Ne, nego napravili su vrhunski proizvod koji se prodaje na svakom tržištu koje razume srpski jezik. Vrhunski proizvodi i treba da budu pitki i lako razumljivi.
Nije to nikakav vrhunski proizvod, uostalom vrhunski proizvodi nisu dostupni širokim narodnim masama (naravno da to nije uvek slučaj) već suženom delu publike, ovo je jednostavno masovna prolazna kultura.
Filharmonija i klasični koncerti nemaju istu popularnost kao "IDJTVSHIT', ali imaju veliku vrednost, a nešto manja publika koja ih prati je samim tim vrednija od cele one prve navedene gore.
I da ne ispadne da morališem, na žurkama i ja zaigram uz ovu današnju glazbu, ali muzika nema vrednost i živi od hita do hita i manje više služi za neke rejvove, kučne žurke, klubove itd..
Ta muzika nema ni tolikog uticaja osim na današnje bahate tinejdžere koji bi da glume neku mafiju, bož' sačuvaj.
A što se tiče inostranstva, tamo se nalaze dosta naših koji tobože pate za domovinom, a pošto su videli da se ovde svašta sluša i oni kao kopiraju nas.
Sve je to veštački i nije zasigurno zbog nekog vrhunskog proizvoda.
To najbolje znam iz prve ruke, jer sam u neku ruku dete sa vezama iz inostranstva, svašta sam video.
Pa babe tamo nedeljom zasednu da gledaju PINK i onu šizofrenu Jeremićku i komentarišu kako se Srbija gradi, al isti ti nisu radili niti planiraju da se vrate u Srbiju, mora da je Jutarnji Program PINK-a taj kvalitetni proizvod..
Da ne komnetarišem frakciju moje familije koja gleda Marića misleći da brine o dešavanjima u Srbiji, a ovi mladji su tek posebna priča.
Naravno, nisu takvi ni svi tamo, imamo pozitivne primere i na forumu ovde.
Pa taman da vidimo Dobricu i ekipu kako postaju ljudi iz naroda i obilaze i mesta koja ih do sada nisu zanimala jer je svaki glas bitan
Eeee koliko ti ne pratiš politiku...
Aj da si napisao ovo za Đilasa ili Zelenovića, al za Dobricu stvarno ne razumem.
Pa ako je neko išao/ide sa narodom to je on, šeta čovek slobodno ulicom, možeš da ga sretneš u prevozu uvek.
Po strani što je on meni lično najomiljeniji političar, ali mislim da se sa ovim gore slažu svi ovde na forumu.
Čaaaak šta više on je valjda davno bio član ovog foruma, ako ne grešim, pošto sam listao neke starije teme.
Ako, tako i treba. Dečko je sam od nule sve stvorio. Nije bilo mama, tata, kuku lele, nego
No comment.