Šta je novo?

Izbori 2024

Ботови су српска реалност. Мени би било чудно да их нема. На српском интернету се тешко налазе нормалне и здраворазумске преписке, него само запаљени ставови и изливи беса, туге, мржње, страха. Све то режим користи као полугу у сопствену корист. Ипак, нису једини. Ботују највеће слуге режима попут Жељка Митровића, ботују и њихови противници користећи сопствене медије и канале комуникације. Ех, па у Србији редовни универзитетски професор Никола Самарџић има своје ботове на Твитеру. Тај ниво лудила је достигнут.

Ботови су већ дуже на нашем интернету, и пре СНС, само су за време њих толико омасовљени. Ухлеба партијских је било и биће, само што су ето у СНС решили да их искористе и за интернет пропаганду. Ево нпр. Марко Видојковић је био ухлеб у једном јавном комуналном предузећу у граду где је Зеленовић био на власти.

Samo bojkot svih trznih centara i kafica na Savskoj promenadi moze da pokrene stvari.

Ovoj drzavi ne moze da svane sve dok se ljudi zaposljavaju preko clanskih karata bilo koje vladajuce stranke. Nisam siguran dal ce neko u buducnosti preseci s tom praksom jer to traje od vremena Tita. Morao si biti uclanjen u savez komunista da bi te primili bilo gde. Ako se neko pita zasto to ne valja, pa jednostavno.......zato sto se postavljaju ljudi koji veze nemaju s tim poslom i jedva su zavrili srednju skolu kao sto mozemo videti sa dnevnim tvitovima mrki gerile. A i sigurno znate iz privatnog zivota s kakvim ste duducima imali posla. Ne valja, sve je trulo. Dok se to ne resi, nema ovde boljitka da se ne lazemo, to je srz nasih problema. SRZ

Poslednja izmena:
Meni je fascinantno da većinu botova čine konobari, konobarice, medicinske sestre, vaspitačice, profesori u nekim srednjim školama itd. Dobar deo njih završio fakultet nakon dolaska SNS-a na vlast. Dobro mi i postojimo ko nas sve vodi.

Što se tiče društvenog angažovanja, na primer, ja sam okrečio sprat na kome živim o svom trošku. Nisam tražio novac od stanara. Kupio sam kreč i okrečio sprat u roku od dva dana, 3-4 sata rada na dan. Eto dođe "izbeglica" i uredi zgradu autohtonom stanovništvu. :) U tu zgradu sam se uselio pre nekoliko godina. Moje komšije nisu okrečli ulaz 30 godina. Tako vam je sve u ovoj državi. Narod je inertan, ne interesuje ih život u zajednici. Posle se čudimo što ljudi ne izlaze na izbore.

Ботови су већ дуже на нашем интернету, и пре СНС, само су за време њих толико омасовљени. Ухлеба партијских је било и биће, само што су ето у СНС решили да их искористе и за интернет пропаганду. Ево нпр. Марко Видојковић је био ухлеб у једном јавном комуналном предузећу у граду где је Зеленовић био на власти.
Upravo to, Vučkovi botovi biće zamenjeni Đilasovim botovima. Dok je Balkana biće i stranačkog zapošljavanja. Niko neće da radi za džabe, svako očekuje nagradu.

Prve botove sam video 1999. na CNN za vreme bombardovanja SRJ. Voditeljka cita vesti a iza nje se smenju mejlovi podrske nato agresiji. Najvise nam je zapalo za oko to sto su mejlovi dolazili iz svih mogucih zemalja, tipa Bocvana, Čile, Nepal .... identicno kao sad onaj Hit Twit.

То као пре око пет година они школовани Хрвати, Словенци и Македонци што су писали Свака част Вучићу по коментарима на порталима наших медија.

@jankobeg Spavaš li mirno?
Screenshot_20230711_011529.jpg

Svratio sam danas na forum samo da kažem da su svi isti. Sve je isto zlo.

Nemojte glasati za opoziciju ili ako baš hoćete fore radi, glasajte samo ako ste sigurni da neće preći cenzus.

Pusica!

Ne dirajmo lopove, jer ima i drugih lopova.
Ne hapsimo ubice, ima ih koji jos nisu otkriveni, pa zasto da diramo samo ove prve.
Ovaj ojadio drzavu za milion E, ali ima onaj koji je ukrao cokoladu iz Maxija, pa zasto da fatamo samo ovog prvog.
I tako...

Tražili ste da se pokrenu ljudi iz sistema. Evo ih, pokrenuli se. Inspektori četvrtog odeljenja, policajka iz Valjeva, tužiteljke VJT, burazer što je razvalio botovsku sektu, sad mi da stanemo iza njih.

Ono što mi je najjači utisak jeste snaga inspektora Mitića i Milenkovića. Kompletna država, vlast, kriminal, mediji sve se obrušilo na njih, ali ne odstupaju ni makac. Za orden.

