Šta je novo?

Izbori 2024

Realno, ovde je Dzigi u pravu.

Plus, gade mi se ljudi koji na ovom novom forumu, sa već okrnjenim pretragama i pristupima arhivima (može da se gleda do 7 strana unazad) kriju svoje profile i postove. To znači da se boje šta bi neko mogao da nađe iz njihove prošlosti i da ne bi smeli to da priznaju, afirmišu i suoče se sa time. A pritom je 7 strana pregleda unazad ništa, to je za prosečnog forumaša 3 meseca unazad. Ko se i toga stidi ili boji, znači da su mu namere nečasne ili da zloupotrebljava ovaj forum i zajednicu.

Mislim, ništa lično gorane, čak smo se na par tema i složili (doduše tek nakon što si me prozvao da sam bumer, ali sam ti oprostio). Ali ne volim takve prakse i ponašanja.

Не знам зашто не могу да се виде сви постови од отварања налога на форуму.

Mislim da ste paranoični do neba. Nema nikakve zavere.

Čak nisam ni znao da postoji zaključavanje dok mi Bender nije tražio da se otključam. Wtf?

Не знам зашто не могу да се виде сви постови од отварања налога на форуму.
Uvedeno je sa prelaskom na novi forum, a čini mi se da je to bilo zato što se povećao broj kukatora i muljatora koji su molili administratore da im se omogući skrivanje svih prethodnih pisanja, jer se dešavalo da im drugi članovi iskopaju sve što su bili odvaljivali ranije, pa da se to upotrebi protiv njih. Da se razumemo, ovde ne impliciram na gorana, to je bilo još pre nego što je goran bio član. Još za vreme starog foruma, bilo je par članova čiji postovi i istorija ne bi mogli da se vide.

Naravno, ja razumem da kako ljudi idu kroz vreme, menjaju se i oni i njihovi stavovi. I kako se menja i sam grad ili država, tako se isto menjaju i stavovi. Primera radi, ja sam imao grozne stavove o jednom Prokopu pre 5 godina jer je tada bio poludovršen i nije delovalo da će ga ikada završiti. U međuvremenu sam, sa promenom stanja i okolnosti, promenio i stavove. I da mi sad neko iskopa post iz 2018. u kome kažem ''neće se to nikad završiti'', javno ću da priznam da sam pogrešio i da menjam stav u skladu sa novim okolnostima.

Ali imaš ljude koji su pisali takve nebuloze, ili naručene stvari, da su počeli da se zentaju od svega iz svoje prošlosti. Pa se iskamčilo to da više nikad nikome ne može da se gleda dalje od 7 strana unazad (što je smejurija, to je svega oko 150 postova unazad). A onda se još dodatno iskamčilo da sad svako može da zaključa i sakrije svoj profil i svoju istoriju. Ja kad naiđem na takve profile, automatski mi padaju u očima zbog toga. Više poštovanja bih imao prema nekome ko je nekada iskreno govorio da je Zemlja ravna pa se posle koriguje i izvini, evoluira i sazri, nego prema nekome ko nikad nije govorio iracionalne stvari, ali je govorio neistine i ko usled svoje umišljenosti ili nečasnih namera, želi da se onemogući provera šta je nekada pisao i zastupao. Ali jbg, to je sad neki novi trend i nova škola misli.

P.S.
Naravno, ima i pregršt onih koji skrivaju profile baš zbog ovoga što si ti rekao - da se ne bi videlo da o gradu i društvu ne pišu ništa, već da su ovde samo radi politike i agende.

Poslednja izmena:
Ja sam došao na ovaj forum zbog teme Cene Nekretnina, ali sam ostao zbog ove teme.

A jel umeš da kažeš šta si do sada postigao učešćem i pisanjem na ovoj temi? Osim onog čuvenog ''otkrio sam koliko ludaka ima, i koliko mi je lepo kad ih trolujem'', što sam već čuo ranije par puta na ovom forumu.

Pa informiši se malo.

A tvoj odgovor shvatiću kao potvrdu da nisi ništa postigao ovde. Osim što si došao da se sladiš na svađama i trolovanjima.

P.S.
Tek sad vidim koliko klika ima na forumu a koje su potpuno odsečene od onoga šta ovaj forum predstavlja i šta je do sad uradio. Tema Cene nekretnina puca od buržujčina i od kvazi-intelektualaca koji misle da su jako pametni, obrazovani i iznad svih ovde, a došli su juče do prekjuče. I da njih neko pita šta je bilo na forumu pre njih, rekli bi ''pustoš i anarhija''. A zapravo nisu ni svesni koliko se ideja, truda i aktivizama sprovelo, i sprovodi se ovde, mimo njih. Samo što to ne može da se pojmi i razume ako se ceo dan visi na istoj temi u istim ping-pong pašće-neće pasti debatama i dečjim kliberenjima.

