, najgorih izjava i odvala...

Poslednja izmena:
1) kolaž svih debila i štetočina koje je SNS ikada postavio na rukovodeće pozicije ili im dao previše moći a oni pravili skandale (Babić, Gašić, Vulin, Gojković, Mitrović, Belivuk, Radočić, Mona, Nevena Đurić... prosto, sve SNS gadosti)
2) vremenski kolaž i spisak svih piz**rija koje je SNS priredio Srbiji - helikopter, novinarka, naplatna rampa, tetka iz Kanade, Belivuk, pucnjave, krize, nestašice, zatvaranja i policijski dani, krize na Kosovu 2019, 2021, 2022, 2023... i onda sve to, ili bar najznačajniji i najgori događaji, hronološki poređani i prikazani duž vremenske linije, da svako može da vidi (i shvati) šta su ovi sve doneli i uradili Srbiji

Jedna slika govori hiljadu reči. Naprave se dve slike na kojoj se sve lepo prikazuje i to se posle lako i deli na društvenim mrežama, lako i brzo se vidi iste sekunde i lako se memoriše.

Može i par kolaža na temu divlje gradnje, investitorske kaubojštine, najgorih izjava i odvala...
Pa ocigledno je da vecinu naroda te stvari ne doticu. Pa svi vec znaju za sve to sto si napisao i nista. Ja i u siroj porodici imam starije ljude koji kada im spominjem takve stvari samo odmahnu u smislu ima svacega, sto jasno znaci da to smatraju ocekivanim i normalnim. Vecina ljudi zivi zivote daleko od interesovanja za sve te politicke spletke i afere.
Ljudi na ovom forumù zive u zabludi da svi posvecuju toliko paznje kao vi sto ovde posvecujete.
Pa znam tone ljudi koji su sve to culi i videli, prihvate da su culi i nastave sa zivotom, nema tu nikakve zelje da se petljaju u to.

Tako da ti posteri , kolazi i slicno nikakav efekat ne bi imali, sve se to vec zna, ali nikoga ne zanima.

Pa dešava se to kada se u narodu nakoti previše Ljiljana Smajlović koje sve relativizuju i apsurdizuju.

Pa tako i na ovom forumu otkrismo nedavno da je "Beogradski minimalac" 60.000, a Beogradski prosek 150.000, da je divlja gradnja na nivou statističke greške, da je Beograd u nikad boljem stanju, da nas MMF hvali, itd...

Sa velikim brojem takvih ljudi, naravno da se ništa neće promeniti a ovaj će vladati doživotno.

Poslednja izmena:
Pa ne znam za to, ali narod sve zna i vidi.
Pa po manjim mestima znaju i sta gradonacelnik doruckuje, a i sve sta se radi i ne radi. Ko je kako dobio posao, ko je kome sta namestio. Jednostavno nikoga nije briga da se mesa. Koliko god ljudi vole pravdu i uredjeni sistem svakome od njih odgovara i da se nekad njemu progleda kroz prste ako zatreba, zato i cute na sve to.
Kritika je radi kritike, ali nista korisno ti sto kritikuju ne planiraju da urade da to sto kritikuju promene.

Mislim kazem ti to posto kod vas u Bg postoji misljenje da u Srbiji vlada mrak u kojem niko nista ne zna jer postoji samo pink.

Sve se zna, ne brini.

Poslednja izmena:

Možda kada oni ne bi bili isti kao i vlast.

Mislim kazem ti to posto kod vas u Bg postoji misljenje da u Srbiji vlada mrak u kojem niko nista ne zna jer postoji samo pink.

Sve se zna, ne brini.
Znam, znam...

Možda kada oni ne bi bili isti kao i vlast.
Da, ima i toga nažalost. Ne kažem da je sva opozicija dobra, i među njima ima dosta, kako debila, tako i prevaranata i parazita.

Zato i postoji realna opasnost da ovaj talog vlada doživotno, a deo naroda će biti srećan time. Kao deca kojoj je neko izvukao nastavnika iz učionice i ostavio ih u svojoj anarhiji i haosu, a oni presrećni zbog toga, ne shvatajući da će izrasti u klošare i da će im sve to doći na naplatu. E to je jedan deo Srbije.

Poslednja izmena:

Opa bato!
Sad kad ponovo uspostave kopnenu zonu bezbednosti oko Kosova koja je ukinuta još 2001. i narede VS da ne sme da uđe u nju.

Zato i postoji realna opasnost da ovaj talog vlada doživotno, a deo naroda će biti srećan time. Kao deca kojoj je neko izvukao nastavnika iz učionice i ostavio ih u svojoj anarhiji i haosu, a oni presrećni zbog toga, ne shvatajući da će izrasti u klošare i da će im sve to doći na naplatu. E to je jedan deo Srbije.
Veruj mi nema sanse za to, sve je vec trulo kod njih, ni sami ne veruju da ce jos dugo da vladaju. Samo se ceka da krenu da se razilaze, kao pred fajront u kafani. Ostace samo oni kojima zivot zavisi od stranke ali to je svakako kraj za njih.

Veruj mi nema sanse za to, sve je vec trulo kod njih, ni sami ne veruju da ce jos dugo da vladaju. Samo se ceka da krenu da se razilaze, kao pred fajront u kafani. Ostace samo oni kojima zivot zavisi od stranke ali to je svakako kraj za njih.
Iz tvojih usta u Božje uši. Ali ja ću se suzdržati od bilo kakvih većih predviđanja, jer tako sam i onih večeri u maju i junu mislio da je pitanje dana kada će cela mašinerija da naprasno pukne. Pa je ovaj skot ipak preživeo sve to, primio udar na sebe, upio energiju opozicije i delimično ih diskreditovao.

I pride je jako pametan i lukav, i ima još pametnije i lukavije savetnike (inostrane). Jedna od najvećih greški koju prave svi koji su protiv njega (i opozicija i obični ljudi) je što ga potcenjuju i misle da je njegovo ludilo jednako gluposti. A lik je zapravo genije zlobe i pokvarenosti. Fijuk, ali genije za zlobu.
I na sve to, odgovara Zapadu dokle god im daje šta mu traže.

Tako da ne znam šta da očekujem, vreme će pokazati. Naravno, na izbore izlazim i glasam protiv, kao što je to već i tradicija u ovoj propaloj zemlji (doduše to sada postsje trend i u svetu, usled opšteg srozavanja i pasivnosti).

Лепо ја кажем да је ово британска игранка.
Evo, stižu engleska braća:

Screenshot_2023-09-29-21-48-01-257-edit_com.twitter.android.jpg

Vrh