Šmekerski potez Aleksića da ide u sudnicu, vrlo sam zadovoljan njegovim ponašanjem i nastupom.

Ovoj drzavi ne moze da svane sve dok se ljudi zaposljavaju preko clanskih karata bilo koje vladajuce stranke. Nisam siguran dal ce neko u buducnosti preseci s tom praksom jer to traje od vremena Tita. Morao si biti uclanjen u savez komunista da bi te primili bilo gde.
To nije tacno. Moj otac je ja mogao kao nekomunista da bude zamenik direktora jedne manje firme.
Nije mogao da bude direktor, ponudili su mu da bude, ali da udje u partiju, i on je odbio i ziveo je kao zamenik.

Samo su previse ambiciozni ljudi bez principa bilio osteceni.

Tražili ste da se pokrenu ljudi iz sistema. Evo ih, pokrenuli se. Inspektori četvrtog odeljenja, policajka iz Valjeva, tužiteljke VJT, burazer što je razvalio botovsku sektu, sad mi da stanemo iza njih.

Ono što mi je najjači utisak jeste snaga inspektora Mitića i Milenkovića. Kompletna država, vlast, kriminal, mediji sve se obrušilo na njih, ali ne odstupaju ni makac. Za orden.

Šmekerski potez Aleksića da ide u sudnicu, vrlo sam zadovoljan njegovim ponašanjem i nastupom.

Policajci su za divljenje.
Ali mi ostali nismo.
Narocito nisu oni profesori sa pravnog i clanovi SANU.
Nijedan nije podrzao policajce.
Zamislite kad bi ih podrzao najistaknutiji clan klana Djokovica.
Ili neka pevaljka.

Radikali se jos uvek nicega ne plase.

Kako organizovati da se sakupja novac za uhapsenu policajku?
Ne bi li tzv opozicija to morala da uradi?

Poslednja izmena:
Meni je fascinantno da većinu botova čine konobari, konobarice, medicinske sestre, vaspitačice, profesori u nekim srednjim školama itd. Dobar deo njih završio fakultet nakon dolaska SNS-a na vlast. Dobro mi i postojimo ko nas sve vodi.

Što se tiče društvenog angažovanja, na primer, ja sam okrečio sprat na kome živim o svom trošku. Nisam tražio novac od stanara. Kupio sam kreč i okrečio sprat u roku od dva dana, 3-4 sata rada na dan. Eto dođe "izbeglica" i uredi zgradu autohtonom stanovništvu. :) U tu zgradu sam se uselio pre nekoliko godina. Moje komšije nisu okrečli ulaz 30 godina. Tako vam je sve u ovoj državi. Narod je inertan, ne interesuje ih život u zajednici. Posle se čudimo što ljudi ne izlaze na izbore.

Kod mene postoje ljudi koji se protive ciscenju, krecenju i dezinsekciji zgrade.
Kazu da im to ne treba.
A bube bukvalno idu po njima.

Interfon su takodje unistili jer ih je nervirao.

Сведочење инспектора Душана Митића: У Јовањици сам пронашао овлашћење ВОА да је Колувија потпуковник службе

Nije li ovo gore fascinantno.
Ipak nista strasno za srpske profesore prava, rektore, dekane.
Pa cak i sudije, cak i one "opozicione" kao sudija Majic.
Niko od njih nece dati ostavku.

ne trazi se od njih da poginu, samo da daju ostavku.

A ovi policajci zasluzuju dozivotnu drzavnu penziju.
Prosto je neverovatno da u Srbiji ima principijelnih i hrabrih ljudi medju sljamom koji ovde uglavnom zivi.
Nesto skoro nemoguce, nesto skoro nezapamceno.
Svaka im cast!

Poslednja izmena:

Ovo.

Treba podržati ove ljude na ulici. Pozitivna energija treba da se širi. To im je jedina zaštita.

Eh, da im stvarno daju ovakve sendviče. Dobiju sendvič sa parizerom iz Matijevića.

Čini mi se da ima mnogo više ženskih botova od muških. Dobro, žene su poznate da su na sve spremne, samo da dođu do lagodnog života.
Obično su svi članovi porodice uključni, porodični biznis. Znači botovi se pare sa botovima...

Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Bravo za otvorenu mržnju prema ženama 👏👏
Šta da ti radim kada nemaš iskustva sa istim. Većina žena ti je ovakva, one su mnogo sposobnije i izdržljivije od muškaraca. Više mogu da trpe, istrajnije su, ali su i spremne na sve zarad lagodnog života. San većine žena je da živi bogato i da uživaju. Ako neka ima lakši život od nje, onda je ljubomorna, oči bi joj iskopala. Ovaj projekat SNS-a je idealan za takve.

Vrh