MC_
Professional
- Učlanjen(a)
- 14.11.2017.
- Pohvaljen
- 12.081
Mislim da kod nas nema velikog interesa za to.kada postajemo ruska federalna jedinica i formalno?
Mislim da kod nas nema velikog interesa za to.kada postajemo ruska federalna jedinica i formalno?
Sve se može na silu.Mislim da kod nas nema velikog interesa za to.
tipicno anglosaksonsko shvatanje.Sve se može na silu.
Anglosaksomrzactipicno anglosaksonsko shvatanje.
Nego zasto nasa "opoziciija" ne izadje iz skupstine.
Njihovo prisustvo tam oje beskorisno.
Kolonijalno u smislu kao Rusija do Berlina?Можда је боље рећи колонијално размишљање.
To sam priča i pokazuje svojim delima,ali od kada je počeo da se rukuje sa vazduhom više nije bitna ličnost. Zar neko stvarno misli da on ima mogućnost da upravlja nuklearnim arsenalom? On nije u stanju da siđe sa bicikla."Srbomrzaca"
Па може се рећи, само из угла Англосаксонаца који формално немају никакве везе са нашим путем у ЕУ.Kolonijalno u smislu kao Rusija do Berlina?
Političari pričaju svašta za svoje ciljeve. Problem su ljudi koji poveruju i investiraju svoje emocije u taj bullshit.To sam priča i pokazuje svojim delima,ali od kada je počeo da se rukuje sa vazduhom više nije bitna ličnost. Zar neko stvarno misli da on ima mogućnost da upravlja nuklearnim arsenalom? On nije u stanju da siđe sa bicikla.
Da,obično pružiš ruku nekome ko kaže da će ti zapaliti kuću i ko ti preti deci.Političari pričaju svašta za svoje ciljeve. Problem su ljudi koji poveruju i investiraju svoje emocije u taj bullshit.
Ko to kaže?Da,obično pružiš ruku nekome ko kaže da će ti zapaliti kuću i ko ti preti deci.
Dakle pripremao je put za bombardovanje da.I kolonijalni upravnik je pripremao put za bombardovanje.
To je pričao jer nas mrziБајден је баш уносио емоције у својим причама како треба бомбардовати Београд 1993.
Evo na primer danas je Strana A videom dokazala da Osoba X mrzi/sa visine gleda na Srbe i da je aktivno radila protiv njih. Strana B na ovoj temi je to iskulirala i samo nastavila da priča po svome.Niko od vas neće ništa promeniti u svojim stavovima i iskazima, i zato džabe pričate o svemu ovome po 1000. put.
Nije dokazala da mrzi. Otkud ti to?Evo na primer danas je Strana A videom dokazala da Osoba X mrzi/sa visine gleda na Srbe
Ovi mi nije jasno,dali on ne mrzi već samo priča kao mrzitelj?Nije dokazala da mrzi. Otkud ti to?
Dokazala je da priča stvari kao i osoba koja mrzi. Suva politika i igranje na emocije zarad cilja. Političar klasika.
Nacrtaću nije problem.Ovi mi nije jasno,dali on ne mrzi već samo priča kao mrzitelj?
Bajdena definitivno ignorisati,jer više nije u stanju da samostalno donosi odluke.Хоћеш да кажеш да Бајден пева како му плате и да треба ми да платимо да пева за нас песму?
Или да игноришемо емоције политичара?
Radio je u okupator modu- videli su interes na Kosovu,vojni i ekonomski (rudna bogatstva),a UČK teroristi su samo korisne budale,isto kao i muslimani u federaciji. Verovatno to hoćeš da kažeš.Nacrtaću nije problem.
Ako se ispostavi da je Bajden radio za albanski lobi, da li nas Bajden mrzi ili je radio u džuboks modu?
Jel ovako jasnije?