Колико им треба да уведу једну линију, ко да је неки смак света, пустиш, ако видиш да функционише оставиш или коргиујеш нешто и то је то.
Da li si se zapitao da je to možda i do toga što GSP nema autobuse i da pokriva linije koje je već preuzeo i da drži linije koje privatnici još nisu preuzeli i još i da ima i za novoplanirane linije? Nije ovo linija 63 na kojoj radi 4 vozila pa se kaže kako nema problema. Ovo je ipak linija na kojoj će raditi 10+ vozila.
prekoputa stoji 93.
Da li si ovo lično video? Ja nisam pa zato pitam. Ovo što sam fotografisao mi je bilo usput, a nisam imao vremena da proveravam druga stajališta.
Jedino što mi pada na pamet je da bi moglo da bude da linija pišto se spusti sa BK produži pravo Bulevarom heroja sa Košara do Omladinskih Brigada, pa tu levo i onda pravo do Bulevara Milutina Milankovića pa tu desno i dalje pravo do Antifašističke borbe, pa odatle ka Sava centru, Prokopu i Banjici.
Jedino što mi pada na pamet je da bi moglo da bude da linija pišto se spusti sa BK produži pravo Bulevarom heroja sa Košara do Omladinskih Brigada, pa tu levo i onda pravo do Bulevara Milutina Milankovića pa tu desno i dalje pravo do Antifašističke borbe, pa odatle ka Sava centru, Prokopu i Banjici.