Šta je novo?

Gradski izbori 2018.

Соло наступ је за њих најпаметнија опција јер ће тачно на крају параде знати колико их људи подржава. У коалиционим наступима би им после коалициони партнери "крали" заслуге.

Hahahaha
Odlicna 'zaje*******avancija' @stf

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

што је "зајебаванција"? у праву је, овде ће се најбоље видети да ли и колико људи подржава њих и њихов програм, ако га уопште и имају

Zabraniti kolicije ili za svakog koalicjonog partnera povecati cenzus za 2 % na osnovi od 5% pa imas nosioca i dva priljepka 9 % pa ti gomilaj kolicjone partnere

JohnnyLee":3w28z3dq je napisao(la):
што је "зајебаванција"? у праву је, овде ће се најбоље видети да ли и колико људи подржава њих и њихов програм, ако га уопште и имају
"Zaje*******avancija" je da ta grupa koja (zvanicno) nikako da sama sebe isprofilise kao pokret ili kao stranku, ima ikakvu ozbiljniju snagu i podrsku, pa i @stf -ova opaska da ih "kradu" :D

PS.
Nije da na neke pojave nisam ukazivao i ranije, kao sto je "tviter opozicionar" (tm) , kao i politicke ambicije "ovih" koji se pretstavljase kao "zabrinuti beogradjani" .
No "bolesno" velika ambicija je dovela do samorazotkrivanja u oba slucaja.

@direktor
Zasto bi koalicije bile zabranjene?
Legitimno, ali i zakonski dopusteno je da se istomisljenici udruzuju.

Ja ponavljam pricu istu koju pricah i proletos. Izbori se dobijaju glasanjem "za" a ne "protiv"
Dokle god jedna, dve ili vise opozicionih partija ne profilisu svoju politiku oko nekoliko jakih licnosti u Srbiji do promene vlasti ne dolazi.
U Srbiji je kult licnosti jos uvek dominantan, neki su to shvatili, a neki ne i rezultate toga vidimo na svim nivoima vlasti.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=499531#p499531:3gcfy5nr je napisao(la):
laki72 » 10 Дец 2017 01:31 am[/url]":3gcfy5nr]
JohnnyLee":3gcfy5nr je napisao(la):
"Zaje*******avancija" je da ta grupa koja (zvanicno) nikako da sama sebe isprofilise kao pokret ili kao stranku, ima ikakvu ozbiljniju snagu i podrsku, pa i @stf -ova opaska da ih "kradu" :D

Странке имају " инфраструктуру" и годинама усавршаван начин деловања кроз локалне одборе. Наравно, што је странка мања, има већих проблема да састави локалне одборе, али их све странке некако сакрпе пред локалне изборе.

Као нов покрет неопходно је да први пут анступе сами и измере своју реалну снагу јер у коалицији са било ким то не могу да процене, а странке могу да преузимају заслуге јер ће се позивати на инфраструктуру коју НДБГ нема. Као што се ДС позивао на инфраструктуру за председничке кад је подржао Јанкелу па је онда Шунтановац касније изјавио да ДС инфраструктура више неће бити на услузи кандидатима који нису из ДС ...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=499474#p499474:2hnl8m2r je napisao(la):
JohnnyLee » 09 Dec 2017, 22:14[/url]":2hnl8m2r]што је "зајебаванција"? у праву је, овде ће се најбоље видети да ли и колико људи подржава њих и њихов програм, ако га уопште и имају

Ja mislim da je Ne da(vi)mo Beograd od stranaka koje najavljuju izlazak na BG izbore najviše i najjasnije isprofilisana stranka. Stranka građanskog aktivizma, sa levo liberalnom pozadinom. Pa kome se sviđa nek glasa za njih.

I eventualno Dveri, koji su u najmanju ruku sušta suprotnost.

Janković mi je bio ok za predsedničke izbore. Sada je svojom neaktivnošću, lošim odgovorima na prozivke vlasti i tabloida, spominjanjem Đilasa i grčenjem u Beču izgubio moju podršku.
DJB mislim da je pokojan, sviranje gitare u skupštini je zlatni auto gol.
Jeremić i DS su mi u fazonu mi bismo isto ovo samo mi. Šapić je jedan od onih koji se ok pokaže na lokalu, ali nije opozicioni čovek niti ima kapacitet da se bori protiv sns-a. Mislim da će dobiti više glasova nego što se očekuje.
Belog su ili ućutali ili je od početka bio njihov. A sigurno ne može da izgura treće izbore samo na zaje*******anciju.

SNS svojim postupcima kao vladajuća stranka pokazuje svoje planove, program, ideologiju i kakav Beograd žele, pa kome se sviđa nek glasa za njih. Mislim da će ove izbore dobiti lakše nego predsedničke.

Jovo Bakic vec neko vreme zagovara ideju da se napravi neformalna koalicija Belog i NDM BGD, jer prvi ima dosta dobru podrsku u prigradskim opstina, a drugi u gradskim. Interesantna ideja, moram priznati.

