Sve što slabi NATO za njih je interes. Vidiš da još ni od CG nisu odustali. O Bosni da ne pričamo.Koji je tačno geostrateški interes Rusije ovde
Ne svi. I to znaju i ovi u EU ali su previše arogantni i isključivi.Naravno da Srbija neće kad njen narod sebe smatra Rusima i gleda na Moskvu kao na svoj glavni grad.
Ruski centar u Nišu sa čamcima za spašavanje i terenskim vozilima,i NATO baza kod Uroševca koja se širi svake druge godine,NATO formacije u Bosni,sa oklopnim vozilima,helikopterima i opremom za razmijanje demonstracija.Sve što slabi NATO za njih je interes. Vidiš da još ni od CG nisu odustali. O Bosni da ne pričamo.
Da nemaju interes, ne bi pravili svoj centar u Nišu.
Tako je.Ruski centar u Nišu sa čamcima za spašavanje i terenskim vozilima,i NATO baza kod Uroševca koja se širi svake druge godine,NATO formacije u Bosni,sa oklopnim vozilima,helikopterima i opremom za razmijanje demonstracija.
To je naš poraz. Bilo pa prošlo. Hajde da vidimo šta ćemo sad.NATO nam je okupirao deo teritorije i naoružava teroriste koji su već proterali hiljade ljude,a to mogu da ponove ponovo kada su obučeni i naoružani. Nas već dvadeset godina uslovljavaju i mi treba da priželjkujemo nastavak njihove dominacije,koja je i donela rat u Jugoslaviju.
Samo mir. Pare i blagostanje onda dođu sami.Sada ćemo da očekujemo pare i blagostanje od alijanse koja nas je bombardovala.
To i ja kažem, ali našom zemljom se upravlja iz Kremlja. Ratovaće i ko neće. Moramo pametnije.Mir možemo da imamo i ako sprovodimo suverenu politiku. NATO ne mora da brine zbog Srbije,naša zemlja nema interesa da ratuje sa NATO paktom.
Imaju celi srpski narod koga su kupili lažima i propagandom. I eksploatišu nam resurse na najperfidniji način.EU ljubitelji smatraju da Rusija izaziva nestabilnost na Balkanu,a da pri tome žmure na činjenicu da je sve puno NATO vojnika,da na Kosovu i Metohiji imaju ogromnu bazu,da su države NATO-a postavile na silu čoveka koji može da donosi odluke i zakone samostalno u susednoj Bosni... Rusi ovde nemaju vojne baze i kolonijalne upravnike...
I to je tačno. I zato ne ulazim dublje. Samo površno, par ključnih reči.Niko od vas neće ništa promeniti u svojim stavovima i iskazima, i zato džabe pričate o svemu ovome po 1000. put.
Apsolutno,opis EU i NATO.Imaju celi srpski narod koga su kupili lažima i propagandom. I eksploatišu nam resurse na najperfidniji način.
Najgori neprijatelj nije onaj koji puca na tebe već onaj koji se pretvara da ti je prijatelj.
Srbi i pored svega šta nas je zakačilo još uvek shvataju da se pomoć ne može očekivati od čoveka koji je o našem narodu izgovorio najodvratnije reči od svih mnogobrojnih srbomrzaca,a sada se čak rukuje sa vazduhom. Čovek na tim slikama o kojima pričaš nije prizivao ubijanje naroda ove zemlje,kao što kaže Došljak,a i nešto ne pada niz stepenice ili sa bicikla,razlikuje Irak od Ukrajine...Upravo, jutros su na Barikadama u BiH bili Srbi sa slikama Bajdena kao i proletos na Kosovu.
Bajdena izgleda ni Amerikanci više ne shvataju ozbiljno.Па кад ту особу са слике доживљавају као пријатеља, а господин Бајден позивао на бомбардовање Београда још 1993.
"Srbomrzaca"Srbi i pored svega šta nas je zakačilo još uvek shvataju da se pomoć ne može očekivati od čoveka koji je o našem narodu izgovorio najodvratnije reči od svih mnogobrojnih srbomrzaca,a sada se čak rukuje sa vazduhom. Čovek na tim slikama o kojima pričaš nije prizivao ubijanje naroda ove zemlje,kao što kaže Došljak,a i nešto ne pada niz stepenice ili sa bicikla,razlikuje Irak od Ukrajine...
Ti misliš da se politika imperije vodi prema emocijama?Srbomrzac, dokazan na delu. Intimno šta misli o nama bolje da ne znamo.
Ma da. Čovek mrzi Srbe.Pričao sam o Bajdenu kao personi... a inače, ne tangiraju me opaske NATO megafona, možda bih te i razumeo da radiš za lovu, al pro bono mi je neshvatljivo...