Šta je novo?

Izbori 2024

Друго зависи од образовног профила тих људи као и порекла. Није исто нпр. Куба и Пакистан.
Ja baš mislim da su Britanci npr. imali sreće s ljudima sa Indijskog potkontinenta; trenutno im drže 3 glavne vlasti (britanski i škotski premijer, gradonačelnik Londona - dvojica su Pakistanci). Pakistan je, čak, bio solidno napredna država, bolja od Indije, dok ga ne upropastiše đenerali. Brđani su to, solidnog morala i poštenja.

A za geta koja pominješ, nažalost, periferija Beograda, čak i obod šireg crntra, imaju uslova za to.

Nasi Cigani, koliko god ih neki ne vole, nikad nisu uzeli pistolje i organizovali se u neku bandu i rokali ljude i radili svasta. A mogu ladnjaka i imaju idealnu poziciju, zive te sve ili nista zivote, nemaju ni dokumenta, otiske prstiju, zajedno su ceo zivot, mogu da se oslone jedni na druge...

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Мислим да ће код нас ипак доводити Кубанце за јефтину радну снагу. Један власник велике хемијске индустрије је довео десетине Кубанаца на Исток Србије да му физикалишу у фабрици, процена је да се боље уклапају у наш менталитет него Азијати исламске вероисповести. Ја сам већ имао контакта са неким кубанцима овде у Србији, фини људи. Једна јапанска фабрика за вртење каблова је довела стотине Украјинки да раде за њих. Скоро сам упознао Молдавце молере, брачни пар.

Za one odavde koji se raduju - zamislite šta će biti kad se 100.000 ljudi iz raznih zemalja doseli u Beograd. Hoćemo li mi umeti bolje da ih integrišemo od Francuske? A to će biti.
Nadam se da ce uskoro u Evropi da nastupi takvo stanje da nijednom migrantu nece pasti na pamet da dodje ovamo.
Nadam se da ce Nemice i Francuskinje kreuti na Daleki istok da rade kao sobarice kao sto prof M. Hudson predvidja.
U svakom slucaju Evropa je zasluzila da zavrsi u paklu zbog svoje istorijske uloge.

Rusi koji su dosli su prilicno obrazovani, pune Operu.
Medjutim ni oni nam nisu potrebni i nadam se da ce da nestanu odavde.

Prvi put kad su bili neredi, u De Golovo doba, pariska policija je 100 Arapa sa svezanim rukama bacila u Senu i o tome se ćutalo pola veka... I za to vreme nije bilo nereda.

Sad to, naravno, ne može, mada je zemlja sa Makronom ponovo krenula ka autoritarizmu (ne dostigavši još nivo iz šezdesetih, ali ko zna).

Za one odavde koji se raduju - zamislite šta će biti kad se 100.000 ljudi iz raznih zemalja doseli u Beograd. Hoćemo li mi umeti bolje da ih integrišemo od Francuske? A to će biti.

То је само доказ да је данашњи европски човек у потпуности изгубио нагон за самоодржањем, у било ком времену, било која цивилизација би онакву руљу разуларених дивљака која уништава све пред собом до сада побила и протерала из земље.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
већ су наши извођачи тог жанра направили толико стерилан производ да је питак на сваком тржишту које разуме српски језик.
Ne, nego napravili su vrhunski proizvod koji se prodaje na svakom tržištu koje razume srpski jezik. Vrhunski proizvodi i treba da budu pitki i lako razumljivi.
Mitrović razume kome treba da se dodvorava, Americi. Oni će mu sačuvati bogatstvo.
Pametno. Mislim svako bi tako uradio, nema mesta čuđenju.
Vazna stavr za one koji veruju u izbore. Cenzus se povecava. To ce eliminisati skoro svu opoziciju iz Skupstine.
Podsetimo se da samo SNS i SPS imaju vise od 5%.
E pa opozicija će morati da zasuče rukave u tom slučaju i da animira apstinente i da privuče jedan deo SNS glasača, odnosno ono što sam ovde već nekoliko puta spominjao, da bi uopšte prešli cenzus. Moraće da budu malo manje strasni i isključivi, a malo više racionalni i pragmatični.

