MC_
Professional
- Učlanjen(a)
- 14.11.2017.
- Pohvaljen
- 12.081
evo ja sam zaboravio, kao zlatna ribica samSad mi nešto pade na pamet, da li se sećate da je prošle nedelje izglasano Batino poverenje?
evo ja sam zaboravio, kao zlatna ribica samSad mi nešto pade na pamet, da li se sećate da je prošle nedelje izglasano Batino poverenje?
Upravo to, Vučkovi botovi biće zamenjeni Đilasovim botovima. Dok je Balkana biće i stranačkog zapošljavanja. Niko neće da radi za džabe, svako očekuje nagradu.Ботови су већ дуже на нашем интернету, и пре СНС, само су за време њих толико омасовљени. Ухлеба партијских је било и биће, само што су ето у СНС решили да их искористе и за интернет пропаганду. Ево нпр. Марко Видојковић је био ухлеб у једном јавном комуналном предузећу у граду где је Зеленовић био на власти.
Prve botove sam video 1999. na CNN za vreme bombardovanja SRJ. Voditeljka cita vesti a iza nje se smenju mejlovi podrske nato agresiji. Najvise nam je zapalo za oko to sto su mejlovi dolazili iz svih mogucih zemalja, tipa Bocvana, Čile, Nepal .... identicno kao sad onaj Hit Twit.Ботови су већ дуже на нашем интернету, и пре СНС, само су за време њих толико омасовљени. Ухлеба партијских је било и биће, само што су ето у СНС решили да их искористе и за интернет пропаганду. Ево нпр. Марко Видојковић је био ухлеб у једном јавном комуналном предузећу у граду где је Зеленовић био на власти.
To nije tacno. Moj otac je ja mogao kao nekomunista da bude zamenik direktora jedne manje firme.Ovoj drzavi ne moze da svane sve dok se ljudi zaposljavaju preko clanskih karata bilo koje vladajuce stranke. Nisam siguran dal ce neko u buducnosti preseci s tom praksom jer to traje od vremena Tita. Morao si biti uclanjen u savez komunista da bi te primili bilo gde.
Tražili ste da se pokrenu ljudi iz sistema. Evo ih, pokrenuli se. Inspektori četvrtog odeljenja, policajka iz Valjeva, tužiteljke VJT, burazer što je razvalio botovsku sektu, sad mi da stanemo iza njih.
Ono što mi je najjači utisak jeste snaga inspektora Mitića i Milenkovića. Kompletna država, vlast, kriminal, mediji sve se obrušilo na njih, ali ne odstupaju ni makac. Za orden.
Šmekerski potez Aleksića da ide u sudnicu, vrlo sam zadovoljan njegovim ponašanjem i nastupom.
Meni je fascinantno da većinu botova čine konobari, konobarice, medicinske sestre, vaspitačice, profesori u nekim srednjim školama itd. Dobar deo njih završio fakultet nakon dolaska SNS-a na vlast. Dobro mi i postojimo ko nas sve vodi.
Što se tiče društvenog angažovanja, na primer, ja sam okrečio sprat na kome živim o svom trošku. Nisam tražio novac od stanara. Kupio sam kreč i okrečio sprat u roku od dva dana, 3-4 sata rada na dan. Eto dođe "izbeglica" i uredi zgradu autohtonom stanovništvu. U tu zgradu sam se uselio pre nekoliko godina. Moje komšije nisu okrečli ulaz 30 godina. Tako vam je sve u ovoj državi. Narod je inertan, ne interesuje ih život u zajednici. Posle se čudimo što ljudi ne izlaze na izbore.
Ovo.Tražili ste da se pokrenu ljudi iz sistema. Evo ih, pokrenuli se. Inspektori četvrtog odeljenja, policajka iz Valjeva, tužiteljke VJT, burazer što je razvalio botovsku sektu, sad mi da stanemo iza njih.
Ono što mi je najjači utisak jeste snaga inspektora Mitića i Milenkovića. Kompletna država, vlast, kriminal, mediji sve se obrušilo na njih, ali ne odstupaju ni makac. Za orden.
Šmekerski potez Aleksića da ide u sudnicu, vrlo sam zadovoljan njegovim ponašanjem i nastupom.
Eh, da im stvarno daju ovakve sendviče. Dobiju sendvič sa parizerom iz Matijevića.
nije to nikakva mrznja, nego su zene takve. tvoj odgovor je divan primer levo liberalne iskljucivosti i podmetanjaBravo za otvorenu mržnju prema ženama
Šta da ti radim kada nemaš iskustva sa istim. Većina žena ti je ovakva, one su mnogo sposobnije i izdržljivije od muškaraca. Više mogu da trpe, istrajnije su, ali su i spremne na sve zarad lagodnog života. San većine žena je da živi bogato i da uživaju. Ako neka ima lakši život od nje, onda je ljubomorna, oči bi joj iskopala. Ovaj projekat SNS-a je idealan za takve.Bravo za otvorenu mržnju prema ženama