Šta je novo?

Izbori 2024

У укупном бирачком телу веома мали проценат је одушевљен Сједињеним Америчким Државама, а већем делу је иста одбојна.

Znaci, izbori su neregularni i ne pristajemo na njih, ali ako smo negde jaci, onda ok, mogu izbori?

Да? Понашате се као да је СНС валидна политичка опција а не криминална организација, све је на столу само да се разбуцају што пре. Ако постоји шанса да изгубе Београд кроз изборе онда избори, ако не онда улица

Има ли цензус и потенцијал учешћа у власти тако? Или им је циљ само улазак у парламент?

Иначе, кога интересује, поглед из Сједињених Држава на кризу у нашој покрајини са пар занимљивих констатација:
- Курти хоће да буде нови Зеленски (цитирање А. Вучића)
- да ли би помоћ рату на Косову против Срба значило напуштање Украјине као што су напуштени Ирак и Авганистан?
- како Курти да буде нови Зеленски кад Вучић није Путин, популаран је и није урадио ништа лоше по САД?
Погледајте, занимљиво.

Samo neka ide redom ⬇️

Screenshot_2023-07-17-21-09-39-180-edit_com.twitter.android.jpg

Izvor: Danas

Тако нам и треба кад и даље 5-10 посто гласача на сваким изборима гласа за ову штеточинску странку која нас деценијама уништава у сваком смислу и која је 100 пута мењала стране на политичкој сцени Србије само зарад власти.

Да имамо нормалну опозицију сви председници и потпредседници свих опозиционих странака придружили би се овом момку уместо да се неки од њих свађају око тога ко ће да буде председник странке:

Политика у Србији није делатност за озбиљне људе. Наравно ни мало случајно. И доживљај политике од стране Срба је крајње неозбиљан, а одређени коментари су само доказ тога. Рецимо, како одређени доживљавају Европску Унију и српску перспективу према њој је у на крају крајева смешно.

Озбиљни и иоле часни људи у Србији не баве се политиком. Она је идеалан простор за два типа људи: крадљивце и лењивце. Посао за оне који живе на рачун туђих продавајући маглу.

Moramo nije partija nego koalicija za izbore 2022. godine u kojoj su učestvovali Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak i stranka Zajedno za Srbiju. Koalicija Moramo postoji i dalje u Skupštini grada Beograda i najveća je opoziciona odbornička grupa sa 13 odbornika. U skupštini Srbije ove dve partije od izbora funkcionišu odvojeno sa odvojenim poslaničkim klubovima.
U međuvremenu Ekološki ustanak i Zajedno za Srbiju su osnovali partiju Zajedno. Ne davimo Beograd je sa lokalnim partnerima u petak osnovao partiju Zeleno-levi front, a danas su predati potpisi za osnivanje partije Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

Što se tiče para dajte izvore pa da vidimo ko daje te pare. Muka mi je od pričao mi je deda/komšija priča.

Poslednja izmena:
Да имамо нормалну опозицију сви председници и потпредседници свих опозиционих странака придружили би се овом момку уместо да се неки од њих свађају око тога ко ће да буде председник странке:
Strasno, zasto mediji cute o ovome, sad je valjda jasno zasto se moraju ukinuti Pink i Hepi i promeni rukovodstvo RTS-a, dok se Novoj mora dati frekvencija

Evo, oni objavili vest, samo minut i po skrolovanja i dvesta vesti o tajni izgleda Breda Pita i Zvezdama Granda i odmah tu je na vrhu na naslovnoj

Strasno, zasto mediji cute o ovome, sad je valjda jasno zasto se moraju ukinuti Pink i Hepi i promeni rukovodstvo RTS-a, dok se Novoj mora dati frekvencija

Evo, oni objavili vest, samo minut i po skrolovanja i dvesta vesti o tajni izgleda Breda Pita i Zvezdama Granda i odmah tu je na vrhu na naslovnoj

Нико не каже да се Новој треба дати фреквенција, али Хепи и Пинк не смеју да их имају и ТВ Информер не сме да је добије.

da. Samo ljudi koji nisu ukljuceni u sistem pljacke mogu nesto da promene.
Zato bi svima koji su danas clanovi partija trebalo zabraniti bavljenje politikom na 20 goidna.
Besmislena je bilo kakva borba parlamentarne opozicije sto je pokazao corsokak u koji su dospeli protesti.
Vec posle tri protesta bilo je jasno da ce poceti takmicenje "ko pre izda", tako prirodno srpskim politicarima.

Moramo nije partija nego koalicija za izbore 2022. godine u kojoj su učestvovali Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak i stranka Zajedno za Srbiju. Koalicija Moramo postoji i dalje u Skupštini grada Beograda i najveća je opoziciona odbornička grupa sa 13 odbornika. U skupštini Srbije ove dve partije od izbora funkcionišu odvojeno sa odvojenim poslaničkim klubovima.
U međuvremenu Ekološki ustanak i Zajedno za Srbiju su osnovali partiju Zajedno. Ne davimo Beograd je sa lokalnim partnerima u petak osnovao partiju Zeleno-levi front, a danas su predati potpisi za osnivanje partije Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

Što se tiče para dajte izvore pa da vidimo ko daje te pare. Muka mi je od pričao mi je deda/komšija priča.

Није много релевантно то што "Морамо" није странка него коалиција. Мој одговор се одоносио на блесав коментар да они таргетирају (обе политичке партије које чине ту коалицију) своју циљну групу. Тако само мали Перица може да замишља политику.
Тачније, не мислим да је аутор коментара (искључиво) блесав, можда те две политичке странке (чланови коалиције, како год) тако и функционишу, што представља још већи проблем.
Њима очигледно недостаје онога што се назива "политичка мудрост". Рецимо, не можете победити на изборима у Србији 2023. уколико истичете да се догодио геноцид у Сребреници, или подржавате транс дрег квин манифестацију. Онда се цело ваше деловање своди да будете мањи партнер у некој потенцијалној коалицији са странкама умеренијих ставова.

Занимљиво да је текст написан на Хрватском језику а објављен на некаквом квазивојвођанском порталу аутономија што је довољно забрињавајуће.
Иначе одлична ситуација погоршања односа између Аљбина Куртија и његових НАТО ментора, надам се да ће наставити да се удаљавају међусобно.

Занимљиво да је текст написан на Хрватском језику а објављен на некаквом квазивојвођанском порталу аутономија што је довољно забрињавајуће.
Иначе одлична ситуација погоршања односа између Аљбина Куртија и његових НАТО ментора, надам се да ће наставити да се удаљавају међусобно.

Сад сам погледао портал, од свих контрибутора само је овај Борис Варга заправо Војвођанин (без обзира на етничко порекло)

AutonomijaInfo.png

95ef2b21251f6648e0c733ee98fb8392264d9b07223adf0fbbd8097acaf6f9b7_1.jpg

Занимљиво да је масни Теофил изјашњен као Северни Македонац.
Опасни су овакви портали и овакве подметачине.

Ja сам ставио заставе, на основу места рођења а он је рођен у Скопљу

Само сам за овог Бориса Варгу нашао податак да је заправо из Војводине рођењем

Мени је нереално да одеш да живиш у другу земљу у односу на ону у којој си рођен и да се тамо бориш за цепање исте и још кукаш да си угрожен кад те неко прозове за то. Замисли да ја одем у Задар да се залажем за независну Далмацију како бих прошао

Vrh