Stefane, ja razumem da su tebi Liazi i Mazovi bliski i dragi, ali mislim da nema osobe u Beogradu (koja poznaje makar modele autobusa) a da ima lepo miŔljenje o njima ili želi da ih vidi viŔe u opticaju.
Ne samo Å”to su uÄestvovali u nekoliko akcidenata u Beogradu u zadnjih 15 godina, nego su omraženi i od strane putnika. Srbiji ne treba autobus koji Äe da radi na -40. Å to se klime tiÄe, nama ne treba autobus za -40, nama treba autobus koji Äe salon da hladi kad je napolju +40, i koji neÄe crkavati na tim temperaturama (ne kažem da Liazi masovno crkavaju, samo kažem Å”ta Beogradu treba). Niti je to kako neko vozilo podnosi klimatske uslove glavni kriterijum u oceni kvaliteta. To je samo jedna od 100 dimenzija koje Äine neko vozilo.
U Nefazu se nisam vozio, mada ih jesam video tokom svog putovanja u Rusiju pre 10ak godina, a u meÄuvremenu sam ispratio par novijih modela putem interneta. Realno, ono je sve Liaz, samo prepakovan u viÅ”e varijanti, Äesto oskudnijih i robustnijih.
Da neki Evropski proizvoÄaÄi umeju da zaborave da prave komercijalno, radno vozilo, a ne sportski kupe za dokone bogataÅ”e, to stoji i to je i meni nekad malo besmisleno. Ali veÄina nas ovde nije zacrtala da moramo da imamo
fensi Solarise najnovije generacije, nego bismo se itekako zadovoljili i da se ponovo naruÄe isti onakvi kakvi nas veÄ voze. Dakle, to Å”to neko ovde zahteva odreÄeni nivo komfora i izgleda ne znaÄi da zahteva fenseraj i raskoÅ”. TakoÄe, jurenje fensi dizajna autobusa nije neÅ”to Å”to je eksluzivno samo za Evropske proizvoÄaÄe. I
Nefaz i
Maz isto tako uvode nove, ''spejs'' karakteristike i dizajne. I to nije neÅ”to od skora, veÄ je Äak i
Liaz imao svoj futuristiÄki projekat joÅ” davnih 1980ih u kome je viÅ”e položio na izgled i fenseraj nego na praktiÄnost i isplativost.
U Beogradu se u zadnjih 20 godina izvrtelo sve i svaÅ”ta od autobua u gradskom i prigradskom prevozu. Ikarbus, MAN, Volvo, Mercedes, Ikarus, Liaz, Maz, Solaris, Akia, Otokar, BMC, Higer, Karosa, SOR, Temsa... SvaÅ”ta je proÅ”lo ovuda, nema Å”ta nije. Ako iko na svetu ima pravo da priÄa i ocenjuje autobuse u JGP, onda su to Beogradski vozaÄi i putnici. I uvek su slagali da su proizvodi iz Evrope ne samo kvalitetniji, nego i bolje kupovine, u smislu pametnije kupovine. A to se vidi i na terenu, jer iste Solarise gledamo u eksploataciji veÄ 10 godina, a MANove i Konektose veÄ 20.