Šta je novo?

Izbori 2024

Питање је ко уопште стоји иза тог профила.
1687596057504.jpeg

Razumem sve da neko ima simpatije i to, ali koliko si glup od 1 do lozim se i verujem u Putina i Rusiju koja ce srusiti truli zapad?

Nasa desnica bolje da se okrene lozenju na Kineze, to bar moze imati nekog smisla.

Razumem sve da neko ima simpatije i to, ali koliko si glup od 1 do lozim se i verujem u Putina i Rusiju koja ce srusiti truli zapad?

Nasa desnica bolje da se okrene lozenju na Kineze, to bar moze imati nekog smisla.
Zauze Prigožin & ekipa Rostov, grad od 1.1 miliona stanovnika a izgleda i Voronjež :ROFLMAO:

Ispade da je pijani Jeljcin bio kompetentniji političar od ovog sada u Kremlju…

A kako li je tek domaćim rusofilima od jutros ne smem ni da pomislim!

Vazna su iskljucivo obracanja. Potrosacka st.ka (ne samo u srpska nego svetska) dovedena je na nivo da je moguce vizuelno kondicionirati. verovatno postoje modeli koliko stimulansa (obracanja) podize rejting za koliko procenata.

Ljudska rasa je postala kontrolabilna od strane djubradi.

Slažem se, ni ja ne mogu da se opredelim. SNS je gadan to znamo, ali ovi drugi se takmiče da budu još gadniji. Ta heterogenost, podele, strašno.

Mora da ode i moramo da budemo složni na izborima da bi ih dobili. I moramo da prihvatimo i te koje nazivamo krezubima jer bez njihovih glasova opozicione stranke neće dobiti izbore. Davno sam ovde pravio poređenje i napisao da bolje da opozicija izgubi pola svojih vernih biraĉa, a da sa druge strane pokupi veći procenat neopredeljenih, apstinenata i mekih SNS glasača nego sa se zauvek bori za prelazak cenzusa kao sada.

DS je nešto najgore što se desilo Srbiji, mogu slobodno reći u istoriji Srbije i SFRJ. Pa čak i taj Tito je bio bolja opcija (ne mnogo bolja, ali ipak malo bolja) za Srbiju od DS-a. Koja je to tek sekta bila. Samo što dalje od DS-a.
Јел нас је ДС задужио за 20 милијарди евра?
Јел смо за време ДС изгубили неколико ратова
Јел смо за време ДС имали овако разорено друштво?
Јел за време ДС јавни сервис није смео а објави колико је било људи на неком протесту?
Тај режим јесте имао брдо мана, али не може ни да се пореди с овим.
Јел Тадић скоро свакодневно кршио Устав и правио 300 ванредних обраћања годишње?

Joj, taj grozni i neizdrzivi period od 2008. godine do 2012. godine. Kako li smo preziveli te 4 godine? Sankcije, ratove, glad, nemastina, prazni rafovi, plate od 2 marke...

Jeste bila ocajna vlada, ali stvar je sto sam ja provalio da oni ne misle na tu vladu kada kukaju na taj period. Ne, oni racunaju sve od 2000-2012 kao vlast DS-a i Djilasa, Solaka i Jeremica. Iako je tu vladao i DSS i sta se sve nije tu desilo.

E, pa, posto se tako trpa sve u isti kos, ja od sada za njihovu vlast racunam i cele 90e, pa mozda i kasne 80e. Imamo DS vlast i radikalsko-socijalisticku.

Tako da radikalsko-socijalisticka vlast koja nas jase vise od 20 godina je za vreme svoje vlasti izgubila nekoliko ratova, poslala stotine hiljada u smrt, stotine hiljada isterala iz svojih domova, dobili smo sankcije, unistila privredu, ekonomiju... vise nego svi ostali od osamostaljenja Srbije zajedno, zaduzila Srbiju vise nego svi ostali zajedno i generalno sje*******ala sve vise nego svi zajedno.

Vucic, Seselj, Milosevic, Dacic i cela ta crno-crvena klika.

Sutra u vestima širom sveta:
Zbog opsade jedinog mlina za brašno u celom svetu, u Rostovu, od sledeće nedelje cena brašna i svih proizvoda proisteklih iz njega poskupljuje za 200%, a u Srbiji za 400%.
Zbog blokade najveće fabrike mikročipova u svetu, u Voronježu, očekuje se poskupljenje računarske opreme u iznosu od 500% u svetu, odnosno 700% u Srbiji.

Sad će da krene još veće opšte mašćenje i čerupanje ljudi širom sveta na račun svega ovoga. Forbsova lista milijardera će se produžiti za još bar 50 mesta.
Jedino se molim da se nijedna šimpanza ne domogne nuklearne bojeve glave, kao i da nijedna od šimpanzi u Londonu, Vašingtonu, Berlinu i Parizu ne pomisle da je sad idealan trenutak da jurnu na Rusiju, a onda šimpanza u Moskvi pritisne gumbić i odvede celu planetu u Armagedon.

Kakvi bolesnici upravljaju ovim svetom, majko moja... I koliko ljudi-crva im dopušta i toleriše sve to...

Период од 2008.-2012. и јесте био катастрофалан, ови јахачи апокалипсе никада не би зајахали да то није истина. За 4 године је не само уништен већ у многим деловима преокренут напредак постигнут 2000.-2008.

Ја Тадића, Ђиласа и компанију уопште не бих трпао у исти кош са онима који су препородили ову земљу (па чак ни Коштуницом), Тадић је само био увод у ово што Вучић ради - оживљавање државног мешања у економију и саботирања домаће зарад субвенција странцима, пумпање пензија зарад рејтинга, нарушавање поделе власти, кршење Устава кроз мешање церемонијалне улоге председника у извршну власт Владе итд. За време те власти је Србија дошла на врх глобалног индекса беде услед галопирајуће инфлације уз огромну незапосленост, државна стабилност је угрожена, сарађивало се са разним југословенским цепачима Србије итд.

Ово је феноменална илустрација последњих 40ак година историје Србије у контексту односа демократског и економског развоја

Нема никакве поенте у смењивости власти ако то подразумева да се истих 5 лоших политичара смењују у фотељи и раде исту ствар, и Вучић и Тадић и Дачић и Ђилас и Николић сви треба да иду на сметлиште историје. На срећу, грађани су то и препознали па сви они доследно губе рејтинг већ годинама, на нама је само да истрајемо на борби за боље

Zauze Prigožin & ekipa Rostov, grad od 1.1 miliona stanovnika a izgleda i Voronjež :ROFLMAO:

Ispade da je pijani Jeljcin bio kompetentniji političar od ovog sada u Kremlju…

A kako li je tek domaćim rusofilima od jutros ne smem ni da pomislim!
Ne treba se preterano ložiti, šačica Vagnerovaca nema neke šanse protiv Putinove mašinerije.

Главна шема СНС власти је Г17 систем. Уцена запослених, уцена привредника.
mlađan mi je vazda delovao kao dete-debil, bat međutim, lik je igrač, i to već skoro 30 godina (od knjige koja ga je rknula u stratosferu)

vratiću se na poentu da smo dno...

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
pera luković - stari pera, tipa 90te, ne pera canetova i bebina pudla - je spodobi smajlović, jbv mater...

gud tajms

• Sviđa mi se
Reagovanja: BGG
Vrh