Šta je novo?

Izbori 2024

Misa Vacic - ziveo u Nemackoj!

Ok, mislim da imamo nepogresiv sistem za otkrivanje americkih agenata.
Jer opste je pravilo da americki agenti moraju da imaju poslove na zapadu i rade na zapadu kako bi spijunirali i burgijali istok.
Pa im po zavrsetku uspesne karijere zapadni poslodavci daju uhlebljenje u Rusiji, zapadni zatvor ili posade spomenik u Moskvi.

Poslednja izmena:
Pa on je vec sada.
Njegova ljubavnica je u Svajcarskoj. Sinovi rodjeni tamo takodje.
A i svi njegovi dvorjani imaju vile, jahte i decu na zapadu.
Jos samo da im neko dojavi ovo pa da ih pohapse, ali vise ne znam kome verovati tamo masa izlece kroz prozore, cuvaju se pucisti a pade Strelkov mamuim zapadnu

Ne razumem na šta je poenta ovde.

1) Devedesete su bile dobre?
2) Devedesete su bile loše, ali tiću i šta su oni nama radili?
3) Nisu bitne devedesete, ne sme niko da diktira politički narativ osim trenutne klase vlastodržaca? Politika fuj to! Politizacija bad!

Šta od ovoga?

Да цитирам сам себе

Da se to ne bi desilo, treba nove generacije edukovati šta se dešavalo devedesetih.

Pre svega mislim na srpsko guranje prsta u oko Americi, insistiranjem na etničkim granicama. Sve to u trenutku kada berlinski zid pada. Ulazak u pogrešan voz u ključnom trenutku.
Click to expand...

Сере ми се од лешинара који 30 година после рата покушавају да буду на политичкој сцени са причама “шТа Се ДеШаВаЛо 90-их”
ево ја ћу да ти кажем укратко шта се дешавало:
Слоба је хтео да растури Југославију и хтео је рат,
а Алија и Туђман и “Међународна заједница” су се грчевито борили да сачувају Југославију и да сачувају мир, али јбг нису успели.

@Goran
Paaa tipicna prica kod ovakvih pojava, radi se o pretnji.
Vidis, niko od takvih likova nije u stanju direktno da ti zapreti vec ovako izokola dok su u manjini i nemaju moc, u ovom slucaju porukom random osobe s tvitera koja zarko zeli da joj se ne pominje srbska proslost osim one koju ona smatra bogougodnom, i da svako ko konacnimres... pardon, "hirurski" izbrise one druge sto drugacije misle - ima njen vredni glas, ali dokle god ona ne mora da mrdne svojim dupetom.

Да цитирам сам себе

Сере ми се од лешинара који 30 година после рата покушавају да буду на политичкој сцени са причама “шТа Се ДеШаВаЛо 90-их”
ево ја ћу да ти кажем укратко шта се дешавало:
Слоба је хтео да растури Југославију и хтео је рат,
а Алија и Туђман и “Међународна заједница” су се грчевито борили да сачувају Југославију и да сачувају мир, али јбг нису успели.
Opet si citirao moj post koji opet nisi razumeo.

U tom postu se nisam _ni dotakao_ vrednosnih sudova o kojima sada razglabaš.

P.S. Dakle izabrao si opciju 2?

@Goran
Paaa tipicna prica kod ovakvih pojava, radi se o pretnji.
Vidis, niko od takvih likova nije u stanju direktno da ti zapreti vec ovako izokola dok su u manjini i nemaju moc, u ovom slucaju porukom random osobe s tvitera koja zarko zeli da joj se ne pominje srbska proslost osim one koju ona smatra bogougodnom, i da svako ko konacnimres... pardon, "hirurski" izbrise one druge sto drugacije misle - ima njen vredni glas, ali dokle god ona ne mora da mrdne svojim dupetom.
Naravno. A koliko mi se čini ta osoba na Tviteru je SNS bot ruske propagande.

Opet si citirao moj post koji opet nisi razumeo.

U tom postu se nisam _ni dotakao_ vrednosnih sudova o kojima sada razglabaš.

