Saradnja sa Rusijom na NATO teritoriji nije dozvoljena.Saradnja sa Rusijom?
O tome ti i pričam. Ta saradnja koju ti pominješ nije ništa veća (tj. mnogo je manja) nego što sa Rusijom sarađuju Kina, Brazil (ostatak Južne Amerike, Azije).
Ok, to su neke velike zemlje čiji predstavnici vlasti ne mogu biti stavljeni na neke crne liste, ali šta je sa ovim no name afričkim zemljama čiji su predstavnici bili pre neki dan u Rusiji?
I to je srž problema, tretiraju nas gore nego najgore kolonije po Africi (nije da oni ne zaslužuju bolji tretman, ali to je njihov problem).
Oko otcepljenja. Da baš, sve pršti od terorizma u BiH. Ostalo je valjda legitiman politički cilj. Ili nije. Što važi za sve ne važi za srbe.
E da, istočno od Drine ima jedan "kremaljski" političar i njegov brat pa ih nema na listi. Baš čudno.
Politička destabilizacija, pogotovo u ovom trenutku nije dozvoljena.
Taj kremaljski političar i njegov brat će isto završiti na toj listi (za njih lično me zabole). Ja o toj opasnosti i pričam, ali kad se to bude desilo, tada ćemo i svi mi ovde kolektivno izvući deblji kraj opet. Do toga mi je više stalo da se ne desi.
Amerika nije protiv Srbije. Jeste protiv Rusije decenijama. Ako ćemo da budemo mali Rusi, onda će biti i protiv nas.