Šta je novo?

Gradski prevoz u svetu

Poteci sa tom reportazom da necekamo sledecu godinu

Ma bice samo mi treba malo vremena da iskompiliram sta imam. Tako da verovatno tek dogodine :(

1479369_565622473521912_1879470754_n.jpg

ма јел то бус старији од 5 година?

Ovo gde je raspadnuto sedište je isti bus kao naš japanac, samo niskopodni.
Ali imaju oni starije buseve i više od 10 godina :)

Ma kako samo smiju da voze starije buseve od 10 godina i nije ih sramota strasno [sarkazam]

Ма, мени се чини да ти то вандализујеш!? Да изгледа старије :wink:

Ма немате ви појма, он је прешао пола Европе ;) (није намењено Копмании)

Nego meni.
Zanimljivo je da si i u novu godinu ušao jako duhovit, bolje da si radio na obrazovanju više bi imao koristi ;)

Skraćenica lol nikako ne ide da se piše na ćirilici. Lol je skraćenica na engleskom jeziku koja označava laugfing on loud, ili na srpskom naglas se smejem.

Zato je bolje da si umesto lol napisao nss (naglas se smejem).

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

U ovu 2014. godinu sam ušao previše raspoložen da bi mi tvoji glupi i primitivni komentari kvarili raspoloženje. Molio sam te više puta da me ne spominješ u svojim postovima, ne obraćam ti se, ne spominjem te, ali ti prosto imaš neodoljivu potrebu da me spomeneš malo malo, onako između redova. Na sve to nije te sramota da ti nekome kažeš da poradi na vaspitanju i ponašanju, ti koji si slao PP svakom novom članu koji se uključi u diskusiju i ogovarao mene, ti koji si milion puta pričao neke stvari koji nemaju veze sa istinom, ti koji si prozvao ogroman broj ljudi zbog toga što su izbegli u Srbiju, ti se pozivaš na neko vaspitanje?
Imao bih još mnogo stvari da ti kažem, ali nisi ih vredan, diskusija sa tobom jednaka je diskusiji sa prozorom.

Нисам те поменуо јер није било потребе за тим, сам си се пронашао у овој причи. Не видим шта је лоше у томе што сам новом члану послао поруку о теби и упозорио га да си ти главна паметница овде.. Ја сам навео да већина таквих људи нема никакво понашање, јер нису навикли на град и сви други су им криви. Притом морам опет да поновим, да тад нисам мислио на тебе јер се ту не уклапаш, за разлику од оних на које сам мислио, ти одржаваш #448, дакле потпуна супротност.

они од сваке теме направе шпанску/турску сапуницу. понашају се к'о неки љубавници када западну у кризу :roll:

Prijatelju, ako ti se nešto ne dopada, nemoj da čitaš. Prosto ne dopuštam da neko pominje mene onako na kvarno, a posle servira priču nije to tebi bilo upućeno. To su priče za poludebile, ovo je već peti ili šesti put kako ga MOLIM da sve probleme reši sa mnom preko privatne poruke, umesto što javno lupeta i puni teme svojim glupostima i frustracijama, meni je jako žao što vi morate to da čitate, jer ovo liči na raspravu dva klinca od 12 godina.
Ja evo obećavam da na njegove ispade više neću reagovati, neka on bude pametan, ja ću biti glup, kako bi ostali imali mira na forumu ;)

па ја од вас двојице више ништа не могу ни да читам. сваку тему везану за бусеве тролујете и спамујете

Ја знам шта сам написао, извртање мојих речи неће проћи без расправе.

Pa ti si prvi poceo time sto si napisao da je on prosao pola Evrope :p
I ostali clanovi na stranici pre.Decko se uopste nije ni oglasio,sami ste poceli :p

Vrh