Znam, probao sam vecinu burgera u gradu, a i FG napolju. Opet bih voleo sa imam oociju.Imaš i boljih u Beogradu, fg je precenjen.
Znam, probao sam vecinu burgera u gradu, a i FG napolju. Opet bih voleo sa imam oociju.Imaš i boljih u Beogradu, fg je precenjen.
hahaha hoćete Five guys ..koliko vas bi platilo obrok 2000 dinara?? pa kod njih je šejk 5 evra .Spustite se na zemlju i ne maštajte
Zna li neko kakva je poseta tog AVA parka? Ja svaki put kad sam isao bukvalno nema nikog po radnjama. Dal je isplativo da uopste postoji ako je samo vikendom guzva?
Od Ikeje do Avalskog puta jedan deo puta je nov put (od pre par godina i dalje je u odlicnom stanju) a drugi deo je u dobrom stanju, a od raskrsnice gde se skrece za Avalu ili Kosmaj, i tu je put dobar, ima na par mesta samo gde je put otisao malo ili se podigao al nista strasno, sve u svemu bolji nego u nekim ulicama u Beogradu.Kakav je put od Ikee preko Zuca do Avale?
i u Baru. Mukice smo samo takve. Nije ni do toga da kukamo jer nam je zapelo, nego zato sto je tako jadno da Kosovo i CG mogu da imaju BK, a mi nemamo tu opciju.Imq u podgorici jedan od skoro otvoren na zabjelu... u podgorici gde je mek bio zatvoren jer niko nije jeo tamo..