Šta je novo?

Izbori 2024

Šta da ti radim kada nemaš iskustva sa istim. Većina žena ti je ovakva, one su mnogo sposobnije i izdržljivije od muškaraca. Više mogu da trpe, istrajnije su, ali su i spremne na sve zarad lagodnog života. San većine žena je da živi bogato i da uživaju. Ako neka ima lakši život od nje, onda je ljubomorna, oči bi joj iskopala. Ovaj projekat SNS-a je idealan za takve.
Pogledaj se u ogledalo.

Sve ovo pišeš u zemlji muških gmizavaca, kao što imamo prilike da vidimo svaki dan na TV. (Mislim na politiku pre svega)

Još jedared, bravo!

Brkic je ludak koji sluzi kao strasilo koje Vucic vadi kad god treba da pokaze da izmedju opozicionih medija i informera nema razlike.

I dalje sam ubedjen da je samo instrument sluzbe.

Милован Бркић осуђен на 14 месеци затвора због кривичног дела позивања на насилну промену уставног уређења

Ovaj covek je najveca zrtva protesta, a vodje protesta ga ne pominju. Pricao je isto sto i Jovo Bakic, ipak Bakic je urbani lik, dok je Brkic pijanac iz naroda, Bakicu ne smeju nista.

“Насилна промена уставног уређења”,
шта год мислили о том Бркићу што неко рече онда би пола твитера требало да буде у затвору и где су сад ти “независни” новинари или неко из опозиције да кажу нешто или ће да стану у одбрану само оног ко им је политички подобан,
где су Лауре,
нигде никог док се уплашено, уцењено жвалаво псето иживљава,
првостепена пресуда 14 месеци и продужен притвор за вербални деликт, а колико озбиљних криминалаца се брани са слободе или Мирјана Карановић пребила неку бабу и секунд један неће да види затвор.

Poslednja izmena:
“Насилна промена уставног уређења”,
шта год мислили о том Бркићу што неко рече онда би пола твитера требало да буде у затвору и где су сад ти “независни” новинари или неко из опозиције да кажу нешто или ће да стану у одбрану само оног ко им је политички подобан,
где су Лауре,
нигде никог док се уплашено, уцењено жвалаво псето иживљава,
првостепена пресуда 14 месеци и продужен притвор за вербални деликт, а колико озбиљних криминалаца се брани са слободе или Мирјана Карановић пребила неку бабу и секунд један неће да види затвор.
Udrimo po opoziciji. Svi su zlo. Opozicija malo veće.

Jel bi glasali za Brkica da je u drugom krugu protiv Vucica?

Udrimo po opoziciji. Svi su zlo. Opozicija malo veće.
Џабе је и милион афера, тренутна опозиција једноставно нема политичку снагу да искористи све то,
да лично Вучић на Теразијама у преносу уживо убије неког пред свима, ни са тим не би знали шта ће, можда би направили прстен око теразијске чесме.

20230711_183822.png

Џабе је и милион афера, тренутна опозиција једноставно нема политичку снагу да искористи све то,
да лично Вучић на Теразијама у преносу уживо убије неког пред свима, ни са тим не би знали шта ће, можда би направили прстен око теразијске чесме.
Nazalost potpuno tacno, levi se drze leve politike, desni su oprezni jer cekaju na drzavne pare da im male stranke prezive, patriotizam moze da ceka jos malo, niko ni ne pokusava da motivise biracke telo i mozda prica malo umerenije i pokusa da pridobije nove glasace. Ne, mi znamo najbolje, narod je taj koji gresi! Rezultat 3-5%, kako kod koga. I niko nece da bude kriv posle izbora, a kad nisu krivi nece ni da odu sa vrha stranke.

Povedi vođo!

Leb te je*******o, amerikanci nekoga optuzuju za narkotike, i jos da siri maligni ruski uticaj. Mene su moji ucili da prvo svoju kucu ocistis pa tek onda gledas kod komsije, makar se radilo i o najodvratnijem politicaru kod nas

Bas tako.

