Šta je novo?

Hram Svetog Save

Ako dobro kapiram oni su sasvim pristojno okruzenje dodatno poplocali belim plocicama i sada moraju da demoliraju stepenice da bi ih doveli i ravan. Kao da se igraju deca…
IMG_5604.jpeg


Ne znam jel imaju rešenje za ove lebdece elemente, ili to ostaje tako?
IMG_5602.jpeg

vidi se znatna razlika u boji kod zamenjenih pločica. Jedan od problema je i što je razmak preveliki. Mozda da isfuguju izmedju kao u kupatilu.

IMG_5603.jpeg
 
Ионако су купатилске. А ови сецкани комадићи, и ничим пољуљана нада да ће то тако да стоји. То ваљда нигде на свету нема. Тотални леваци.
 
Далеко је лепши изнутра Храм него споља. Можда зато што је прешуштено Русима да се баве уређењем. Очигледно да ми немамо људе за то.
Полако, по пројекту ће тек да се ради напољу и то такође са позлаћеним елементима. А плус трг и патријаршијски двор. Биће то лепо, ако смо као Срби чекали 100 година можемо још по коју за наш главни храм.
 
Полако, по пројекту ће тек да се ради напољу и то такође са позлаћеним елементима. А плус трг и патријаршијски двор. Биће то лепо, ако смо као Срби чекали 100 година можемо још по коју за наш главни храм.
Jel postoji neki render kako ce to izgledat? Odakle ti informacije?
 
Ima li nekih novosti u vezi platoa? Nekako mi se čini da je već dugo svuda sve stalo kad je neko renoviranje u pitanju. Fasade su do korone išle jedna za dugom, sad gdekad i gdegod koja.... Ovaj plato i dalje, otkad je navrat-nanos zbog one neke posete zbrzan i otad ništa..
 
Plato, to jest prostor koji zaokruzava sam hram se opusteno nastavlja. Vidis na slikama iznad da su poceli lupati stepenice, koje su bile u dobrom stanju i koje su davale fin kontrast. Ovako all white party.
Razvukli su travu, gdje je zbog radova bila unistena.
Sem toga, cini mi se sve po starom. Divlji parking iza - nikom nista.
 
Meni Hram spolja deluje ko da je u fazi raspada a ne nekakvog nastanka, pored napuklih i nespretno zamenjenih ploča na oplati hrama, sad vidim i da se sa bakarnog lima cedi tečnost na beli mermer i ostaju tragovi. O onim prljavim nekvalitetnim kockama postavljenim oko hrama ne bi ni trošio reči, nije mi samo jasno da toliko neodgovornosti ima za izgled hrama spolja?
 
Хоће то кад је кров од бакра а зидови бели, а није решено одводњавање олуцима или се исти не чисте.
 
Хоће то кад је кров од бакра а зидови бели, а није решено одводњавање олуцима или се исти не чисте.
Nema veze, daj jos 20 miliona da se saniraju oluci. Iz budzeta naravno. Imamo mi para. Crkva posle da naplacuje karte i lepo sebi u dzep.
 
Да узмем да читам причу о краљевству чија се престоница звала "Бели град", где је краљ протеран од стране банде наоружаних лопова који су присвојили шта су могли дочепавши се престола, након чега је тај "Бели град" дословно посивео буквално бих преврнуо очима колико је прича отрцана са метафорички несуптилна

 
Postavili su novu predizbornu ogradu. Na njoj onaj skandalozni render sa krmačom većom od biblioteke sa leve strane i šumarkom u sredini.
IMG_20240527_171359.jpg
 
Кад ти људи уопште раде? осим што праве гужву у граду и сликају се као манекени.
 
  • Sviđa mi se
Reagovanja: MrD
Po Zakonima normalnih civilizovanih drustava to je zabranjeno…Nebitno mi je ko je vlast, ne moze da se javni resurs, u ovom slucaju Hram SS I sredjivanje jednog parka, zloupotrebljava u predizborne svrhe jedne strane…Trebace mnogo vremena da se ovo shvati, da je cinovnik u funkciji Servisa gradjana I da treba da odise skromnoscu, servilnoscu…Kod nas i kod Bugara sve suprotno. Zato I necemo u EU I u civilizovan svet, vec ostajemo u mocvari, da jedemo sami svoju substancu dok ne izgubimo drzavu I sve sto je ostalo
 
Vrh