Šta je novo?

Izbori 2024

Meni nije jasno što su se svi uhvatili za taj sajam. Sem jedne ili dve hale sve ostalo nije ništa posebno, a sama lokacija bi mogla dosta bolje da se iskoristi.

У чему се овакав речник разликује од напредњачког? Ни Гајић ни Јеремић не знају да комуницирају ни са сопственим страначким колегама, а камоли са колегама из других опозиционих странака. Није ни чудо што је Алексић одлучио да направи свој покрет.

Kakav je ovo taložnik?
Владимир Гајић, адвокат из Народне странке, бивши члан СПО и ДЈБ. Као што видиш речник му се не разликује од радикалско-напредњачког.

Па пола СПО кадрова су у СНС, многи јако високо по бројним општинама.

У чему се овакав речник разликује од напредњачког? Ни Гајић ни Јеремић не знају да комуницирају ни са сопственим страначким колегама, а камоли са колегама из других опозиционих странака. Није ни чудо што је Алексић одлучио да направи свој покрет.
Gajic i Jeremic su u dusi naprednjaci.
Taj mentalni sklop je kod nas dominantan.

Jeremija moze sada da ugasi stranku, ko ce normalan glasati za njih.

Sa druge strane Aleksic, ako bude pametan moze najzad da napravi normalnu umereno desnu stranku, i da konzervativni glasaci ne moraju vise da glasaju za Boskica i Zanokticu.

Mada, po meni on je blizak Ponosu i oni bi trebali da se ujedine i naprave bas jaku desnu stranku.

😂😂😂😂😂

B0FB47A8-62EF-48C1-9778-BD0E3588462D.jpeg

Jeremić u duši naprednjak, Aleksić u duši Đilas... ko nas kleo nije dangubio...

Aleksic treba da se obrati Srbiji bez Beograda. Beograd je politicki i organski mrtav i poslusan Ambasadi.

Петер Стано: "Увели смо мере Влади Косова због њихове неспособности да се понашају на европски начин. Мере ће бити уведене и Србији уколико чланице ЕУ установе да Београд не ради ништа у правцу деескалације"

Jasno je da ce apsolutni pobednik u ovoj igri biti jedini suvereni igrac, tj "vlada Kosova".

Mi smo sebe vec odavo izgubili.
Ono sto nam sada sledi, u nasem panicnom strahu i kukavicluku, prevazice sve sto mozemo da zamislimo.
Moje komsije, radikalski lopovi, ponovo sirom otvaraju prozore i do daske slusaju govore vrhovnog djubreta.
Konsolidovali su se, shvatili da vecina vise voli Hulju nego svoju decu.
Sada mogu SVE.
Sada se vise ne plase.

Kako ko, ja sam i dalje optimista, situacija je beznadezna samo kada neko to sam prihvati, sve dok se bori da se spase ima nade.

poslusajte od 50-og minuta.
O najnovijoj velikoj pljacki zajedno sa US partnerima.
Takodje ima i o ravnodusnosti stanovnika Srbije prema patnji svojih sunarodnika.

Poslednja izmena:

Mladi realno spoznaju stvari...

Поверење у изборни систем нема 76,4 одсто младих, односно њих 30,9 одсто сматра да избори нису фер и поштени, а 45,5 одсто да избори уопште нису фер и поштени, док је само 1,6 одсто одговорило да су у потпуности фер и поштени.

Млади немају поверења ни у једну од институција које су испитиване у истраживању. Са најмањим поверењем се истичу медији, политичке партије и политичке институције. Млади највеће поверење (или најмање неповерење) имају у војску, цркву и канцеларије за младе.

Поверење у демократију је у односу на претходних неколико година, када је износило преко 40 одсто, пало на 36,2 одсто, док је неповерење за годину дана порасло са 23,2 одсто на 29,4 одсто. Ово је највећи пад подршке демократији од када се ово питање поставља у Алтернативном извештају, наводи КОМС.

Тачно 60 одсто младих сматра да је Србији потребан јак вођа и лидер кога ће народ следити, што је највиши резултат у последњих шест година.

У поређењу са претходним издањима Алтернативног извештаја, позитивна реакција на ЕУ ове године је на рекордно ниском нивоу, док је негативна близу рекордно високог нивоа из 2020. године.

Vrh