shadestudio
Advanced
- Učlanjen(a)
- 30.05.2019.
- Pohvaljen
- 4.442
Planiram da pravim ovakvu kuhinju, zeleno je kompakt fenix, drvo je frunirani medijapan. Napravio sam par rendera, nije jos konacno ali tako nesto. Ako budes zainteresovan za par meseci mozemo to udariti. Ako radis tako nesto.Verovatno neces sam raditi tako da ne objasnjavam kako se sve to radi. Samo imaj u vidu da je kvadrat kompakta 10.000+, obrada ivica 1000 po metru, + lepak. Frontovi tako izadju bas puno. Svakog dana izlaze novi dezeni pa i sa mdfom i univerom verovatno mozes pokriti svoje zelje. A ako mora kompakt onda ima nekoliko resenja cak i da se ne podebljava materijal. Kompakt ima belo ili crno jezgro pa i o tome vodi racuna. Ako hoces da platis onda sve moze i nije potrebno da brines majstorsku brigu. Ako hoces sam da uradis onda jedino mogu besplatno da te pozovem da radis kod mene i vidis![]()
Planiram da pravim ovakvu kuhinju, zeleno je kompakt fenix, drvo je frunirani medijapan. Napravio sam par rendera, nije jos konacno ali tako nesto. Ako budes zainteresovan za par meseci mozemo to udariti. Ako radis tako nesto.
Pogledajte prilog 245193Pogledajte prilog 245194Pogledajte prilog 245195Pogledajte prilog 245196Pogledajte prilog 245197
@Extroniks imaš slike dodaj još za kuhinju za elektro rafove i taj šank 300eur.Hvala, jeste njega baš preporučujem i svi su bili zadovoljni do sada.
Evo i cena za ovaj stan, nisam mu korigovao cenu jer sam ga zamolio da pomogne i sa nekim poslovima za koje se nismo prvobitno dogovorili, spajanjem uređaja, kačenjem ogledala, slika i još nekih sitnica po stanu.
Koliko se sećam dogovorili smo cene u prvoj polovini 2023god. Radovi krenuli u drugoj polovini 2023.god i da kažem komplet stan je bio završen za 3meseca. Najavio sam mu dosta ranije kako ne bi prihvatao ozbiljnije poslove i kako bi mogao da me ispoštuje. Rok nakon detaljne specifikacije nameštaja je bio 2 meseca, gde me je nazvao da kaže da li je problem da bude 15-20 dana kašnjenja da bi išao na godišnji.
Predsoblje 2450e,plakar u dnevnoj sobi 2000e, TV komoda sa maskom za radijator 700e,kuhinja 4700e, plakar spavaca soba 1850e, kupatilo 750e,dve maske za radijator 460e. Nisam racunao nista u vezi sa rasvetom i metalnu konstrukciju za sank.
Elektro izvođenje nije bilo uračunato u cenu, ali je on pripremio te kanale u dogovoru sa električarom i kasnije je električar to i sproveo u delo.
Ja bih sa slike rekao da je kuhinja otprilike:@Extroniks imaš slike dodaj još za kuhinju za elektro rafove i taj šank 300eur.
Isto je medijapan farbani frontovi a dupla iverica je bila ostalo koliko se sećam, mehanizmi su bili jedni od boljih.
Slike imaš iznad ovog komentara. Dodaj na ovu cenu ja mislim 25%. Ne znam koliko je yo m2.
Bukvalno me je zabolela glava sadaAko ti nešto znači, mene je 2021. izašlo 8000 za nekih 5m dužine, furniran medijapan, blum mehanizmi, kvarcna ploča.
(ali od tada su cene divljale)