Pošto su na ovoj temi spominjani "Srbi sa srpskim načinom razmišljanja i srpskim principima", samo da priupitam, jel ovo dole "srpski"?
Ovo je bilo pre samo 110 godina.Cek da vidis sta su Rimljani radili Galima 60ih pne. A posle nam ovde prosipaju neke evropske vrednosti ccc.
Neces verovati sta su ti Evropljani radili jedni drugima samo 40 godina kasnije. Pa cak i mi ovde. I deci.Ovo je bilo pre samo 110 godina.
Sekli su ruke i deci.
Kulturni Evropljani.
To je bio rat. Medjunacionalna, verska mrznja....Neces verovati sta su ti Evropljani radili jedni drugima samo 40 godina kasnije. Pa cak i mi ovde. I deci.
U Misisipiju su do pre 45-50 godina vesali crnce, zar ne? Nije mnogo davno bilo.Neces verovati sta su ti Evropljani radili jedni drugima samo 40 godina kasnije. Pa cak i mi ovde. I deci.
@Noki does not like that.U Ugandi danas ubijaju gejeve.
O pa nisam ja srećan zbog Kosova. Samo mislim da treba stati sa gubicima, ne srljati u dalje poraze.@Noki does not like that.
Kakva je situacija u Bocvani?
Tamo ispred pravoslavne crkve stoji parola Kosovo je Srbija.
Sram ih bilo, umesto da promovisu Kosovo eshte Shqiperi da bi ti bio srecan i zadovoljan..
U NATO.Мислиш признамо и све кул идемо даље у ЕУ?
@Noki does not like that.
Kakva je situacija u Bocvani?
Tamo ispred pravoslavne crkve stoji parola Kosovo je Srbija.
Sram ih bilo, umesto da promovisu Kosovo eshte Shqiperi da bi ti bio srecan i zadovoljan..
U NATO.
Čist dokaz da nas (sve srbe) još uvek vide kao neprijatelje. Ili je taj predsednik skupštine Republike Srpske neki mnogo ozbiljan kriminalac a niko nikad nije čuo za njega. Zašto bi predsednik zakonodavnog tela bio stavljen na bilo kakvu crnu listu?VOJKO V - KAKO TO
Pogledajte prilog 168849
Zbog konstantnog rada na otcepljenju RS.Čist dokaz da nas (sve srbe) još uvek vide kao neprijatelje. Ili je taj predsednik skupštine Republike Srpske neki mnogo ozbiljan kriminalac a niko nikad nije čuo za njega. Zašto bi predsednik zakonodavnog tela bio stavljen na bilo kakvu crnu listu?
Ucene, ucene i samo ucene.
I ti umesto da se zapitaš zašto, tvoj jedini odgovor je U NATO. To što nas ne žele, nema veze. U NATO.
Kad pominješ da se svi naši problemi rešavaju u "procesu priznavanja" *Kosova ova vest koju si okačio ti je pokazatelj da je to samo još jedan u nizu "uhapsite Karadžića i Mladića i nema prepreka ka EU".
Naravno da se to ne završava ni sa *Kosovom, ni sa Republikom Srpskom, lista je mnogo duža.
Saradnja sa Rusijom?Zbog konstantnog rada na otcepljenju RS.
Zbog saradnje sa Rusijom.
Šta ti je tu nejasno?