Vulin pod sankcijama SAD: Osumnjičen za umešanost u trgovinu drogom
Šef BIA Aleksandar Vulin stavljen je pod sankcije Sjedinjenih Američkih Država.
nova.rs
Pogledaj se u ogledalo.Šta da ti radim kada nemaš iskustva sa istim. Većina žena ti je ovakva, one su mnogo sposobnije i izdržljivije od muškaraca. Više mogu da trpe, istrajnije su, ali su i spremne na sve zarad lagodnog života. San većine žena je da živi bogato i da uživaju. Ako neka ima lakši život od nje, onda je ljubomorna, oči bi joj iskopala. Ovaj projekat SNS-a je idealan za takve.
Милован Бркић осуђен на 14 месеци затвора због кривичног дела позивања на насилну промену уставног уређења
Ovaj covek je najveca zrtva protesta, a vodje protesta ga ne pominju. Pricao je isto sto i Jovo Bakic, ipak Bakic je urbani lik, dok je Brkic pijanac iz naroda, Bakicu ne smeju nista.
Hoće mu i tetku iz Kanade staviti pod sankcije?Vulin pod sankcijama SAD: Osumnjičen za umešanost u trgovinu drogom
Šef BIA Aleksandar Vulin stavljen je pod sankcije Sjedinjenih Američkih Država.nova.rs
Udrimo po opoziciji. Svi su zlo. Opozicija malo veće.“Насилна промена уставног уређења”,
шта год мислили о том Бркићу што неко рече онда би пола твитера требало да буде у затвору и где су сад ти “независни” новинари или неко из опозиције да кажу нешто или ће да стану у одбрану само оног ко им је политички подобан,
где су Лауре,
нигде никог док се уплашено, уцењено жвалаво псето иживљава,
првостепена пресуда 14 месеци и продужен притвор за вербални деликт, а колико озбиљних криминалаца се брани са слободе или Мирјана Карановић пребила неку бабу и секунд један неће да види затвор.
Da ima dva Vučića, i za drugog Vučića bih glasao.Jel bi glasali za Brkica da je u drugom krugu protiv Vucica?
Џабе је и милион афера, тренутна опозиција једноставно нема политичку снагу да искористи све то,Udrimo po opoziciji. Svi su zlo. Opozicija malo veće.
Genijalan odgovor na svako pitanje, samo kazes "pa sta". Video je lik da mu to prolazi, zasto da menja
Nazalost potpuno tacno, levi se drze leve politike, desni su oprezni jer cekaju na drzavne pare da im male stranke prezive, patriotizam moze da ceka jos malo, niko ni ne pokusava da motivise biracke telo i mozda prica malo umerenije i pokusa da pridobije nove glasace. Ne, mi znamo najbolje, narod je taj koji gresi! Rezultat 3-5%, kako kod koga. I niko nece da bude kriv posle izbora, a kad nisu krivi nece ni da odu sa vrha stranke.Џабе је и милион афера, тренутна опозиција једноставно нема политичку снагу да искористи све то,
да лично Вучић на Теразијама у преносу уживо убије неког пред свима, ни са тим не би знали шта ће, можда би направили прстен око теразијске чесме.
Povedi vođo!Џабе је и милион афера, тренутна опозиција једноставно нема политичку снагу да искористи све то,
да лично Вучић на Теразијама у преносу уживо убије неког пред свима, ни са тим не би знали шта ће, можда би направили прстен око теразијске чесме.
Znači sad je i ovo loše? Majko božja...Leb te je*******o, amerikanci nekoga optuzuju za narkotike, i jos da siri maligni ruski uticaj. Mene su moji ucili da prvo svoju kucu ocistis pa tek onda gledas kod komsije, makar se radilo i o najodvratnijem politicaru kod nas
Osim par pojedinaca, u Srbiji ne postoji opozicija. Svi su oni deo istog sistema.Udrimo po opoziciji. Svi su zlo. Opozicija malo veće.
Bas tako.Џабе је и милион афера, тренутна опозиција једноставно нема политичку снагу да искористи све то,
Ovo ti samo govori koliko je decenijsko ispiranje mozga majkom Rusijom bilo uspešno.Znači sad je i ovo loše? Majko božja...
Naravno da jeste. Za jednog kolegu govnara, za koga sam znao da se prišljamčio SNS-u, našao sam ga na spisku. Posle sam ga i na tviteru našao, pripovraćalo mi se.Inače, spisak botova i nije bilo baš tako lako naći, a trebalo bi na klik. Bukvalno sam proverio neke ljude u manjim mestima na koje sam sumnjao, to je to, autentičan je spisak! U pravu je profesor Ković!