BOKI SMOKI
Advanced
Ostavite Ivanu na miru.Mislim sto je mnogo mnogo je.
@SVRCA--to je dzentlmenBOKI SMOKI":3qaqd6cw je napisao(la):Ostavite Ivanu na miru.Mislim sto je mnogo mnogo je.
Takvi smo da i ne zasluzujemo da imamo ista lepo u gradu. Pre nekih godinu dana sam prisustvovao sceni, preko puta Tasa, kada su neki klinci u po bela dana sprejom sarali po nekoj zgradi. Neki krupniji lik je ustao iz kafica, prisao im, oteo im sprej, postrojio njih dvojicu i tim istim sprejom ih skroz isarao. Ja nisam za drasticne mere, ali kad vec ne postoji kucno vaspitanje, nema kazni, ovakva metoda je, cini se, jedina moguca...ACR":aydvebtj je napisao(la):Neverovatan smo narod...
Da. Bitno da je tu hejtriotizam prema svim zemljama u orkuženju i da se pravoslavlje smatra vrhovnom silom i moći koja bez premca i bilo kakve umerenosti treba da se poštuje i da Crkvi treba da se povinuje apsolutno svako i da oni koji to ne rade zaslužuju da umru.ACR":16914hp0 je napisao(la):Neverovatan smo narod...
Meni je prva asocijacija bio Rubljov?HaLyl":2xdwckp9 je napisao(la):Meni su ovi mermerni (narandzasti ili crvenkasti) rombovi katastrofa! Ali katastrofa... :notok:
Evo objašnjenja od neistoričara umetnosti dok ne stigne pravoastrodule":27l24o5c je napisao(la):Jel' postoji neko objasnjenje za rombove u hramu?
Meni na prvi pogled to nema nikakve veze sa crkvom, a i nesto se ne secam takvih geometrijskih sara sa ekskurzija kad smo obilazili manastire.
'Ajmo istoricari umetnosti neko obajsnjenje.
Ja pročitao, i probao neslano da se našalim, al' kad ne ide - ne ide.jovanovm":37ddeavu je napisao(la):Hm, niste procitali dva posta iznad?
A zasto onda nema tih rombova i drugim nasim crkvama i manastirima.jovanovm":35caczkd je napisao(la):Hm, niste procitali dva posta iznad?