Управу си, ни мени се не свиђа. Боде очи поприлично, и смањује квалитет слике. Ваљда постоји начин да се то скине и врати на изворну фотографијуКоја греота што је фотобакет свуда ставио жиг по сред слике
Moguće, ugledali se na Getty Images. Na primer, u slučaju Getty-ja imaš pajsere ovde u Srbiji koji skeniraju nečiju staru fotografiju (od nekog drugog autora), i okače na Getty da bi dobili tipa 10 centi, ako i toliko. Getty prisvoji tu fotografiju, proglasi njen sadržaj svojom intelektualnom svojinom, i počne da šalje prijave drugim sajtovima da je to sad njegovo , a Guglu šalje prijave da ignoriše sajtove koji prikazuju istu tu fotografiju bez plaćanja nadoknade. I sad recimo dođemo u situaciju da kada bi da nađeš arhiviranu fotografiju protesta 5. oktobra, koji se desio u tvojoj zemlji, u tvom gradu, za vreme tvog života, čega si ti bio učesnik... i to čak nešto što je bio javni događaj, a fotografija javno dostupna svima 20 godina... moraš da platiš da bi je video bez žigova i ostalih zapišavanja. I opet će i nakon toga fotografija ostati intelektualna svojina Gettyja. Ti i drugi možete samo da otkupite pravo na njeno korišćenje, ali ne i da učinite da ona ponovo postane javno dobro. Ja sam naletao na fotografije protesta 5. oktobra i protesta 1991. na Trgu sa velikim vodenim zapišavanjima posred njih. Jer eto, negde se našao neki kr**** koji je uzeo fotografiju od nekog drugog, skenirao je, okačio na Getty i time ga de facto učinio Getty-jevom intelektualnom svojinom.Мислим да фотобакет сад условљава своје чланове да откупе своје слике, могуће да грешим.
Kada se klikne na sliku, otvara se novi tab i u njemu slika bez žiga.Која греота што је фотобакет свуда ставио жиг по сред слике