Pa ja nemam šta da postignem.

Diskusija kao takva je dovoljna.

Šta informiši se? Ko je išta postigao igde? Ko otvara mreže uopšte da bi nešto postigao? Šta uopšte može da se postigne.

Ja sam došao na ovaj forum zbog teme Cene Nekretnina, ali sam ostao zbog ove teme.
Šta je bilo ko postigao na bilo kom forumu/mreži?
Pa ja nemam šta da postignem.

Diskusija kao takva je dovoljna.

Šta informiši se? Ko je išta postigao igde? Ko otvara mreže uopšte da bi nešto postigao? Šta uopšte može da se postigne.
Samo da citiram ove izjave, da ostane ovekovečeno.

Cene nekretnina ne pokriva samo cene nekretnina nego se dohvati svega i svacega, kao i ova tema. Plus dosta ljudi pise ostrasceno i lako se upadne u raspravu na koju se ubije 30 postova. Logicno je da ce te teme navuci vise postova nego npr rekonstrukcije Bulevara Patrijarha Pavla.

Nije svako na forumu sa zeljom da bude urbani aktivista. Na svakom forumu, a bio sam ih clan desetina za svojih 20+ godina na internetu, imas podgrupe koje obitavaju samo na nekim temama. I obavezno imas neke 'starosedeoce' koji ostale podgrupe gledaju sa visine i cokcu kako ovi nisu 'pravi' clanovi.

A čemu uopšte ova diskusija sada? Svi postovi su u bazi svakako i ne postoji garancija da admini neće već sutra otvoriti sve živo. Mada i već sada svako može sve da izvuče, ako se potrudi. Besmisleno.

Поред падања маски СНС ботова, имамо и падање маски осталих белосветских НАТО ботова. Такозвани НАФО (северноатлански пријатељи), НАТО армија ботова одржала је конгрес паралелно са НАТО конгресном где су се јавно приказали. Који циркус наказа људи моји.

bio sam na danasnjem protestu do pre 10.min. Mnogo mnogo ljudi i pored opasnosti od kise.
Divim se ovim ljudima, ovima koji svaki put dolaze, skidam im kapu i pored svih sumnji koje imam u pogledu organizatora protesta i naivnosti.

^^
goebbelsquote.jpg

Surovo je to reci.
Ali niko danas u Srbiji nije spreman da umre za ideju oslobodjenja od Hulje i radikalske gamadi.
Ne da nije spreman da umre nego nije spreman da izgubi mali prst.
I ja spadam u ta kukavicka go.vna.
Znaci, ovaj student se dakle samo folirao.

Nemam nikakvo objašnjenje za fenomen "Basta". Šta, kako, na koji način.

🤣🤣🤣🤣

Pih, folirant, nije umro 🤣
tacno, Upisao se u listu strajkaca gladju foliranata, To su Legija, Toma Nikolic..... i mnogi drugi.

Ako hoces da se boris za nesto, ako ti nesto smeta, pa budi spreman da umres za to.
Ako nisu spreman da umres za to, nemoj ni da se foliras.
Ja sam npr kukavica. Svojevremeno sam se potrudio da izbegnem sve ratove devedesetih.

U Sev. Irskoj osamdesetih, borci protiv britanskog fasizma stvarno su umirali od gladi.

12 ih je umrlo.

Koliko ih je samo u Indiji umrlo u borbi protiv britanskog fasizma u doba Gandija.

To sve govori o nasem foliranju i neozbiljnosti. Jasno je da nam SNS sustinski ne smeta.

Па ови Руси који долазе овде у 90% случајева имају политичке ставове као ти, плус су добростојећи, раде и сами себе издржавају, образовани итд

ако ти чак и такви Руси сметају само зато што су Руси, онда је то по данашњим савременим вредностима расистички став.
Rasizam je ako si protiv nekog na osnovu njegove rase a zadnji put kada sam proverio rusi i mi smo iste rase. Knjigu u šake ili makar Gugl pa ponovo udri.

Rasizam je ako si protiv nekog na osnovu njegove rase a zadnji put kada sam proverio rusi i mi smo iste rase. Knjigu u šake ili makar Gugl pa ponovo udri.
И шиптари и бошњаци су исте расе, па нас по свету оптужују за расизам,
зато сам и напоменуо “по данашњим савременим вредностима”
по којима Горан 123 и слични широм света због свега и свачега свакога називају расистом, тако сам ја по њиховим сопственим мерилима и њега.

Vrh