Šta je novo?

Izbori 2024

Nema politike bez koalicija. A tek nema promene vlasti bez koalicija. Odricati se svih koji ti se nešto ne sviđaju je sečenje grane na kojoj sediš. Zato batalite "e ako ... onda neću" spiku. Ako je cilj skinuti Vučića onda skidamo Vučića. Ako je cilj da se ne bude u koaliciji sa Ištvanom Pastorom onda recite tako, evo odma da proglasimo da smo pobedili.

Situacija u kojoj opozicija ima priliku da formira vlast je ono što hoćemo. Ako može sama da formira vlast, od čega je još jako daleko, ekstra, ako može da formira vlast ako uzme Čanka opet odlično. A nakon preuzimanja vlasti će tek da se rasturaju glasači snsa, i tad će opozicija da naraste da izbaci i čanka, i da pročešlja a da vidimo tvoju ulogu.

Nije rejting stranke baterija na telefonu pa da čas ima 60% čas 5%. Ogroman je to posao.
Ko je razočaran on ne glasa i ćuti. Ne ide okolo po mrežama da ubeđuje druge da i oni ne glasaju jer "svi su zlo".

Možda neko ovde hoće da kaže da je ovaj forum __jedino__ online mesto u Srbiji na kome nema SNS botova.

Važi 😂

Kaže mi SNS bot, koji gura njihovu prop. agendu #1 bez prestanka i u svakoj prilici.

😂😂😂 мало је бот, члан сам Главног одбора СНС зато што се не слажем са твојим бљувотинама,
а да заборавио сам још нешто, неко коме је од 100 постова бар 99 на теми Избори на форуму који се бави грађевином није бот😂😂😂

😂😂😂 мало је бот, члан сам Главног одбора СНС зато што се не слажем са твојим бљувотинама,
а да заборавио сам још нешто, неко коме је од 100 постова бар 99 на теми Избори на форуму који се бави грађевином није бот😂😂😂
Da plaća me Dobrica lično parama od droge.

Bilo bi da bi imali 4 miliona i 225 hiljada izaslih.

Vucic je osvojio 2 miliona i dvesta u prvom krugu predsednickih izbora. Tj. imao bi preko 50 posto i pobedio bi u prvom krugu, kao sto je i ovako.

Racunam da su svi koji nisu izasli na prosle izbore su izasli i glasali za opozicione stranke.

Na parlamentarnim su SPS i SNS imali 2 miliona, odnosno skoro pola od 4 miliona i 225 hiljada. To je u sustini uvek pola parlamenta i dovoljno za novu vladu kada se odbiju stranke ispod cenusa itd. Ako ne bi bilo, navukli bi bilo koga, ima milion opcija.

Nije jos bilo zrelo.

Pa, bravo, kakav odgovor, tako se i oni volovi u skupstini kolju, nebitno SNS ili opozicija. Samo da se sukne nekom na licnom nivou, a cinjenicu koju sam izneo cemo ignorisati.

Da je izaslo 65 posto, ne bi se desilo nista. Vucic bio bio predsednik, a Vladu bi cinili SNS i SPS.

Potrebna je bila prava opcija koja bi privukla jos vise glasaca i koja bi otkinula i deo SNS i SPS glasaca. Ali dobro, zatvarajte oci pred cinjenicama, a crno na belo sve pise.

Ja sam glasao i zakljucio saradnju sada sa devojkom koja ima sopstvenu firmu, govori preko 5 stranih jezika, uvozi sama proizvode koje niko nema na trzistu Srbije i planira da sada napusti posao i posveti se jednom humanitarnom projektu koji je toliko jedinstven i plemenit da bi svi mediji trebali samo o tome da pisu. I to ne samo nasi mediji. I nema jos ni 30 godina.

Pici se sto na sat, napreduje, mladi razbijaju. Vi glasajte za pedesetogodisnje ispijace piva ispred prodavnice :ROFLMAO: I mufljuze koji su samo druga strana istog novcica sa SNSovcima.

I za ovo

Capture.PNG

Pa, bravo, kakav odgovor, tako se i oni volovi u skupstini kolju, nebitno SNS ili opozicija. Samo da se sukne nekom na licnom nivou, a cinjenicu koju sam izneo cemo ignorisati.

Da je izaslo 65 posto, ne bi se desilo nista. Vucic bio bio predsednik, a Vladu bi cinili SNS i SPS.
Kakva činjenica, takav i odgovor.

Ja sam glasao i zakljucio saradnju sada sa devojkom koja ima sopstvenu firmu, govori preko 5 stranih jezika, uvozi sama proizvode koje niko nema na trzistu Srbije i planira da sada napusti posao i posveti se jednom humanitarnom projektu koji je toliko jedinstven i plemenit da bi svi mediji trebali samo o tome da pisu. I to ne samo nasi mediji. I nema jos ni 30 godina.
Pa eto, ti bi prvi mogao umesto što pišeš o lošoj opoziciji, nepobedivom predsedniku i kako je bolje biti apstinent, da pišeš o njoj.

Sad mi nešto pade na pamet, da li se sećate da je prošle nedelje izglasano Batino poverenje?

Evo i vesti. Ej ljudi, direktor Laste koja prevozi putnike u Beogradu, a ne neki NN bot.

Uzas. Uputstvo za debile.

Negooo, oni su debili, nista od njih se drugo ne ocekuje, mene zanima sta Novak misli i dokle ce cutati na ovakve stvari i koriscenje svog lika?

ovo je vec veliku uspeh.
Ali kako je postignut?
Tako sto se nasao hrabar covek i prekrsio zakon objavivsi imena i adrese botova.
Taj covek nije pozivao na glasanje, nije pozivao da izadjemo na izbore, nego je uradio nesto konkretno.

Vrh