Сенке
Higher intermediate
Nije. Taj stari 95 se okretao kod Botaničke bašte i ovakva nadstrešnica nije postojala u to vreme. Ovakve nadstrešnice se pojavljuju tek od neke 1995. godine.Slika je nastala dok su 66 i stari 95 bili odvojene linije.
Nije. Taj stari 95 se okretao kod Botaničke bašte i ovakva nadstrešnica nije postojala u to vreme. Ovakve nadstrešnice se pojavljuju tek od neke 1995. godine.Slika je nastala dok su 66 i stari 95 bili odvojene linije.
ja mislim da je taj period.Nije. Taj stari 95 se okretao kod Botaničke bašte i ovakva nadstrešnica nije postojala u to vreme. Ovakve nadstrešnice se pojavljuju tek od neke 1995. godine.
Hmmm zanimljivo. Šta se onda dešavalo u periodu kada je nastala slika sa novobeogradskom polovinom linije?Nije. Taj stari 95 se okretao kod Botaničke bašte i ovakva nadstrešnica nije postojala u to vreme. Ovakve nadstrešnice se pojavljuju tek od neke 1995. godine.
Okretala na zelenjaku, ko i sve novobeogradske linije tada.Hmmm zanimljivo. Šta se onda dešavalo u periodu kada je nastala slika sa novobeogradskom polovinom linije?
Овакав тип стајалишта се користио све до око 2008, с тим што стајалишта ван центра углавном нису имале рекламе. Замењене су са садашњим Алма-кватро стајалиштима. Међутим, када је започето уклањање старих стајалишта, код дома здравља на Канаревом брду је остало стајалиште, али је уклоњен назив стајалишта. Тако је било можда чак до 2011 или 2012, када је замењен са садашњим са рекламом(што је чудно, јер туда пролази само 54, који иде на 45 минута, док на пример на Миљаковцу 2, где пролази 48 на готово 5 минута, су стајалишта која су карактеристична у приградским насељима).ГБ 1063 на линији 95, 1997. године.
Pogledajte prilog 144636
Bilo je više roloplatna, sećam se da sam jednom video 511 Admirala Geprate - Sremčica.
Slova na staroj verziji su bila bela, a na novijoj žuta. Isto tako je dugo pisalo 52 Banovo brdo - Cerak Vinogradi a linija prvo produžena do Gepratove pa do Zelenjaka.
52 išla do Slavije do 1992. godine, kad je skraćena do Banovog brda, a na Ceraku produžena do Cerak Vinograda zbog ukidanja 57.