Šta je novo?

Iskustva sa majstorima

Renoviranje nakon 25-30god, konačno kod mame u stanu. Završni aparati i nameštaj se ugradjuje itd...
Ništa nije valjalo u stanu ni struja, ni roletne ni voda itd...Bukvalno je stan bio u jezivom izvornom stanju.
Najbolje je što smo pobacali na kraju brdo nepotrebnih stvari(ovo sam otkrio da je veoma veliki problem ljudima) i otkrili da je stan dobar, velik i veoma funkcionalan 😉😆
Pogledajte prilog 230565

Pogledajte prilog 230566Pogledajte prilog 230567

Za detaljisanje nismo imali vremena i radilo se i dogovaralo sve na brzinu, zbog nedostatka vremena u posvećivanju, to jest mama se dogovarala ja sam poslao samo Izvodjača da se snadje i da je nagovori da sve menjaju i da pobaca bespotrebne stvari.
Kako god ja sam prezadovoljan.
Pogotovo kada odem za par dana i vidim sve sa ugradjenom stolarijom, nameštajem i aparatima 💪
Bas lepi paneli za kupatilo. Moze preporuka ko je postavljao? Planiram i ja uskoro da renoviram. 🙂

Bas lepi paneli za kupatilo. Moze preporuka ko je postavljao? Planiram i ja uskoro da renoviram. 🙂
Drugar-Izvodjač iz Novog Sada, sve radove je on radio, to jest njegovi majstori.
Generalno mi sve on renovira, samo vidi oko cene da se odmah zna nije jeftiniji, ali stvarno mogu da ga pohvalim.
Sada je drugarovom bratu u Zemunu čini mi isto renovirao stan, ne komplet kao meni, tako da eto. Sutra idem sa njime baš da se nadjem oko nekog većeg posla, ali svakako da ću proslediti njegov kontakt u privatnoj poruci.
Ukoliko je manji posao i velika udaljenost mislim da se zbog cene ne isplati obojic, ali to se vi dogovarajte, šaljem kontak u privatnoj poruci i detalje.

Vrh