Šta je novo?

Izbori 2024

Opet si na pitanje odgovorio pitanjem. Znas i sam da nemas sta da odgovoris. Pozz.
Ja sam već nekoliko puta napisao da NATO kontroliše Albance/štiti Srbe jer da ih ne kontroliše Kurti bi na primer sutra izveo novu oluju u ovako zaoštrenoj situaciji.

Zašto tražite da million puta ponavljam istu stvar?

P.S. Retoričko pitanje je forma odgovora.

Ja sam već nekoliko puta napisao da NATO kontroliše Albance/štiti Srbe jer da ih ne kontroliše Kurti bi na primer sutra izveo novu oluju u ovako zaoštrenoj situaciji.

Ана Брнабић: На РТС су отворенији за опозицију него за власт, наклоњеност према опозицији је огромна. У дебатним емисијама сви из опозиције су присутни на све теме

Gorane, kako da sklonimo ovu gamad? Sta kazu tvoje gazde? Koliko jos?

Okrenuti sebi i svojim interesima uvodimo red u državi 😂😂😂

Screenshot_2023-07-30-18-37-57-132-edit_com.android.chrome.jpg

Radikali nespomucno lazi i kradu.
Spremni su da ubijaju.

Од пресудне је важности да такви ботови као ти увек буду присутни у јавности, медијима. на друштвеним мрежама, на форумима итд

док је тако не бринем се за будућност и за нове генерације које су генерално незаинтересоване за било шта осим тиктока и ИДЈ музике,
такви као ти ће им огадити и НАТО и ЕУ,
ви сте чувари српске ватре,

а као што сам већ писао, ни стари КГБ, ни нови ФСБ заједно не би осмислили бољу анти НАТО пропаганду од оне коју ти пласираш овде.

Које наше стране? Човек је чист Евроатлантиста.
Sećaš se kada je Šešelj pred sankcije devedesetih paradirao sa američkim zastavama pružajući podršku američkoj vojnoj operaciji "Pustinjska Oluja" (hehe)?

Meni je stvarno žao što kao narod imamo tako kratko pamćenje.

Sećaš se kada je Šešelj pred sankcije devedesetih paradirao sa američkim zastavama pružajući podršku američkoj vojnoj operaciji "Pustinjska Oluja" (hehe)?

Значи поред Жељка Митровића и Шешељ је твој, а о Вучићу да не причамо, он је далеко већи евроатлантиста од тебе.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Tako je. Sve je logično.

Нигер: Хиљаде грађана окупило се испред француске амбасаде у престоници, запаљена врата амбасаде. Демонстранти захтевају затварање страних база, машу руским заставама и узвикују антифранцуске слогане и име председника Русије

Gorane, ova vest je samo za tebe.
Mozda ce izazvati nocne more.
Mozda ce uciniti da se prijavis i krenes u odbranu "american values".
Zar nije najveca stvar zrtvovati seamog sebe za principe "freedom and democracy"?

Plma mrznje prema Zapadu zapljusnuce planetu.
Niko nije tamo zaista za Putina i Rusiju, ali realni svet, svet koji ne stampa pare, toliko mrzi Zapad, toliko mrzi EU i laz demokratije da su im Putin i Rusija zgodan simbol te mrznje.

Zato, kreni.... Front u Zaporozju je dobro mesto za heroje.
A nas koje zanima ovaj zivot ovde, a ne Rusija, ostavi na miru.

Нигер: Хиљаде грађана окупило се испред француске амбасаде у престоници, запаљена врата амбасаде. Демонстранти захтевају затварање страних база, машу руским заставама и узвикују антифранцуске слогане и име председника Русије

Gorane, ova vest je samo za tebe.
Mozda ce izazvati nocne more.
Mozda ce uciniti da se prijavis i krenes u odbranu "american values".
Zar nije najveca stvar zrtvovati seamog sebe za principe "freedom and democracy"?

Plma mrznje prema Zapadu zapljusnuce planetu.
Niko nije tamo zaista za Putina i Rusiju, ali realni svet, svet koji ne stampa pare, toliko mrzi Zapad, toliko mrzi EU i laz demokratije da su im Putin i Rusija zgodan simbol te mrznje.

Zato, kreni.... Front u Zaporozju je dobro mesto za heroje.
A nas koje zanima ovaj zivot ovde, a ne Rusija, ostavi na miru.
Molim te samo da ne brišeš ovaj post.

