Noki
Advanced
- Učlanjen(a)
- 15.05.2018.
- Pohvaljen
- 7.042
Mislim da bih nekako mogao da progutam da glasam za Aleksica
Mislim da bih nekako mogao da progutam da glasam za Aleksica
Kaže mi SNS bot, koji gura njihovu prop. agendu #1 bez prestanka i u svakoj prilici.Ти си овде њихов главни бот и сад на директно и јасно питање немаш одговор.
Ko je razočaran on ne glasa i ćuti. Ne ide okolo po mrežama da ubeđuje druge da i oni ne glasaju jer "svi su zlo".Nema politike bez koalicija. A tek nema promene vlasti bez koalicija. Odricati se svih koji ti se nešto ne sviđaju je sečenje grane na kojoj sediš. Zato batalite "e ako ... onda neću" spiku. Ako je cilj skinuti Vučića onda skidamo Vučića. Ako je cilj da se ne bude u koaliciji sa Ištvanom Pastorom onda recite tako, evo odma da proglasimo da smo pobedili.
Situacija u kojoj opozicija ima priliku da formira vlast je ono što hoćemo. Ako može sama da formira vlast, od čega je još jako daleko, ekstra, ako može da formira vlast ako uzme Čanka opet odlično. A nakon preuzimanja vlasti će tek da se rasturaju glasači snsa, i tad će opozicija da naraste da izbaci i čanka, i da pročešlja a da vidimo tvoju ulogu.
Nije rejting stranke baterija na telefonu pa da čas ima 60% čas 5%. Ogroman je to posao.
Ne. Za ovaj forum su u centralnoj otadžbinskoj upravi rekli, e nećemo ove, zaobilazimo ih, neka cveta hiljadu cvetova na beobuildu, zato sve drugo rokamo danonoćno.Jel moguce da je i ovaj forum pun SNS botova?
Kaže mi SNS bot, koji gura njihovu prop. agendu #1 bez prestanka i u svakoj prilici.
Da plaća me Dobrica lično parama od droge.мало је бот, члан сам Главног одбора СНС зато што се не слажем са твојим бљувотинама,
а да заборавио сам још нешто, неко коме је од 100 постова бар 99 на теми Избори на форуму који се бави грађевином није бот
naravno. oni ni kulinarske ni erotske forume ne prepustaju neprijateljuJel moguce da je i ovaj forum pun SNS botova?
A ne. Svi su zlo. Brrr opozicija zlo.Šta bi bilo da je barem 65% izašlo na izbore i smenilo ova goveda.
Uze mi reči iz usta.Šta bi bilo da je barem 65% izašlo na izbore i smenilo ova goveda.
Žao mi je ali ipak si glasao za predsednika svih nas.Racunam da su svi koji nisu izasli na prosle izbore su izasli i glasali za opozicione stranke.
Kakva činjenica, takav i odgovor.Pa, bravo, kakav odgovor, tako se i oni volovi u skupstini kolju, nebitno SNS ili opozicija. Samo da se sukne nekom na licnom nivou, a cinjenicu koju sam izneo cemo ignorisati.
Da je izaslo 65 posto, ne bi se desilo nista. Vucic bio bio predsednik, a Vladu bi cinili SNS i SPS.
Pa eto, ti bi prvi mogao umesto što pišeš o lošoj opoziciji, nepobedivom predsedniku i kako je bolje biti apstinent, da pišeš o njoj.Ja sam glasao i zakljucio saradnju sada sa devojkom koja ima sopstvenu firmu, govori preko 5 stranih jezika, uvozi sama proizvode koje niko nema na trzistu Srbije i planira da sada napusti posao i posveti se jednom humanitarnom projektu koji je toliko jedinstven i plemenit da bi svi mediji trebali samo o tome da pisu. I to ne samo nasi mediji. I nema jos ni 30 godina.
Pa nije to kao izraz, to je bukvalno tako. To su bukvalno isti ljudi. Jel Sapic npr. bio pomocnik Djilasu? Itd.Svi su isti. Ne ljuljajte mi Vučića.
Uzas. Uputstvo za debile.Evo i vesti. Ej ljudi, direktor Laste koja prevozi putnike u Beogradu, a ne neki NN bot.
Direktor "Laste" objavio video: Novinari N1 i Nove štetočine koje treba uništiti
Direktor "Laste" objavio video u kojem se targetiraju novinari N1 i Nove kao štetočine koje treba uništiti.n1info.rs
ovo je vec veliku uspeh.Jovana Brajović: Zbog posla sam botovala za SNS, vređala sam ljude i stid me je
Jovana Brajović iz Surdulice, kako je sama ispričala našoj reporterki, bivši je član zvaničnog internet tima SNS i botovala je za njih.n1info.rs