Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 21.760
Kao ti danas u 6?Ljudi se nadaju da ce im neko drugi doneti bolju buducnost dok oni ispijaju kapucina.
Kao ti danas u 6?Ljudi se nadaju da ce im neko drugi doneti bolju buducnost dok oni ispijaju kapucina.
Питање је ко уопште стоји иза тог профила.
Zauze Prigožin & ekipa Rostov, grad od 1.1 miliona stanovnika a izgleda i VoronježRazumem sve da neko ima simpatije i to, ali koliko si glup od 1 do lozim se i verujem u Putina i Rusiju koja ce srusiti truli zapad?
Nasa desnica bolje da se okrene lozenju na Kineze, to bar moze imati nekog smisla.
Јел нас је ДС задужио за 20 милијарди евра?Slažem se, ni ja ne mogu da se opredelim. SNS je gadan to znamo, ali ovi drugi se takmiče da budu još gadniji. Ta heterogenost, podele, strašno.
Mora da ode i moramo da budemo složni na izborima da bi ih dobili. I moramo da prihvatimo i te koje nazivamo krezubima jer bez njihovih glasova opozicione stranke neće dobiti izbore. Davno sam ovde pravio poređenje i napisao da bolje da opozicija izgubi pola svojih vernih biraĉa, a da sa druge strane pokupi veći procenat neopredeljenih, apstinenata i mekih SNS glasača nego sa se zauvek bori za prelazak cenzusa kao sada.
DS je nešto najgore što se desilo Srbiji, mogu slobodno reći u istoriji Srbije i SFRJ. Pa čak i taj Tito je bio bolja opcija (ne mnogo bolja, ali ipak malo bolja) za Srbiju od DS-a. Koja je to tek sekta bila. Samo što dalje od DS-a.
DS period 2008.-2012. je bio inspirativan SNS-u, spram bahate raskalošnosti, koju će iskopirati, i unaprediti...ds gori od sns-a i sps-a, sta se sve nece procitati ovde...
Ne treba se preterano ložiti, šačica Vagnerovaca nema neke šanse protiv Putinove mašinerije.Zauze Prigožin & ekipa Rostov, grad od 1.1 miliona stanovnika a izgleda i Voronjež
Ispade da je pijani Jeljcin bio kompetentniji političar od ovog sada u Kremlju…
A kako li je tek domaćim rusofilima od jutros ne smem ni da pomislim!
mlađan mi je vazda delovao kao dete-debil, bat međutim, lik je igrač, i to već skoro 30 godina (od knjige koja ga je rknula u stratosferu)Главна шема СНС власти је Г17 систем. Уцена запослених, уцена привредника.
Zbog opsade jedinog mlina za brašno u celom svetu, u Rostovu
„Наша православна браћа су овде увек добродошла, са њима ћемо делити не само станове, већ и кашике ако треба!” - моје бабе брат