Šta je novo?

Izbori 2024

Pozajmićemo od Rame.
Пази да ће да нам да.
Заборављаш да америка прави политичке планове стратешки на дужи период, као и да су 60их решили да подрже тзв. трећу Призренску лигу.

Пази да ће да нам да.
Заборављаш да америка прави политичке планове стратешки на дужи период, као и да су 60их решили да подрже тзв. трећу Призренску лигу.
I sada im strateški odgovara dugoročni mir na Balkanu. Što bi trebao da bude i naš interes.

Btw. Kako ste vi svi to kao protiv radikala i sps, kad ponavljate ono što je temelj njihove politike i njihova suština.

Ne. Mislim da se fokusiraju na rusku i kinesku opasnost.
Каква је реално та опасност код нас?
То је само бабарога да би запослени по разним НВО, попут оног ћелавог НАТО паћеника са брадицом што иде по пинку и хепију зарађивали паре.
Btw. Kako ste vi svi to kao protiv radikala i sps, kad ponavljate ono što je temelj njihove politike i njihova suština.
То је само жвака за сељака. Вучић зна да се наш народ ложи на Путина као на некаквог православног Титу који заврће шије олигарсима и тера их да потписују како он каже. Зато пева ту песму и глумата. СПС само гледа да буде на власти да би хранио страначки апарат.

Тачно тако. Примарно, медијски наступ, говоранције и сликања су направљени да пријају обичној раји, титиним пионирима, путинофилима, бакама и декама.
А дела - закони, цене, реформе у јавном сектору, инвестиције - прилагођени су смерницама ММФ, ЕУ, САД и УК.

То је само жвака за сељака. Вучић зна да се наш народ ложи на Путина
Ne mislim samo na Putina. Već Srebrenica, Milošević nije kriv za rat, mladić je heroj, mi nismo ništa krivi na Kosovu... I tako dalje, i tako dalje. Poklapanje 100%. Mislim ne mislim na vas sa foruma. Mislim i na vas, ali to je većinska Srbija ipak.

Lako ćemo za Putina.

Наш народ не воли наметање кривице.
Ето за Сребреницу су осуђени сви у врху Републике Српске, војске и наше ДБ, и шта ту треба више? С друге стране никаква одговорност за наше жртве.
Слоба је завршио у хагу да одговара за патњу хрвата, муслимана и албанаца, а за патњу наших грађана ником ништа.

Шта ти мислиш, да су то сада битна питања за наш живот?
Да треба да се клањамо пред муслиманима и албанцима за њихове жртве, а да се смешкамо кољачима их УЧК, Тачију, Харадинају, Насеру Орићу, да кажемо да су Јука и Ћело хероји одбране Сарајева, да кажемо да је господин Марко Скејо честити домобран?

Због таквих ствари је Тадић изгубио, а Вучић влада и владаће и даље како ствари стоје.

Наш народ не воли наметање кривице.
Ето за Сребреницу су осуђени сви у врху Републике Српске, војске и наше ДБ, и шта ту треба више? С друге стране никаква одговорност за наше жртве.
Слоба је завршио у хагу да одговара за патњу хрвата, муслимана и албанаца, а за патњу наших грађана ником ништа.

Шта ти мислиш, да су то сада битна питања за наш живот?
Да треба да се клањамо пред муслиманима и албанцима за њихове жртве, а да се смешкамо кољачима их УЧК, Тачију, Харадинају, Насеру Орићу, да кажемо да су Јука и Ћело хероји одбране Сарајева, да кажемо да је господин Марко Скејо честити домобран?

Због таквих ствари је Тадић изгубио, а Вучић влада и владаће и даље како ствари стоје.
O tome pričam. Ovo je suština srs/sps politike i ove države na kraju. To je vladajuća ideologija i temelj svega.

Mislim na poslednji pasus. Dok je ovo vladajuće mišljenje Vučić ne treba da se plaši. Vladaće večno.

СРС и СПС причају оно што се свиђа народу. То је популизам.
Младић херој и сл. уличарска србовања су последица серијала инсајдера и форсирања хашке пропаганде. Нико не прича о нпр. осталим нашим официрима из тог рата осуђеним у Хагу. Ратко Младић, искрени комуниста, партизанско сироче и југоносталгичар, постао је икона квазидеснице и хулиганчића и ако је идеолошки против њих.
Слоба се сада форсира зато што се види да НАТО није променио став према Србији сменом његове власти 2000их. А могли су да дају ветар у леђа ДОСу и сахране радикале и СПС налажењем решења за Косово којим би ми били задовољни.
Зато је СНС на власти. Зато је умрла ДС.

СРС и СПС причају оно што се свиђа народу. То је популизам.
Младић херој и сл. уличарска србовања су последица серијала инсајдера и форсирања хашке пропаганде. Нико не прича о нпр. осталим нашим официрима из тог рата осуђеним у Хагу. Ратко Младић, искрени комуниста, партизанско сироче и југоносталгичар, постао је икона квазидеснице и хулиганчића и ако је идеолошки против њих.
Слоба се сада форсира зато што се види да НАТО није променио став према Србији сменом његове власти 2000их. А могли су да дају ветар у леђа ДОСу и сахране радикале и СПС налажењем решења за Косово којим би ми били задовољни.
Зато је СНС на власти. Зато је умрла ДС.
Mislim da to nije suština. Bez ulaženja u pojedinosti oko kojih se sporimo. Sve te teme su teme devedesetih i sps / srs su najbolji čuvari tog temelja. Nema nikoga ko može braniti te stavove od njih. Dok sa tim vrednostima ne raskrstimo gledaćemo radikale i lažne socijaliste. Do kraja.

Vrh