Šta je novo?

Izbori 2024

Ne dam Gazivode!
ROSU ne sme na sever, to je crvena linija!

Sećate se? Što niko iz opozicije ovo ne postavi kao pitanje Vučiću i osveži pamćenje građanima? Neće niko, jer su gazde zadovoljne Vučićem.

Albanci su na severu Kosova uspostavili potpunu kontrolu. Nema više potrebe za ZSO, Srbija ne sme dalje od Raške. Dakle, Albanci nisu ludi da popuštaju tako bednoj i ucenjenoj Srbiji.

Narod je zauzet, gleda Elitu 7. 😂
Opozicija zeli da gazda i njima bude zadovoljan

Ок, како мислиш да ће прихватање кривице, одрицање Косова, пуштање Републике Српске и признавање геноцида да нас удаљи од тзв. малигног утицаја Русије и Кине?
Pa ne ne. Ko ima dobre namere prvo treba da objasni državi kako stvari stoje, šta ćemo i kako ćemo. Da se razobliči štetan ruski uticaj. To će da traje godinama.

Nije normalno da 20 godina vodiš rusku propagandu, a onda preko noći kažeš e sad ćemo na drugu stranu narode. Zašto, kako? Tišina tamo.

A za Kinu nije teško uopšte. Toliko su zla naneli istoku Srbije da mislim da ih tamo narod već ne podnosi. Previše su surovi, čak više od naših.

Ок, хајде разобличи штетан руски утицај.
Ја га нисам видео.
Кинески рудари су експлоатори као и сви други.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Ок, хајде разобличи штетан руски утицај.
Ја га нисам видео.
Кинески рудари су експлоатори као и сви други.
Ne vidi samo onaj ko neće da vidi.

Screenshot_2023-09-04-17-12-32-763-edit_com.android.chrome.jpg

12-ko-je-ubio-(2).jpg

Screenshot_2023-09-04-17-19-23-565-edit_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-09-04-17-21-34-727-edit_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-09-04-17-27-10-049-edit_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-09-04-17-28-36-707-edit_com.android.chrome.jpg

Poslednja izmena:
Šta tačno Srbija radi sa Rusijom da se može primetiti neki njihov ,,maligni uticaj''? Da li se ovde razvija neki tajni vojni program sa njima? Da li se ovde prave neke bio-laboratorije sa Rusima? Bazu na našoj teritoriji ima NATO,a onaj bio4 kampus vlast hvali po Americi,kao i onaj data centar u Kragujevcu. Plate i penzije,kao i javne finansije projektuje nam i praktično određuje MMF,a ne ruska vlada.

Šta tačno Srbija radi sa Rusijom da se može primetiti neki njihov ,,maligni uticaj''? Da li se ovde razvija neki tajni vojni program sa njima? Da li se ovde prave neke bio-laboratorije sa Rusima? Bazu na našoj teritoriji ima NATO,a onaj bio4 kampus vlast hvali po Americi,kao i onaj data centar u Kragujevcu. Plate i penzije,kao i javne finansije projektuje nam i praktično određuje MMF,a ne ruska vlada.
Koje stranke, pokrete i neformalne grupe u Srbiji finansira ruska ambasada?

Ок имају и руси свињарије спрам нама али ни близу као НАТО.

Ок имају и руси свињарије спрам нама али ни близу као НАТО.
Ja i ne kažem da NATO nema svinjarije prema nama. Samo da nam se više isplati da shvatimo svoju poziciju. I da ne idemo glavom kroz zid više. I to kroz zid kao tuđe proxy žrtve.

I da dodam. I za ruske svinjarije prema nama mi smo krivi. Imperija ko imperija.

Ja i ne kažem da NATO nema svinjarije prema nama. Samo da nam se više isplati da shvatimo svoju poziciju. I da ne idemo glavom kroz zid više. I to kroz zid kao tuđe proxy žrtve.

I da dodam. I za ruske svinjarije prema nama mi smo krivi. Imperija ko imperija.
Ок, значи у суштини нема тзв. малигног утицаја већ би за нас било боље да се ускладимо са политиком целе ЕУ и НАТО пошто смо у њиховом дворишту.
Само што њихов однос према нама храни русофилију толико да руси ни немају потребе да овде улажу икакве паре у пропаганду, за разлику од Бугарске и Хрватске које су им са Мађарском и Немачком главне пропагандне мете.

Ок, значи у суштини нема тзв. малигног утицаја већ би за нас било боље да се ускладимо са политиком целе ЕУ и НАТО пошто смо у њиховом дворишту.
Само што њихов однос према нама храни русофилију толико да руси ни немају потребе да овде улажу икакве паре у пропаганду, за разлику од Бугарске и Хрватске које су им са Мађарском и Немачком главне пропагандне мете.
Kako nema malignog uticaja? Sve što rade ovde je na našu štetu, a idealno kad bismo zaratili što pre. Ja ne znam šta rusi ovde pozitivno mogu da donesu, sve i da bi hteli, a zabole ih. Mafijaška država.

