DzonTravolta
Expert
- Učlanjen(a)
- 26.07.2015.
- Pohvaljen
- 7.661
Nećemo lipsati bez Burger Kinga.
Bucaj retail sarađuju sa našim ŠtarkomPrvo što je (ako je uopšte moguće) birokratska noćna mora za kompaniju sa Kosova da posluje u centralnoj Srbiji i da ovde otvore restorane
Bor nije nešto prebogat, pre treba ciljati na Valjevo i Čačak/Užice.Добро се, богме, развио Мек у Београду, вероватно је то један разлог зашто други оклевају да уђу на тржиште.
Унутрашњост земље је доста сиромашнија а Мек прилично скуп и то уопште није њихово тржиште (тачно је, постоје две Србије: Београд и ова друга). Можда Бор, и Лозница ако проради Рио Тинто.
Za unutrasnjost mislim da je iskljucivo sansa u okviru pumpi na autoputevima. Mislim da je mala sansa da neki grad npr. Vranje/Leskovac dobije McDonalds ili bilo sta drugo tog tipa (u ovom trenutku pri sadasnjim uslovima standarda) ali mogu da zamislim da na nekoj pumpi duz koridora 10 bude izgradjen Mek ma koja da je lokacija. Ista prica je i za A2 i druge autoputeve iz mog ugla.Унутрашњост земље је доста сиромашнија а Мек прилично скуп и то уопште није њихово тржиште (тачно је, постоје две Србије: Београд и ова друга). Можда Бор, и Лозница ако проради Рио Тинто.
Sto se Ikee tice, slazem se donekle, jer i sam najvise volim da odem na cufte u Ikeu kada sam u tom krajuKome trebaju Mek ili King u Ava parku,kada u samoj Ikei imate vege hot-dog, za 60 dinara.Ubise se ljudi u redu čekajući svoj hot-dog,pa trk gore na sprat, po free sok u boji na točenje,i još sednu za sto kao ljudi,a sve to ,dok su svoju Teslu od 60.000 evra,ostavili na punjaču.
Pa i nije. Van BG imaju 3 u NS, 2 u Nišu i po jedan u Kragujevacu, Subotici i Pančevu, kao i nekoliko na autoputevima. U jednom trenutku su otvorili seriju resstorana po većim gradovima i skoro sve su brzo zatvorili....
Mek je dosta mesta pokrio, sto po vecim gradovima sto po autoputevima. Cudi me da nisu ponovo otvorili u Cacku ili Zrenjaninu npr.
Ali realno skup je