Šta je novo?

Iskustva sa majstorima

Kod mene je drugačija situacija, jedno je stepenište koje vodi sa parkinga u zgradu i svi ulazi ga koriste.
Treba da se sredi i leva i desna strana, na obe strane je ispucao gazeći deo, otpali komadi i onda je neravno.
Ako su te cene bile pre 2 godine, kapiram da ovde ne bi prošli bez 2000-3000e

Snimak ekrana 2024-08-29 093308.png

Sve zavisi sta i kako bi se radilo i da li su zgrade pod zaštitom.Da li su originalno uradjene ove rampe za točkove ovako na oba kraka stepenica.
Vidim ima i neko proširenje budževina.
Po meni najbolje za gazista na otvorenom u bg se pokazalo sto veća i deblja ploca obavezno hrapava i sa urezanim linijama kod ivice.
Ukoliko bi uklonili ove nazovi rampe onda bi to pojednostavilo priču...ili jedno pretvoriti u ramu sa nagibom po propisu uz pomoć opštine a drugo uraditi kao klasično stepenište.
U svakom slučaju treba uraditi hidroizolaciju kao i nivelaciju sa gornjim platom

Поздрав свима.
Имам проблем у купатилу.
Наиме, када пуштам воду из водокотлића, јавља се клокотање у сливнику код каде, које производи ваздух у цевима. Не враћа воду (исушио сливник и проверио), већ само испушта поменути ваздух.
Претпостављам да је близу загушења, па би ми требала препорука за поузданог водоинсталатера.
Хвала унапред.

Поздрав. Пошто нико од препоручених водоинсталатера тренутно није у могућности да ми реши проблем, замолио бих вас за још неке контакте. Налазим се у Земуну.

Поздрав. Пошто нико од препоручених водоинсталатера тренутно није у могућности да ми реши проблем, замолио бих вас за још неке контакте. Налазим се у Земуну.
Zivi na vozdovcu cini mi se, i bio je upola
Povoljniji od drugog koga sam zvao.
+381 65 8083 111

Ne znam na kojoj temi da pišem, ali planiram saunu da ugradjujem u stanu, da li neko ima iskustva sa time i iako volim standardnu tursku/rusku saunu sa peći koja zagreva kamenje i polivanjem, krenuo sam da gledam i infrared saune(manju bih za 2 osobe).
Ima li neko preporuke i za majstore koji to ugradjuju pošto mi je plan to da uradim na terasi?

Hteo sam da odradim novi parket ili tarket, medjutim kažu majstori jako ti je kvalitetan ovaj što imaš, odradili skidanje sloja i hoblovanje.
Baš sam zadovoljan.
IMG_9540.jpeg

Vrh