Šta je novo?

Izbori 2024

Ako sam dobro razumeo ove ljubitelje alijanse prica ide ovako. Sutra ulazimo u nato, cim udjemo aktiviramo clan taj i taj, i prijavljujemo da nam je zemlja koja nije clan natoa okupirala deo teritorije. Nato koji cuva svoje clanice, dize f16ce, strateske bombardere i krece da ravna kosovo, dok sa zemlje cepaju himarsi, a abramsi prelaze administrativnu granicu. Kroz par dana nam vracaju kosovo, a ispred zgrade pinka se pravi velika zurka, gde dz zex pusta remix sa kosova zora svice i Oh, say can you see, by the dawn's early light...
Masa je u ekstazi devojke sa splavova bacaju donji ves americkim vojnicima dok u zgradi pinka vesli klark i vucevic, smisljaju sta dalje tj kako da srbija izadje na more, dal da krenemo do draca stopama dusana silnog, da se spustimo do herceg novog ili da odmah udarimo na dubrovnik. Ja sam za!
Ne postoje ljubitelji alijanse.

Kosovo ne postoji za Srbiju zahvaljujući Slobi.

Idemo dalje.

Преко АВАКСА.
Da postoji način i neki put da se to desi, već bi neko u Srbiji od političkih aktera taj put objasnio. Već bismo imali naznake kako to može da se desi. A toga nema ni u naznakama.

Kosovo za Srbe ne postoji. Za Ruse postoji kao poluga preko koje će gurnuti Srbe u neku nesreću za ruske sekundarne ciljeve.

Danasnji Putinofili, ako Hulja naredi, zacas ce postati privrzenici NATO pakta i Amerike.
Vazi i obrnuto.

@goran123 danas su NATO paktu potrebni ljudi kao ti vise nego ikad. Postoji nacin. Postoji nacin da se ostvaris.
Posle kratke obuke, pod sigurnom rukom NATO oficira, mogao bi pravo u Donbas.
Tamo bi mogao da se pridruzis dobrim ljudima sa naci tetovazama na ramenima.
To je ekipa koja se danas bori iskljucivo za demokratiju s puskom u ruci.

Иначе, прошле недеље је било оволико:
Тако да тврдња да су протести пропали пада у воду. Управо је сад најбитније ићи на протесте да би се до септембра обновила масовност коју су ови протести имали у мају месецу.
nadamo se obnovi masovnosti i drugim organizatorima.

Danasnji Putinofili, ako Hulja naredi, zacas ce postati privrzenici NATO pakta i Amerike.
Vazi i obrnuto.

@goran123 danas su NATO paktu potrebni ljudi kao ti vise nego ikad. Postoji nacin. Postoji nacin da se ostvaris.
Posle kratke obuke, pod sigurnom rukom NATO oficira, mogao bi pravo u Donbas.
Tamo bi mogao da se pridruzis dobrim ljudima sa naci tetovazama na ramenima.
To je ekipa koja se danas bori iskljucivo za demokratiju s puskom u ruci.
Žrtva Telegrama ⬆️

Koji fond bi mogao da našim političarima plati isti taj put do Norveške da vide da na kopnu umesto rudarenja imaju sadnju drveća i da ih upozna sa njihovom politikom da se za svako posečeno stablo mora posaditi jedno novo i da to drvo mora da se primi, a ne da se osuši nakon fotografisanja? :D

Koji fond bi mogao da našim političarima plati isti taj put do Norveške da vide da na kopnu umesto rudarenja imaju sadnju drveća i da ih upozna sa njihovom politikom da se za svako posečeno stablo mora posaditi jedno novo i da to drvo mora da se primi, a ne da se osuši nakon fotografisanja? :D
Ili da vide, upoznaju se i rukuju sa pravim tužiocem ili pravim sudijom. Platio bih da mogu da vidim taj šok.

Председник Србије Александар Вучић гост је најгледанијег “Новог викенд јутра” на ТВ Пинк код водитељке Јоване Јеремић.
- Не мислим да је важно за људе како политички противници коментаришу. Очекивао сам да ће добар део њих да каже да жели да учествује у великом подизању Србије. У пројектима, 1000 људи има идеје шта да се уради у њиховим местима - рекао је Вучић на почетку коментаришући то што опозиција не жели да учествује, док обични грађани имају идеје.

Fasisti su se ocito konsolidovali.

Osim Stanislave Pak, niko nije napustio SNS. Toliko je snazna vera u Partiju i Vodju. Cak i u Nemackoj 1933.-1945. bilo je nesto nezadovoljnika koji su napustili nacisticku partiju. Srpski fasizam, uz snaznu podrsku kolektivnog, (formalno demokratskog) Zapada ima sigurnu buducnost.

Primetio sam da sva prica o grandioznim projektima do 2027. i uspesima Srbije ne ukljucuje EU, citao sam nekoliko novina koje su prenele delove njegovih govora ali EU nije previse pominjao kao ni nase clanstvo u njoj. Izgleda da je sve hrabriji da javno promovise svoju novu/staru politiku. BRIKS jeste spominjao kao i pad Amerike na trece mesto u svetu do 2070. Vizionar gleda skoro 50 godina u buducnost.

Pa mislim da je to delom i zato što je sve izvesnije da nas ona dva gmaza u Berlinu i Parizu ne žele u EU.

Nismo dovoljno dobri kao talibani sa Hindukuša i pirati iz Omanskog zaliva.
BRIKS jeste spominjao kao i pad Amerike na trece mesto u svetu do 2070. Vizionar gleda skoro 50 godina u buducnost.
Mesijanski kompleks. Niko na planeti ne zna šta će biti 2070. glede politike i ekonomije.

Poslednja izmena:
Pa mislim da je to delom i zato što je sve izvesnije da nas ona dva gmaza u Berlinu i Parizu ne žele u EU.

Nismo dovoljno dobri kao talibani sa Hindukuša i pirati iz Omanskog zaliva.

Mesijanski kompleks. Niko na planeti ne zna šta će biti 2070. glede politike i ekonomije.
Pa niko neće trojanskog konja u EU. A prvi mi nećemo u EU "bez Kosova".

Mi smo tu više krivi, a mislim da će otkočiti pristupanje kada izmene način donošenja odluka, da ne može jedna zemlja da blokira sve ostale.

U svakom slučaju mislim da nas i Britance ostatak kontinenta gleda kao najveće bilmeze. Nema većih.

Pa niko neće trojanskog konja u EU. A prvi mi nećemo u EU "bez Kosova".

Mi smo tu više krivi, a mislim da će otkočiti pristupanje kada izmene način donošenja odluka, da ne može jedna zemlja da blokira sve ostale.

U svakom slučaju mislim da nas i Britance ostatak kontinenta gleda kao najveće bilmeze. Nema većih.

Када се "измени начин доношења одлука" тако да појединачна нација изгуби моћ да се противи одлукама које се тичу њене унутрашње политике ЕУ де факто постаје немачка федерација

Vrh