tragac
Expert
Nikad, kao i svi ostali prilepci koji zastupaju interese kriminala. Isto kao i prasence.
"Mrka kapa" je odavno, jer ovo je opozicija koju priželjkuje svaka vlast.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=501445#p501445:3kkwm5x8 je napisao(la):DzonTravolta » 17 Dec 2017 02:34 pm[/url]":3kkwm5x8]Koje rasulo. . . , mrka kapa za promene.
Hajde dobro, ako ćemo tim putem, krenimo da dekonstruišemo redom.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=501510#p501510:3rh05zqy je napisao(la):razgradjevinar » 17 Dec 2017, 17:21[/url]":3rh05zqy]ruzno vreme pa bih da ga dodatno opoganim svakome ko je ikada u zivotu uzeo olovku i zaoruzio broj ispred njihovog imena, kakvo god ono bilo u tom trenutku. jedna uporedna alaliza najvecih grehova nekoliko aktuelnih aktera nase politicke scene
Donegde se slažem. Ovo za BnV je tačno i ovo za Vračar je tačno, prilično je istina i ovo što si rekao za proterivanje Srba iz Hrvatske i priču oko Kosova.sutanovac vs vucic
jedan navodno pokrao pasnjak na vracaru, drugi pokrao hektare u bnv, aktivno ucestvovao u politici koja je dovela da proterivanja srba iz hrvatske i od pocetka do kraja aktivno ucestvovao u procesu gubitka kosova i priznanja njegove nezavisosti
Za ovo prvo ne znam šta je bilo. Verovatno da je istina to što kažeš.jankovic vs vucic
prijavljenim pistoljem prvog neko izvrsio samoubistvo, pogubnom politikom drugog ubijene, silovane i proterane stotine hilajda ljudi raznih veroispovesti
Ovo su mi malo babe i žabe. Živković mi je tipičan primer kopiste prethodne generacije opozicionara. Kao premijer nije postigao mnogo, u roku od nekoliko meseci je aferama uspeo da proćerda ogroman legitimitet nasleđen od Đinđićeve vlade (pojačan pogibijom prethodnika). I da, jedan je od krivaca što se DOS trajno raspao. U bisere ubrajam ponudu da Vojska SCG "pomogne" američkom savezniku oko okupacije Iraka krajem 2003. godine i obećanje da ćemo ući u EU u paketu s Bugarskom i Rumunijom 2003. godine (izrekao je to u drugoj polovini 2003).zivkovic vs vucic
jedan vinogradar drugi brat coveka koji je prvi covek u novijoj istoriji cijom ukradenom licnom kartom je osnovana privatna firma
Radulović i Vučić su prilično lepo sarađivali dok se nisu posvađali oko plena. Ovo za Severnu Koreju - ne preteruj. Građanski rat - još je na dugom štapu, upravo zato što nemamo dve jednake frakcije. Nekada se zabavljam čitajući FB stranu "Dživdžan zbori - Radulovićev fan edicija", jer tamo lepo love njegove članove u nedoslednostima.radulovic vs vucic
jedan dozvolio lose privatizacije ii omogucio milinske profite ortacima, drugi sa ortacima doveo zemlju pod visegodisnje sankcije, izolaciju i bombardovanje, u toku proces privatizacija drzave i proces kompletnog urusavanja drzavnog aparata ciji krajni ishod moze biti samo severna koreja ili gradjanski rat
Jeremić mi nikako ne može biti "novo lice", iz prostog razloga što je zauzimao, međunarodno-pravno, treću najvažniju poziciju u zemlji u vreme Tadićevog režima. Postavio je pogrešno pitanje sudu UN-a kada se raspravljalo o Kosovu. Svakako mi je najmanje ogavan od svih koje si pomenuo.jeremic vs vucic
jedan tatin sin, ugladjen i fin.. drugi seseljev isprdak, oduvek i za vazda
Između redova se razume da kriviš narod za dolazak Vučića na vlast. Ali postavi to ovako: 2000. godine je rečeno da će Srbija između 2007. i 2010. pristupiti Evropskoj uniji, da će dotle plate biti već na nivou većine evropskih zemalja, potencirano je kako smo tada imali najbolji integrativni start od svih država,...ne znam, sigurno ima i vecih grehova prvih, ako botovi insistiraju i podsete nas sve i na njih ja cu se potruditi, lista svinjarija koje je do sada u svom politickom delovanju napravila pojava pod imenom aleksandar , od majke angeline i oca andjelka, dugacka je barem koliko ima od virovitice do koralobaga
Ovim potvrđuješ moju tezu da ti je narod kriv. Narod glasa za ono što mu se servira u potrazi za boljim životom.dzontra, ponovicu jos jednom, problem je olos na vlasti koji se ne libi da radi sta radi i problem je priprost narod koji im to omogucava. tacka.
Kriminalaca na visokim pozicijama je bilo i u vreme "onih prethodnih". Zapravo, oni su bili samo malo uglađeniji.opozicija koju ti spominjes je u periodu u kome je bila vlast nasledila razorenu drzavu na nivou kambodze a ne norveske, sa ubicama i kriminalcima infiltriranim u najvise nivoe, sa nikakvom pozicijom u svetu. ta vlast je imala kakvo takvo postovanje i prema naredu koji ju je u tom trenutku izglasao za vlast ali i prema politickim protincima kojima je bilo dozvoljeno sve iz arsenala politickih oruzija pa i vise od toga. to je usotalom i dovelo do toga da olos dodje u priliku da uradi ovo. olos to shvata i zato i sprovodi ovo bezulje posto je to jedian nacin da priprosti narod drzi pod uzdom.
Narod je bio isti, a poluge vlasti su imali svi koje si nabrojao.ponovicu, za stanje u zemlji i katastrofu i sramotu koja nam se desava iskljucivu odgovornost snose oni koji imaju sve poluge vlasti i narod, svako od nas pohjedinacno, koji im to omogucava glasanjem na izborima.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=501480#p501480:cr63f4c6 je napisao(la):DzonTravolta » Sun Dec 17, 2017 4:10 pm[/url]":cr63f4c6]Pa da. Nego se ja još proletos ponadao (bu****) da će ih onaj mladi svet sa ulica malo dozvati pameti.
Naravno, sami smo izabrali takvu " političku elitu" na raznoraznim izborima.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=501602#p501602:jmenbd6y je napisao(la):laki72 » 17 Dec 2017 11:42 pm[/url]":jmenbd6y]E takav narod ima i vlast i opoziciju upravo onakvu kakvu zasluzuje. . . Ni bolju, ni losiju.
Odnos je možda isti, ali poenta je da su i novi glasači, podmladak, zadnjih[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=501633#p501633:24p22cno je napisao(la):stf » 18 Dec 2017 08:32 am[/url]":24p22cno]Питање је колико се бирачки списак подмлађује. Омладина одлази из земље
те је губитак старијег бирачког тела једнак губитку млађег и стално је однос исти.