Pa taman da vidimo Dobricu i ekipu kako postaju ljudi iz naroda i obilaze i mesta koja ih do sada nisu zanimala jer je svaki glas bitan ;)
Aли опет је Раста популарнији и узме за наступ у иностранству што је Ајс рекао код Теше 7-8000€
Ako, tako i treba. Dečko je sam od nule sve stvorio. Nije bilo mama, tata, kuku lele, nego hustle.

Ne, nego napravili su vrhunski proizvod koji se prodaje na svakom tržištu koje razume srpski jezik. Vrhunski proizvodi i treba da budu pitki i lako razumljivi.

Nije to nikakav vrhunski proizvod, uostalom vrhunski proizvodi nisu dostupni širokim narodnim masama (naravno da to nije uvek slučaj) već suženom delu publike, ovo je jednostavno masovna prolazna kultura.
Filharmonija i klasični koncerti nemaju istu popularnost kao "IDJTVSHIT', ali imaju veliku vrednost, a nešto manja publika koja ih prati je samim tim vrednija od cele one prve navedene gore.

I da ne ispadne da morališem, na žurkama i ja zaigram uz ovu današnju glazbu, ali muzika nema vrednost i živi od hita do hita i manje više služi za neke rejvove, kučne žurke, klubove itd..
Ta muzika nema ni tolikog uticaja osim na današnje bahate tinejdžere koji bi da glume neku mafiju, bož' sačuvaj.🤣

A što se tiče inostranstva, tamo se nalaze dosta naših koji tobože pate za domovinom, a pošto su videli da se ovde svašta sluša i oni kao kopiraju nas.
Sve je to veštački i nije zasigurno zbog nekog vrhunskog proizvoda.
To najbolje znam iz prve ruke, jer sam u neku ruku dete sa vezama iz inostranstva, svašta sam video.
Pa babe tamo nedeljom zasednu da gledaju PINK i onu šizofrenu Jeremićku i komentarišu kako se Srbija gradi, al isti ti nisu radili niti planiraju da se vrate u Srbiju, mora da je Jutarnji Program PINK-a taj kvalitetni proizvod..🤣
Da ne komnetarišem frakciju moje familije koja gleda Marića misleći da brine o dešavanjima u Srbiji, a ovi mladji su tek posebna priča.
Naravno, nisu takvi ni svi tamo, imamo pozitivne primere i na forumu ovde.

Pa taman da vidimo Dobricu i ekipu kako postaju ljudi iz naroda i obilaze i mesta koja ih do sada nisu zanimala jer je svaki glas bitan ;)

Eeee koliko ti ne pratiš politiku...
Aj da si napisao ovo za Đilasa ili Zelenovića, al za Dobricu stvarno ne razumem.
Pa ako je neko išao/ide sa narodom to je on, šeta čovek slobodno ulicom, možeš da ga sretneš u prevozu uvek.
Po strani što je on meni lično najomiljeniji političar, ali mislim da se sa ovim gore slažu svi ovde na forumu.
Čaaaak šta više on je valjda davno bio član ovog foruma, ako ne grešim, pošto sam listao neke starije teme.

Ako, tako i treba. Dečko je sam od nule sve stvorio. Nije bilo mama, tata, kuku lele, nego
No comment.🙃

Nije to nikakav vrhunski proizvod, uostalom vrhunski proizvodi nisu dostupni širokim narodnim masama
U pravu si, moja greška. Napravili su vrhunski proizvod upravo zato što je dostupan širokim narodnim masama "diljem" bivše Juge. Više nema one priče u CRO se ne sluša naša muzika a mi slušamo njihov "melos" kao u periodu od 90tih do 2015-2016, sada je obrnuta uloga, što se jasno vidi na country listama najpopularnijih izvođača na streaming platoformama (Deezer, Spotify)
Filharmonija i klasični koncerti nemaju istu popularnost kao "IDJTVSHIT', ali imaju veliku vrednost, a nešto manja publika koja ih prati je samim tim vrednija od cele one prve navedene gore.
Mnogo je manja publika koja ih prati (hint: pogledaj početak mog posta) i klasična muzika cilja mnogo manju nišu, univerzalnija je i ne omogućava meku moć.