Сећам се, позивао и на приватизацију Заставе.

Und?
1991. SAD nisu priznale secesiju jugoslovenskih republika, nisu organizovale/pomagale akcije etničkih čišćenja srba iz različitih delova Jugoslavije, nisu bombardovale Republiku Srpsku, nisu bombardovale SRJ, nisu pomogle secesiju *Kosova.

Ovu priču koju ti sad guraš je trebalo gurati pre 30 godina, eto Šešelj je bio jedan od tih koji je to hteo.

Oni su u tom sukobu stali kontra nas, da li zbog nas samih, naših političara, ili su od starta pratili svoje evropske saveznike (nemce) nije više ni bitno.

Ono što je bilo se ne može poništiti, SAD nas vide kao neprijatelja i tretiraju nas kao takve ma šta god mi uradili/ponudili (a dato je jako puno).

Хелсиншки одбор за људска права у Србији навео је путем саопштења да их је адвокат главног и одговорног уредника Таблоида Милована Бркића обавестио да је здравствено стање његовог клијента критично.​

Како подсећају, Бркић је почетком јуна започео штрајк глађу у затвору.
„Хелсиншки одбор апелује на затворску управу да хитно пружи адекватну лекарску негу Миловану Бркићу и да га смести у болницу како не би дошло до фаталног исхода. Захтевамо и да му се допусти да се брани са слободе“, апелују из Одбора.
Хелсиншки одбор подсећа да Бркићева критика актуелне власти не може и не сме да буде разлог за занемаривање његовог здравственог стања.

On je rekao da je Er Srbija imala veliko širenje rada i uspeha i broja linija, a da će se u narednom periodu fokusirati na Afriku.

"Kampala i Uganda može da bude mesto odakle možemo da idemo dalje u određene afričike destinacije, posebno prema jugu, ali i prema centralnoj i zapadnoj Africi. Mi ćemo se truditi da ove dogovore konkretizujemo na najbolji način i napravimo saradnju koja će odgovarati građanima Ugande i Srbije", poručio je Vučić.

Kazao je da se nada da bi do kraja sledeće godine mogla da se uspostavi direkna linaja Beograd-Kampala i istakao da bi to bio uspeh za obe zemlje.

Ali gluposti kojima se ovaj bavi... XD

Мало сам то испратио, он стално нешто муља са земљама несврстаних, највише земљама Африке, па Јужне и Централне Америке, Азије, чак и Пацифика итд
али му то пролази и има користи од тога, на пример и тај Експо 2027 којим се стално хвали је добио захваљујући лобирању по тим земљама, прегласао је САД, Шпанију...

kuz1.jpg

Душко Кузовић: Разбијање заједнице. Лакше је пљачкати више појединаца него организовану заједницу. Последице говора насиља ће бити ужасне, али нама није циљ побољшање већ пљачка. Стога, стварајмо сукобе у фирмама, институцијама, партијама, фамилијама, породицама – створимо сваког усамљеним. А са усамљеним радићемо шта нам је воља.

Mala Rusija. Jel treba još neki dokaz da smo kremljanska kolonija? 🤔

Verovatno ćemo se opet ljutiti kad nam svet zvekne sankcije.

Screenshot_2023-07-31-15-43-10-615-edit_com.android.chrome.jpg

Za sve one koji navijaju za evropske kolonizatore.
Ovako su prolazili crnci u Belgijskom Kongu jos 1903. ako ne bi uspeli da sakupe dovoljno kaucuka koji je bio potreban kapitalistima autombilske industrije u povoju.
Mi sada imamo industriju elektricnih automobila u povoju kojoj i mi mozemo da pomognemo tako sto bi zrtvovali nesto nase.

1690816442520.jpeg

Za sve one koji navijaju za evropske kolonizatore.
Ovako su prolazili crnci u Belgijskom Kongu jos 1903. ako ne bi uspeli da sakupe dovoljno kaucuka koji je bio potreban kapitalistima autombilske industrije u povoju.
Mi sada imamo industriju elektricnih automobila u povoju kojoj i mi mozemo da pomognemo tako sto bi zrtvovali nesto nase.

Pogledajte prilog 168834
Cek da vidis sta su Rimljani radili Galima 60ih pne. A posle nam ovde prosipaju neke evropske vrednosti ccc.

Vrh