Dzigi Bau
Advanced
- Učlanjen(a)
- 25.05.2018.
- Pohvaljen
- 12.090
Свако ко гледа шта се стварно дешава у Француској и то прижељкује својој земљи треба да буде категорички и одлучно окарактерисан као народни непријатељ
Не само пинк али да. (Поп) култура је главни стуб моћи и утицаја који Србија има. Зато и јесте толики трн у оку разним субверзивним елементима већ дуги низ година.
Немцима иде технологија и инжињеринг а Србима забава и спорт; што се више привреда аутоматизује то креативност постаје веће развојна шанса за нас
Потпуно си у праву, пре неки дан сам први пут у животу инсталирао тик ток на телефон, нисам ни направио налог и ушао сам да погледам шта ту има, одмах сам запљуснут са безброј снимака тинејџера из Хрватске, БиХ, из хрватске и муслиманске дијаспоре по Европи и сви, апсолутно сви ти клинци слушају ону опичену музику са српског ИДЈ канала (пре неки дан су имали на Ушћу фестивал неки) или српске народњаке,
дакле за ту нову генерацију са простора бивше Југославије и њихови дијаспору Београд и Србија су центар универзума, шта год ко мислио о тој музици
и то није уопште лоше.
Poslednja izmena: