Šta je novo?

Gradske linije javnog saobraćaja - Predlozi, rešenja

@Nikola03

Da, 85 treba podeliti na 85 do Galenike (jednosmerno kružno zbog zgloba) ili makar Bačke i 86 od Žel. St. Zemun do Žel. St. Ovča.

57 ništa samo se skraćuje na originalnu trasu. Smer ostaje isti, od Šumarskog ka Golfu zbog brega (penju se autobusom, silaze peške). 85 bi odvijala dvosmerni saobraćaj u Beogradskog bataljona.

U svakom slučaju o kojoj god liniji da bude reč metro će ih primorati na sličnu optimizaciju mreže.

Linija 49 je korisna i na ovoj trasi, a i na trasi kroz Teodora Drajzera. Ono što fali je, rekao bih, direktna veza Miljakovca, Kanarevog brda, Starog Košutnjaka i Banjice sa Sava centrom, kao i direktna veza Banjice sa Sajmom. Primetio sam da dosta ljudi koristi 49 i 94 kod Sajma, u smeru ka Prokopu, Dedinju i Banjici.​
Imam isto misljenje,ne znam kako je sad tamo kad imaju samo 3a.Mozda ostaviti 49 kroz drajzerovu a 94 kroz prokop posto mislim da nema nista od 93

94 je namenjen kao brza veza NBGDa sa bolnicom Dragisom Misovicem i VMA. A i plus sad 94 namestili da ide Vareskom.Sad kad bi isao preko Sajma i Prokopa tesko bi to bilo izvodljivo.
Isto i za 49.
Mislim da 34 treba u solo bus da se pretvori i da se produzi do Miljakovca kao veza sa Prokopom

Vrh