Beli je pametno uvideo da je originalna ideja satire potrošena, pa je i najavio da će se možda probati neku klasičniju vrstu bavljenja politikom. U tom slučaju ovo deluje kao realna opcija. U ta dva pokreta postoji dosta operativnih ljudi za rad na lokalnim pitanjima. Mislim da postoji dobra osnova za stvaranje jednog ozbiljnog nezavisnog pokreta, ali tu mora dosta da se radi, i da se krene praktično od nule, sa novim imenom, distanciranjem od ostalih političara, decentralizacijom i širokim skupom ljudi. Ipak prva i osnovna stvar mora biti precizan i jasan program i skup principa.

Beli i NDMBGD treba da se bore za sada na lokalu ako planiraju da se bave politikom narednih decenija.

Neka se Beli uči politici u Mladenovcu, a NDMBGD neka se potrudi da samostalno uđe u neku opštinu (na nivou grada mislim da ne mogu da pređu censuz).

Realno, nemaju dovoljno pametnih ljudi za borbu na većim frontovima. Realno, nemaju ni postojeće stranke, a to je veliki problem, naročito za lokal gde se za sve pita centrala.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=499857#p499857:1n82ej24 je napisao(la):
Kokos » Pon Dec 11, 2017 11:27 am[/url]":1n82ej24]
SNS svojim postupcima kao vladajuća stranka pokazuje svoje planove, program, ideologiju i kakav Beograd žele, pa kome se sviđa nek glasa za njih. Mislim da će ove izbore dobiti lakše nego predsedničke.
Baš me interesuje o kakvim planovima, programu a ponajviše ideologiji se radi. Čini mi se da oni nemaju ni jedno od tih.

Verujem da će se to sa gitarom i DJB ponavljati u narednih 20 godina čisto da se kritikuju, a oni su jedini koji su napravili plan u 20 tačaka za Bg izbore i to još u julu.

sns nikada, ali nikada neće predati vlast mirnim putem tj. na izborima, kako u Srbiji, tako i u Beogradu i oni to non stop pokazuju i dokazuju...

Gluposti...
Radikalima i neoradikalima se svasta moze prilepiti kao OPRAVDANA etiketa, ali su rezultate izbora uvek uvazavali.
Cak i 90-tih njihove procene rezultata u izbornim nocima i danima iza su bile gotovo jednake kao opozicione.

Stoga, osim ako nisi vidovit, ne vidim na osnovu kog dosadasnjeg postupka si doneo zakljucak da nece prihvatiti izbornu volju i otici sa vlasti mirnim putem?

Hoce, i to ce se urusiti gore nego DS 2012 godine. Vrh i ekipa oko vrha ce dobiti 'nervni slom' , a prilepci ce brze bolje pohitati da se uvuku u bulju novim 'miljenicima nacije' ;)

Neće otići zato što nema ko da ih otera. SNS ima oko 730 000 članova, tj. oko 10% stanovništva. Da uporedimo vladajuća partija CDU u Nemačkoj ima 430 000 članova, sa stanovništvom od 82 miliona.
E sad svi koji se zaposlni preko partije automatski moraju da glasaju za SNS ili gube posao, a ljudima je posao važniji od vladavine prava i demokratije. Tako oni imaju siguran glas od 730 000 članova + 40% idiota ne izlazi na izbore pa eto uvek pobede.

I ne treba da odu mirnim putem, jer se tada i dalje neće ništa suštinski promeniti.

@Kokos
Dal shvataš težinu onoga što si napisao (pomislio)?

људи, они су већ победили (види под пензионерске картице). питање је само ко ће још ући у скупштину

Plus je akcija "Da se radi i gradi po tvom" odgovor na konstantnu kritiku da se građani ništa ne pitaju.

Možete ako vam je tako lično lakše da sliku o naprednjacima formirate na osnovu krezubih članova sa raznih mitinga, ali strategiju osmišljavaju i vode visokobrazovani i drčni mladi ljudi.

Krezubi su samo masa.

stf":2soot0y4 je napisao(la):
Plus je akcija "Da se radi i gradi po tvom" odgovor na konstantnu kritiku da se građani ništa ne pitaju.

Možete ako vam je tako lično lakše da sliku o naprednjacima formirate na osnovu krezubih članova sa raznih mitinga, ali strategiju osmišljavaju i vode visokobrazovani i drčni mladi ljudi.

Krezubi su samo masa.
Ceniš da te "mlade ljude" ne možeš da opišeš još nekako osim "visokoobrazovani i drčni" ?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=500131#p500131:q0k0b4za je napisao(la):
Saobraćajna Kamera » 12 Дец 2017 08:29 am[/url]":q0k0b4za]"Da se radi i gradi po tvom" je samo trik, naravno.
Видећемо. Да је упалило, јесте. Код нас су већ лепо напунили кутију.

Vrh