Šta je novo?

Iskustva sa majstorima

Video sam da postoje ovakve sarke, sad ne znam da li se montiraju na feniks kompakt, ali izgleda da se montiraju na bilo sta tanko. Buni me sto su mi rekli da ne moze, a ja sam ubedjen da moze.

Pa to je to onda, blum okovi su svakako top. Možda samo nisu čuli za ovo rešenje.

Poslednja izmena:
Moze kompakt i za frontove. Prvo podloga od mdfa pa se zalepi za kompakt. Obrade se sve ivice i ide okov kao i za klasican plocast materijal
IMG-20250708-WA0034.jpg
IMG-20250708-WA0015.jpg
IMG-20250708-WA0029.jpg

Verovatno neces sam raditi tako da ne objasnjavam kako se sve to radi. Samo imaj u vidu da je kvadrat kompakta 10.000+, obrada ivica 1000 po metru, + lepak. Frontovi tako izadju bas puno. Svakog dana izlaze novi dezeni pa i sa mdfom i univerom verovatno mozes pokriti svoje zelje. A ako mora kompakt onda ima nekoliko resenja cak i da se ne podebljava materijal. Kompakt ima belo ili crno jezgro pa i o tome vodi racuna. Ako hoces da platis onda sve moze i nije potrebno da brines majstorsku brigu. Ako hoces sam da uradis onda jedino mogu besplatno da te pozovem da radis kod mene i vidis😀

Evo sad ispade nuklearna fizika, čovek pita da li će se videti, a ne koliko košta.

Vrh