Bivis":20wg3eq5 je napisao(la):Špansku sapunicu, eto to ste napravili od teme...
Оно горе се односило на тебе, а оно што сам написао пре неколико месеци није. Жалим што то не можеш да схватиш. Ако ћемо да се хвалимо, био сам у 2 земље више него ти, а о искуству у градском саобраћају ми је причао деда који је до скоро био возач. Апсолутно никада нисам чуо да је правдао дивљање аутобусима, кретање са отвореним вратима зато што вози старији аутобус, или зато што носи велику одговорност. Што пре схватиш да ниси најпаметнији то боље по тебе.becks89":2asv1709 je napisao(la):I zbog čega smo se na kraju raspravljali, da bi ti priznao da se odnosilo na mene, jer se to "nije" znalo. Za razliku od nekih kojima je najdalje putovanje od sela do grada, ja sam prošao Španiju, Portugal, Austriju, Nemačku, Poljsku, Mađarsku, Italiju, Hrvatsku, BiH, Rumuniju,CG.... Imao sam tu sreću da mi brat vozi autobus, pa bar iz nekog iskustva mogu da ti pričam,a ti?
Naterao si me da prekršim sopstveno obećanje, ali evo ovo je poslednji izuzetak koji zbog tebe pravim, poslednji put te MOLIM, da me se ostaviš, da prestaneš da me prozivaš na ovaj ili onaj način, ukoliko imaš problem sa mnom, ima načina da ga rešimo, a da ne smaramo ostatak foruma Hvala!
Izvinjavam se svima.
Ko je seksi Sibirka vozač tramvaja? Cela Rusija se pita
Prava zabava za putnike tramvaja u Sibiru ovih dana je jedna seksi dama koja se na poslu pojavljuje u kratkoj crnoj haljini i seksi štiklama, a radno mesto joj je - vozač!
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Z...ds=10152167938024261&fb_action_types=og.likes
To je ČKD Tatra T6B5.MilisaV":1bamzhcs je napisao(la):pa zar ovo nije katica.