Poskupeo je jer je bio 15.000 kad se otvorila Ikea. Cak su bile akcije za 12.000 par puta pre nego sto su svi navalili na njih tokom coroneInteresantno da Markus nije poskupeo ni dinar prakticno jos od kako se pojavio kod nas. Pri tom je jako popularna stolica, bas na nasem redditu je jedno vreme bila fama za njim.
Ja sam Markus kupio u februaru ove godine, dobio sam ručke uz nju. Da se pridružim komentarima, izuzetno sjajna stolica. Best buy definitivnoOdlicna stolica. Koristim je i kuci i na poslu. Mala napomena, rucke se kupuju odvojeno, kao i dodatak za lumbalni deo kicme. Znaci nama sa diskus hernijom
Obozavao nas Pizza hut - cesto isao tamo kod politike (dok u Americi ne bih tamo jeo ni da sam 7 dana gladovao - ko ne zna, to je tamo uz taco bell najniza forma brze hrane, prljavo, neljubazni, puno beskucnika)."Pizza Hut" je bio odličan, naročito dok su držali "Pod lipom" 2000-ih.
Nije stvar u kulturi nego o ceni radne snage. Kad nam je bila jeftina, tada je bilo jednostavnije pozvati nekog "majstora" da on to uradi za tebe. Danas vec postaje dosta skuplje, pa evo i ja ucim da majstorisem. Sutra ce biti preskupo i rezervisano za burzuje da zovu majstore za neke sitne kucne poslove, tipa postavljanja plakara, promenu stekera, lustera i sl.Takve radnje se uvek isplate, koliko god to čudno zvučalo. Možda treba razviti i podstaći tu kulturu, DIY fazon, jer uglavnom tome i služe takve radnje. Evo od moje lokacije u Beču ima 100m do Obija, koji je svaki dan pun. U samom gradu i komercijalnim zonama ima gomila Bauhaus, Obi i Hornbach, i svaki radi odlično. Verovatno je drugačija kultura, da ljudi više vole da prave nešto, da imaju neke osnovne radne sposobnosti. Cimer i ja smo u stanu uradili toliko DIY projekata u poslednje dve godine, da bukvalno nekoliko puta mesečno svratimo u neku od ovih radnji. I baš onako u tim trenucima razmislim kako u Srbiji nema takvih radnji, ja se ne sećam kada sam zadnji put otišao u Uradi Sam, a za drugi lanac osim tog i ne znam. Bauhaus bi imao odličnu lokaciju tu kod Ikee. Mada bih lično voleo pre Hornbach, jer su oni najjeftiniji od ova tri lanca.
U Kini sam isto seo za sto i doneli su jelovnik.Sjednes za sto, ljudi ti donesu jelovnik, narucis kao u regularnom restoranu, ne znam da li je igde bio takav Pizza hut u svetu.
Не видим чему кукање што не постоји у Београду кад постоји у Приштини, Пећи и Урошевцу.Steta iskreno za Burger King ko zna kada ce resiti da otvore kod nas...
Da li neko zna zakupce u novom delu?
Pominjali su neku gigantsku igraonicu, verovatno na mestu nesuđenog Bauhausa.Da li neko zna zakupce u novom delu?