P.S. Dakle izabrao si opciju 2?
Изабрао сам ове 2 опције, ову⬇️

И ову⬇️

Изабрао сам ове 2 опције, ову⬇️

И ову⬇️

Probaj introspektivnom metodom da zaključiš zašto ti smetaju tuđa mišljenja i zašto ti smeta nečija želja da se bavi politikom.

Onaj koji preti je taj koji se osetio ugrozenim, jer obicno takve pahuljice su te koje prve krenu da prete resenjima i intervencijama, ali da to neki drugi odradi jer lajati iza zatvorene kapije nije isto kao kad se ista otvori

Onaj koji preti je taj koji se osetio ugrozenim, jer obicno takve pahuljice su te koje prve krenu da prete resenjima i intervencijama, ali da to neki drugi odradi jer lajati iza zatvorene kapije nije isto kao kad se ista otvori

Ко му је претио, нисам у току? Где је та претња, да видим ко је тај

Zasto oni koji veruju u izbore ne krenu da se masivno uclanjuju u opozicione stranke i stvore kriticnu masu koj abi smenila korumpirana strancka rukovodstva koja saradjuju sa Huljom?
Bez toga nikakvi izbori nemaju smisla ( a ni ovako nemaju, jer naivan je onaj ko veruje da bi beozcni kriminalci na vlasti pustili da ih neko skloni sa vlasti putem zaokruzivanja imena na listicima)

Imam i ja neke nedoumice.

Zašto ze ljudi koji toliko ne veruju u izbore i glasanje toliko bave izborima i glasanjem?

Imam i neke pretpostavke hihi. ;)

Imam i ja neke nedoumice.

Zašto ze ljudi koji toliko ne veruju u izbore i glasanje toliko bave izborima i glasanjem?

Imam i neke pretpostavke hihi. ;)

Твој посао политичког активисте је да нас убедиш да изађемо на изборе, да гледаш у будућност, а не да кмечиш ту по цео дан о “90-им” и да кукаш како ти се прети.

Твој посао политичког активисте је да нас убедиш да изађемо на изборе, да гледаш у будућност, а не да кмечиш ту по цео дан о “90-им” и да кукаш како ти се прети.
Da li je politički aktivista sada sa vama u prostoriji?

Običan politični građanin.

Da li je politički aktivista sada sa vama u prostoriji?

Običan politični građanin.

Ако ти је од 100 коментара бар 99 написано на теми Избори на форуму који се бави грађевином, онда си политички активиста,
не знам да ли си икада бар једну фотографију поставио,

ја првих неколико година мог присуства на овом форуму нисам никад ни ушао на ову тему Избори, а камоли писао нешто.

Ако ти је од 100 коментара бар 99 написано на теми Избори на форуму који се бави грађевином, онда си политички активиста,

ја првих неколико година мог присуства на овом форуму нисам никад ни ушао на ову тему Избори, а камоли писао нешто.
Zato sada nadoknađuješ. Dakle forum je za diskusiju, politički aktivizam je nešto više od toga.

Kažem ti, obični politični građanin.

Realno, ovde je Dzigi u pravu.

Plus, gade mi se ljudi koji na ovom novom forumu, sa već okrnjenim pretragama i pristupima arhivima (može da se gleda do 7 strana unazad) kriju svoje profile i postove. To znači da se boje šta bi neko mogao da nađe iz njihove prošlosti i da ne bi smeli to da priznaju, afirmišu i suoče se sa time. A pritom je 7 strana pregleda unazad ništa, to je za prosečnog forumaša 3 meseca unazad. Realno, ko se i toga stidi ili boji, ko se boji šta je pisao pre tri meseca i kako se to sve možw upotrebiti, to znači ili da su mu namere nečasne ili da zloupotrebljava ovaj forum i zajednicu.

Mislim, ništa lično gorane, čak smo se na par tema i složili (doduše tek nakon što si me prozvao da sam bumer, ali sam ti oprostio). Ali ne volim takve prakse i ponašanja.

I da, jeste retardirano kada ljudi dolaze na ovakav forum da bi pisali samo u jednoj te istoj temi, ili samo propagandne postove (mislim na neke druge članove i teme) ili samo u političkim temama.

Vrh