Mi smo sa IDJTV i Pinkom uradili identičnu stvar u regionu kao što su Albanci uradili od 2008-2009 pa na ovamo sa Ritom Orom, Dua Lipom i ostalim svetskim muzičkim zvezdama na globalu.

Tako da trebalo bi da budemo kolektivno srećni zbog toga i da se nadamo da će nova generacija izvođača tipa Voyage, Nucci, Zera ili neko drugi iz generacije z napraviti proboj na globalno tržište jer definitivno imaju i kvalitet i znanja za to - i nahajpani su ekstremno na to (neke od tih izvođača poznajem lično i znam koji su im planovi i čemu teže).
ali muzika nema vrednost i živi od hita do hita
To je sasvim dovoljno za uticaj o kom pričam. A i omogućava tim mladim izvođačima prilično lep život, imajući u vidu da su skoro svi krenuli od nule i većina nisu deca bogatih što posebno cenim.
Pa babe tamo nedeljom zasednu da gledaju PINK
Nisam ja na to mislio, kakve crne babe. :)
al za Dobricu stvarno ne razumem.
Pa ako je neko išao/ide sa narodom to je on, šeta čovek slobodno ulicom, možeš da ga sretneš u prevozu uvek.
Ma nisam ja mislio na "taj" narod, već na onaj narod koji pravi razliku na izborima. "Taj" narod je bitan samo ako mu je cilj da ostvari dobar rezultat na opštini Stari Grad ili eventualno na Vračaru. 😂

A za dobar rezultat na nivou Srbije nije dovoljno da se vozi gradskim i da bleji na Kališu. ;)
Po strani što je on meni lično najomiljeniji političar, ali mislim da se sa ovim gore slažu svi ovde na forumu.
Uvek cenim kada je sagovornik tako objektivan nepristrasan. Svaka čast 🤣
Čaaaak šta više on je valjda davno bio član ovog foruma, ako ne grešim, pošto sam listao neke starije teme.
E pa to već menja neke stvari. Ako je bio član ovog foruma, to je sasvim dovoljno i nije neophodno da se bahće sa tamo nekim seljacima, Bogu iza nogu, da bi ostvario dobar rezultat na nivou države.

Poslednja izmena:
Izvini molim te, ako možeš samo da me uputiš gde mogu pročitati radnu biografiju (CV) tvog omiljenog političara? Nikako ne uspevam da nađem šta je taj lepo vaspitani i upeglani 42 godišnji "mladić" radio do sada. Sve što sam uspeo da nađem svodi se na nešto tipa:

"Voli da organizuje stvari i ljude i pravi situacije koje ljudima izmame osmeh. Trudi se da popravlja pokvareno, otkriva zaboravljeno, sređuje zapušteno i završi nedovršeno."

A baš sam znatiželjan ima li čega konkretnog ili je ovaj opis u stilu potrebnih veština za animatora u dečijem vrtiću, sve čime se mlađani Dobrica bavio do sada?

Verujem da ti, kao neko kome je Dobrica omiljeni političar, imaš verovatno bolji uvid u opus rada ovog kulturnog i uglađenog mladog gospodina.

cokule.jpg

Radna knjižica verovatno prazna ali bleja + alkohol po parkovima centra grada svakako.
Vidjao sam ih ponekad u gradu.

