rkoma1986":5o37twqo je napisao(la):Negde po netu sam citao da je bolje ici severnom, negde da je bolje juznom, a negde sam cak video da preporucuju put kroz Sofiju ukoliko se putuje nocu, zbog kvaliteta puta... Znaci najbitnije mi je koji je put bolji, u smislu rupa, kolotraza i slicnog... Ovo posle Sofije mi je jasno, Trakija i na moru sam za 3 sata Po povratku se obavezno javljam sa utiscima i preporukama, kako sto se tice puta, tako i sto se tice celokupnog letovanja
@Ркома1986, погледај на сајту РТС-а Алвиркову јучерашњу емисију САТ, имали су патролу до Бугарске, односно Бургаса, Несебара и Сунчевог Брега, а ишли су северном обилазницом око Софије. Погледај на:Andrej_LJ":2fi3qw3a je napisao(la):rkoma1986":2fi3qw3a je napisao(la):Negde po netu sam citao da je bolje ici severnom, negde da je bolje juznom, a negde sam cak video da preporucuju put kroz Sofiju ukoliko se putuje nocu, zbog kvaliteta puta... Znaci najbitnije mi je koji je put bolji, u smislu rupa, kolotraza i slicnog... Ovo posle Sofije mi je jasno, Trakija i na moru sam za 3 sata Po povratku se obavezno javljam sa utiscima i preporukama, kako sto se tice puta, tako i sto se tice celokupnog letovanja
Ja bi definitivno izbegavao severnu jer je put uzas iako je malo kraci. Idi ili juznom (koja se u delovima gradi, a oko 10 kilometara je izgradena) ili preko centrom grada ako ne putujes medju 7h i 19h. Ali ja mislim da je juzna obilaznica najbolja varijanta. Nadam se da ti nisam prekasno odgovorio jer ja isto tako sam na odmoru.
Lepo se provodi i srecan put!
severian":2aign6c0 je napisao(la):Inače, nije Bugarska 100 godina po putevima ispred nas. Čak nije uopšte, mada se ubrzano razvija.