Šta je novo?

Izbori 2024

Global-Minimum-Wage_MAIN.jpg

Zapad se izgradio zahvaljujući muci sirotinje. To kada spomeneš natofilima, odmah kreću glupi argumenti.

Запад се изградио захваљујући утркивању у богаћењу кроз технолошки и научни напредак

Сиротиња се мучила у сваком систему и у сваком историјском периоду

Дубравка Ђедовић: Србија мора да спроведе реформе у енергетици, а то укључује повећање цена струје и гаса

Suverene drzave mogu energente da prodaju svom stanovnistvu po ceni koju same odrede. neke im daju energente i dzabe ili skoro dzabe.
Nesuverena, vazalna, robovska Srbija imace u vidu profit kolonizatora na prvom mestu.
Zar vas nije sramota sto zivite u ovakvoj zemlji? Mene jeste.

Pjacka nas odvratno radikalsko evroatlantsko djubre.
Sve reforme koje je EU ovde sprovodila bile su samo drugo ime za kradju. Od reforme skolstva i kradje na udzbenicima, do reforme pravosudja.
Oni idu jos dalje jer znaju da se Srbi nikada nece pobuniti,

Kazu da je za mirnu pobunu potrebno 5% stanovnika na ulicama. To je oko 300000. Beograd je uspeo da dodje do 100000,

Opozicija je sprecila sirenje protesta.

Poslednja izmena:
Neces verovati sta su ti Evropljani radili jedni drugima samo 40 godina kasnije. Pa cak i mi ovde. I deci.
To je bio rat. Medjunacionalna, verska mrznja....

Ovo odsecanje ruku u Africi inicirao je evropski Kapital.
To je bila pretnja, da bi bolje iskoristili te ljude.
Ako muskaraca ne bi doneo dovoljno kaucuka, zenama i deci su odsecane stopala i sake.
To je ogledalo Evrope. I kapitalizma.
I to je sve bilo pre uspena totalitarnih ideologija.
Belle Époque

kao sto ce nama radikalske zveri da podignu cenu struje da bi Black Rock vise zaradio.

Има разлике када се патња наноси из мржње и када се то ради због тренирања строгоће зарад богаћења.

"Omladina naša" kako kažu na transparentu.
1636567730-FIL_9853-01-1200x800.jpeg

@Noki does not like that.
Kakva je situacija u Bocvani?
Tamo ispred pravoslavne crkve stoji parola Kosovo je Srbija.
Sram ih bilo, umesto da promovisu Kosovo eshte Shqiperi da bi ti bio srecan i zadovoljan..
O pa nisam ja srećan zbog Kosova. Samo mislim da treba stati sa gubicima, ne srljati u dalje poraze.

Priznaš poraz, ubeležiš gubitak, upišeš ga na SPS/SRS i idemo dalje.

Мислиш признамо и све кул идемо даље у ЕУ?

@Noki does not like that.
Kakva je situacija u Bocvani?
Tamo ispred pravoslavne crkve stoji parola Kosovo je Srbija.
Sram ih bilo, umesto da promovisu Kosovo eshte Shqiperi da bi ti bio srecan i zadovoljan..

Ova tema mi je postala najdosadnija na celom forumu 😄

Okačiću još par slika kad ponovo krenem na proteste i od mene dovoljno 🙂

Znam da ima država koje ugnjetavaju manjinske ili ugrožene grupe, ništa novo. 🙂 To ne sprečava Ameriku da sarađuje sa Saudijskom Arabijom...

Čist dokaz da nas (sve srbe) još uvek vide kao neprijatelje. Ili je taj predsednik skupštine Republike Srpske neki mnogo ozbiljan kriminalac a niko nikad nije čuo za njega. Zašto bi predsednik zakonodavnog tela bio stavljen na bilo kakvu crnu listu?

Ucene, ucene i samo ucene.

I ti umesto da se zapitaš zašto, tvoj jedini odgovor je U NATO. To što nas ne žele, nema veze. U NATO.

Kad pominješ da se svi naši problemi rešavaju u "procesu priznavanja" *Kosova ova vest koju si okačio ti je pokazatelj da je to samo još jedan u nizu "uhapsite Karadžića i Mladića i nema prepreka ka EU".
Naravno da se to ne završava ni sa *Kosovom, ni sa Republikom Srpskom, lista je mnogo duža.

Čist dokaz da nas (sve srbe) još uvek vide kao neprijatelje. Ili je taj predsednik skupštine Republike Srpske neki mnogo ozbiljan kriminalac a niko nikad nije čuo za njega. Zašto bi predsednik zakonodavnog tela bio stavljen na bilo kakvu crnu listu?

Ucene, ucene i samo ucene.

I ti umesto da se zapitaš zašto, tvoj jedini odgovor je U NATO. To što nas ne žele, nema veze. U NATO.

Kad pominješ da se svi naši problemi rešavaju u "procesu priznavanja" *Kosova ova vest koju si okačio ti je pokazatelj da je to samo još jedan u nizu "uhapsite Karadžića i Mladića i nema prepreka ka EU".
Naravno da se to ne završava ni sa *Kosovom, ni sa Republikom Srpskom, lista je mnogo duža.
Zbog konstantnog rada na otcepljenju RS.
Zbog saradnje sa Rusijom.

Šta ti je tu nejasno?

Zbog konstantnog rada na otcepljenju RS.
Zbog saradnje sa Rusijom.

Šta ti je tu nejasno?
Saradnja sa Rusijom?
O tome ti i pričam. Ta saradnja koju ti pominješ nije ništa veća (tj. mnogo je manja) nego što sa Rusijom sarađuju Kina, Brazil (ostatak Južne Amerike, Azije).
Ok, to su neke velike zemlje čiji predstavnici vlasti ne mogu biti stavljeni na neke crne liste, ali šta je sa ovim no name afričkim zemljama čiji su predstavnici bili pre neki dan u Rusiji?
I to je srž problema, tretiraju nas gore nego najgore kolonije po Africi (nije da oni ne zaslužuju bolji tretman, ali to je njihov problem).

Oko otcepljenja. Da baš, sve pršti od terorizma u BiH. Ostalo je valjda legitiman politički cilj. Ili nije. Što važi za sve ne važi za srbe.

E da, istočno od Drine ima jedan "kremaljski" političar i njegov brat pa ih nema na listi. Baš čudno.

Vrh