Čak i da zaboravimo sve šta nam je NATO napravio,kakve bismo mi koristi imali? Crna Gora,Makedonija,Bugarska i Hrvatska,naši susedi,su u NATO-u a države su podjednako koruptivne kao i Srbija,infrastruktura je na sličnom,skoro istom nivou... Pričaš o nekoj mafijaškoj državi? Crna Gora, NATO članica i verovatno budući član EU je slika i prilika mafijaškog društva.

Čak i da zaboravimo sve šta nam je NATO napravio,kakve bismo mi koristi imali? Crna Gora,Makedonija,Bugarska i Hrvatska,naši susedi,su u NATO-u a države su podjednako koruptivne kao i Srbija,infrastruktura je na sličnom,skoro istom nivou... Pričaš o nekoj mafijaškoj državi? Crna Gora, NATO članica i verovatno budući član EU je slika i prilika mafijaškog društva.
Druže mi imamo Ritopek i Jovanjicu NAVODNO. ;)

Kako nema malignog uticaja? Sve što rade ovde je na našu štetu, a idealno kad bismo zaratili što pre. Ja ne znam šta rusi ovde pozitivno mogu da donesu, sve i da bi hteli, a zabole ih. Mafijaška država.
Дефиниши малигни утицај.
Шта раде? Хушкају?
Имаш хуманитарни центар у Нишу, то је позитивно. Донација авиона је била позитиван корак у очувању постојања ловачке авијације у нашој војсци.
Модернизација железнице је добрим делом заслуга РЖД.

Hoće li NATO iskoreniti mafiju? U CG,koja bez pogovora ispunjava njihove zahteve,su mafiju i korupciju uspešno likvidirali. Naravno,mi na njihove zahteve ni u ludilu ne bi trebali da pristanemo.

Hoće li Mila zatvoriti? Svi znaju da je on uzrok određenih kriminalnih i koruptivnih poslova u CG a i šire...

Ови Руси који су дошли овде су углавном руска варијанта Горана 123 што се тиче политичких ставова,
међутим ови наши аутошовинисти типа Горан 123 су млака вода у поређењу са руским, они далеко више мрзе Русе и Русију и далеко су милитантнији,
нећемо се нешто претерано усрећити са њима осим што ће потрошити неки динар овде,

такође је велика разлика између руских избеглица које су долазиле у Београд између два рата, архитекте, инжењери. разни стручњаци тадашњег времена који су оплеменили Београд,
ови данас су углавном из ИТ индустрије и не доносе никакву другу вредност осим пара које ће да потроше овде.

Дефиниши малигни утицај.
Шта раде? Хушкају?
Da.
Имаш хуманитарни центар у Нишу, то је позитивно.
Kako humanitarni? Ja sam čuo da je špijunski. Sa tendencijom pretvaranja u vojnu bazu u budućnosti. Stavljajući nas u situaciju proxy ratišta nasuprot okruženju, što bi za posledicu moglo da ima zatvaranje zemlje u stilu Severne Koreje. Valjda se neće ostvariti.
Донација авиона је била позитиван корак у очувању постојања ловачке авијације у нашој војсци.
Zar nam nisu donirali nešto što su već rashodovali, ali eto Srba da plate revitalizaciju otpada. Zar to nije bilo plaćanje za podršku Vučiću lično?
Модернизација железнице је добрим делом заслуга РЖД.
Kako to? Zar nije komercijalni ugovor? Btw. jel tu nešto preplaćeno bilo? A rokovi? Ako je komercijalni ugovor onda im hvala isto kao i bankomatu kad mi izbaci pare.

Ови Руси који су дошли овде су углавном руска варијанта Горана 123 што се тиче политичких ставова,
међутим ови наши аутошовинисти типа Горан 123 су млака вода у поређењу са руским, они далеко више мрзе Русе и Русију и далеко су милитантнији,
нећемо се нешто претерано усрећити са њима осим што ће потрошити неки динар овде,

такође је велика разлика између руских избеглица које су долазиле у Београд између два рата, архитекте, инжењери. разни стручњаци тадашњег времена који су оплеменили Београд,
ови данас су углавном из ИТ индустрије и не доносе никакву другу вредност осим пара које ће да потроше овде.
Čudno. Ja baš mislim da su ljudi tvojih stavova autošovinisti.

они далеко више мрзе Русе и Русију и далеко су милитантнији,
A sa ovima sto obozavaju Putina bi smo se usrecili samo tako. Da im Vucko ekspresno podeli drzavljanstva i da ne padne ni u Beogradu sledecih 10 godina.
Da stvarno, ne donose nikakvu vrednost sem sto su najtrazenija radna snaga u svetu oko koje se sve zemlje otimaju.

Ova tema nekad kao da je reklama za Vucica, kad citam kakve imbecilnosti ljudi pisu shvatim da moze jos dosta gore od ovoga.

Vrh