Poslednja izmena:
Verujem da ti, kao neko kome je Dobrica omiljeni političar, imaš verovatno bolji uvid u opus rada ovog kulturnog i uglađenog mladog gospodina.
Da neko ima bolji uvid od tebe ko je kakav političar i šta je postigao u životu osim bavljenja politikom, nema šanse. ;)

Pogledajte prilog 166537

Radna knjižica verovatno prazna ali bleja + alkohol po parkovima centra grada svakako.
Vidjao sam ih ponekad u gradu.
Baš bi bilo zanimljivo da dođe na vlast i da onda ti radiš projekte za njega, kad već veruješ da je ono što radi vlast dobro. ;)

Mislim da pogrešno tumačiš veliku većinu onoga što pišem.
Ja apsolutno nemam potrebu da sebe dokažem u svom poslu jer posle 20 godina i ako učim nove stvari svaki dan savladao sam većinu stvari potrebne da projektujem.
Nisam ja nesiguran u sebe nego si ti taj koji dovodi konstantno moje znanje u pitanje.
Ispada jos da ti znas bolje od mene moj posao.
Ti ovde mešaš babe i žabe. Jedno je tvoja stručnost, a drugo je kakav utisak ostavljaš svojim pisanjem. Ja nisam rekao da si ti nestručan i da nemaš znanje, niti sam to dovodio u pitanje, a još manje govorio da znam bolje od tebe, već sam govorio i govorim kakav utisak tvoje pisanje ostavlja. E sad, što se tebi ne sviđa kakav utisak tvoje pisanje ostavlja na mene, to je druga stvar. Drugo, zamerao sam i zameraću, sve ono što nije direktno vezano za tvoju stručnost, zato što se ne slažem sa time što se angažuješ u projektima koji su, da kažem slikovito na moj način, zabadanje prsta u oko običnom građanstvu, ali ti nikada neću zamerati što radiš projekat revitalizacije IMT ili IMR u nekom drugom obliku.

I, sada govorim uopšteno, na forumu (to uzimam kao primer), sami svojim pisanjem nesvesno proizvedemo reakciju koju nismo hteli, odnosno da ostavimo pogrešan utisak na saogornike, i tu ne vidim ništa loše. I nemam problem sa time da priznam da vidim da se to i meni dešava, i pokušavam da to promenim kad god mogu.​

Pametno. Mislim svako bi tako uradio, nema mesta čuđenju.

E pa opozicija će morati da zasuče rukave u tom slučaju i da animira apstinente i da privuče jedan deo SNS glasača, odnosno ono što sam ovde već nekoliko puta spominjao, da bi uopšte prešli cenzus. Moraće da budu malo manje strasni i isključivi, a malo više racionalni i pragmatični.

Ako, tako i treba. Dečko je sam od nule sve stvorio. Nije bilo mama, tata, kuku lele, nego hustle.
Друже, очигледно немаш појма ко је Раста и ко му је тата. :)

Mene zanima gde je publika tim zvezdama? Lako je kliknuti dugme na jutjubu. Neki MC Stojan ima stotine milione pregleda po jutjubu, a nastupa po diskotekama. Od takvih likova bi se ocekivala neka turneja Marakana-Cair-Karadjordje... Ne vidim ih ni po Areni, ni po Marakani, nigde.

Ne bih ja ni odbacivao ni klasicnu muziku, a kamoli rok. Klasicna muzika ima vernu publiku i da su veci kapaciteti i to bi bilo puno, mozda kad se sve izbroji sveukupno bude i vise ljudi nego na koncertima raznih Rasta. A rok nije ni za porediti, broj prodatih karata i broj prodatih albuma.

Jednom sam pisao ovde da sam sto puta preko mejla napisao NDMBGD-u da me ne smaraju i da su sto puta rekli da je ok i da nece vise, da me brisu, da su me posle svog tog pisanja zvali na telefon i da sam im i tada rekao da me brisu i da su rekli da nema problema i da sam obrisan i evo ih opet HAHAHAAHAHAHAHAHAHAA.

Capture.PNG

Mislim da nisam pogrešan mejl u životu poslao, a isto komunicaram sa stotinama ljudi. Kao što rekoh prošli put, ne zna se da li je gore što su ovoliki amateri ili što su bahati pa ih ne zanima što ih je neko odjavio nego nastavljaju dalje da guraju :ROFLMAO:

I šta bi oni da vode, državu? :ROFLMAO:

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    55,5 KB · Pregleda: 177
Oni bi da sredjuju biracke spiskove? Sredite svoj bedni od par hiljada ljudi kako treba

tumblr_m3rtyerfHZ1qir45xo1_500.gif

Vrh