[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=793988#p793988:3r3jaznb je napisao(la):
Djole Pevcanin » Uto Nov 17, 2020 1:04 pm[/url]":3r3jaznb]У томе је и фора. 511 празан иде до Савског трга.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
To je naravno netačno, ali dobro, ti očigledno baš voliš ovu ulogu forumskog konceptualnog umetnika. Sve linije tokom dana imaju putnike u smeru ka Savskom trgu, a sa 46 se čak i preseda na ostale četiri. Ima ih manje uveče zato što na samom trgu (a često i u Savskoj) nema ni ulične rasvete, a i zato što sada retko ko igde ide u to vreme. Suprotan smer da ne pominjem, ozbiljan broj putnika čak i sa ovim maltretmanom koji im je priređen.
Uostalom, juče čitam
vest o spektakularnom Nemanji na ne baš kritičkom Mondu i naletim na nekoliko zanimljivih komentara o tome koliko besprekorno funkcionišu ove krnje trase linija. Stavio bih u spojler, ali izgleda da on ne radi nešto (ili ja ne umem da ga koristim).
Raleks
13.11.2020. / 13:37
Za spomenik me baš briga, ali hoće li konačno normalizovati prevoz i vratiti da autobusi idu u oba smera preko tog trga i Savske ulice? Već godinu dana se maltretiramo s raznim izmenama, a po ovoj poslednjoj moramo da pešačimo skoro kilometar da bismo uhvatili buseve koji su ranije kretali sa železničke stanice. Vratite buseve da prolaze preko trga!
DžoMa
13.11.2020. / 18:37
@Raleks Ne, autobuska okretnica na Savskom trgu je zauvek ukinuta i premeštena u sred ničega pored TC Galerija. Glasali ste, uživajte
лонче
13.11.2020. / 14:21
споменици важним историјским личностима би требало да буду достојанствени и са мером и укусом, а не спектакуларни и мегаломански. ово није критика на рачун монда, већ укупног става у јавности који сте ви само поштено и веродостојно пренели. узгред, ја не знам да ли треба да дођем да се помолим овом џиновском стефану немањи да врати градски превоз од савског трга, јер актуелне оце очигледно нимало не занима како ми са периферије да се вратимо кућама.
kadse popnem na ludaju
13.11.2020. / 15:06
nesto razmisljam... ovako visok stefan nemanja bi, kada bi pogledao preko desnog ramena, verovatno mogao da vidi recimo sremcicu. za razliku od nas bednih kmetova sa zemlje koji sa tog platoa ne mozemo da vidimo ni gde je nestala pocetna stanica 511-ice za tu istu sremcicu!
Gorolom
13.11.2020. / 19:22
@kadse popnem na ludaju Pocetna 511 ti je u BG na vodi. Nedaleko od spomenika, malo izmestena. Eto da ti pomognem
kadse popnem na ludaju
13.11.2020. / 19:43
@kadse popnem na ludaju @gorolom aha, znaci tamo gde ga niko ne ceka i tamo gde niko ne preseda. hm, da, savrseno logicno mesto za pocetnu stanicu bilo cega, ne znam kako mi ranije nije palo na pamet. ima li icega sto nece uraditi ne upola, nego potpuno naopako? i ovo nemanjino kinder jaje bi pokvarili da nije stao na njega da ga zastiti.
Mis desetogodišnjice male mature
13.11.2020. / 20:05
E super, baš mi je drago zbog njega što je spektakularan. Aj sad konačno da nam vrate GSP kako je išao ranije.