Sve ce proci. Osnovni razlog je taj sto i sto.ka i elita nemaju bas nikakve principe i/ili moralna ogranicenja. Takav konglomerat je neunistiv.
Oni zaista mogu da ubijaju za Stranku i to nece izazvati bilo kakvu moralnu osudu.
Mi smo videli da majska ubistva nisu dovela do toga da clanstvo SNS-a (i vecina gradjana) ultimativno zahtevaju ostavku Gasica.
Gradjanima jednostavno nije vazno ako su neka druga deca poginula koja nisu s njima u srodstvu.
Gradjanima nije vazno ako je neko u zatvoru po nalogu Hulje i nepravedno osudjen.
Gradjane Srbije, ogromu vecinu, ne zanima NISTA osim sopstvenog dupeta (tu mozemo da ukljucimo statusno-ritualno letovanje). I time su gradjani Srbije dostigli Hobsovski ideal, "svi protiv svih".
(Vecina verovatno nikad nije cula za Tomasa Hobsa).

Od davnina vode se rasprave, da li su moralna ogranicenja urodjena ili nametnuta. Npr ono: "ne ubij...ne ukradi... ne lazi"
U Srbiji krivicna dela ne nose moralnu osudu, ako izuzmemo proteste tj do 5% gradjana Beograda koji jos osecaju moralna ogranicenja.
Ljude osudjuju sto su dozvolili da budu uhvaceni, ne zbog samog dela.

Za sociologe je ovo sjjana situacija, pratiti raspadanje podeldnjih ostataka drustva iz blizine.
Tu nema mnogo toga novog, jesno je da pad socijalne inteligencije, empatije, nedostatak morala i krah zakona dovode de kolapsa.

Poslednja izmena:
Da li je lose ili ne, ne znam, ali samo neka se dogovore, da li smrce, bode se,prodaje po klubovima, ili na veliko ,leci se, ili je samo kriv sto je isao u moskvu. Plasticno gledano, americke optuzbe po mnogo cemu u svetu su , kao kada bi belivuk sada dosao i optuzio nekoga na forumu da je napisao post velikim slovima, tako nekako. Elem, najlakse je reci evo ga rusofil, ali dobro i glup mora da ima neki argumet, bog je na sve mislio

Inače, spisak botova i nije bilo baš tako lako naći, a trebalo bi na klik. Bukvalno sam proverio neke ljude u manjim mestima na koje sam sumnjao, to je to, autentičan je spisak! U pravu je profesor Ković!

Inače, spisak botova i nije bilo baš tako lako naći, a trebalo bi na klik. Bukvalno sam proverio neke ljude u manjim mestima na koje sam sumnjao, to je to, autentičan je spisak! U pravu je profesor Ković!
Naravno da jeste. Za jednog kolegu govnara, za koga sam znao da se prišljamčio SNS-u, našao sam ga na spisku. Posle sam ga i na tviteru našao, pripovraćalo mi se.

Da, ima i toga, nije bilo ljudi za koje provereno znam da su u sekti, ali to je neka druga priča, ugl su obrazovaniji ljudi, mogao bih se usuditi reći i oni koji kvalitetom zaslužuju da budu na pozicijama na kojima su, ali im je članska karta bila ulaznica i prednost protiv eventualnih jednakih ili boljih. Čak i doktorka jedna npr za koju sam nekako uveren da svoj posao radi kako treba, a otvoreno je izjavila da je ušla u priču zbog zaposlenja.

Ne znam šta da mislim, ovi na spisku su izgleda Orkovi nesrećnici, prašinari koji iz nekog budžaka nekog JP služe za te najprimitivnje zadatke i komentare tipa Narod voli i ceni Predsednika i kako on vodi Srbiju (stvaran random komentar sa prve vesti koju sam otvorio sad).

Vrh