Dok u 27E ne moze da se udje skoro celog dana... Ne mogu da kazem da salju lose autobuse, Ik LE, Conecto i poneki IK103F su redovni i jako retko zaluta N serija i neka matora 103, ali jednostavno linija nije samo za solo vozila.
Ja ne znam kome su stavovi tako uskoumni , jer tako ispade na osnovu komentara. Nemam ja ništa protiv toga što Mirijevo toliko linija , već imam protiv toga što ni sa tolikim brojem linija Mirijevci opet nisu zadovoljni , i što većina njih traži dodatne autobuse na postojeće linije , uspostavljanje novih linija i / ili produžavanje postojećih ... , a većina njihovih komentara za druga naselja je u stilu da drugima nisu toliko potrebne nove linije ili poboljšanje postojećih , koliko njima , i kada se spomene broj stanovnika , na šta se vade kao razlog za poboljšanje , u Mirijevu svaki čas raste , pa je jednom prilikom (ne ovde) , ta brojka išla i do neverovatnih 150. 000 stanovnika. Takođe mi smeta što u Mirijevu zakukaju da nemaju liniju ka NBG , i odmah je dobiju , a neka druga naselja traže recimo pojačanje postojeće linije sa nekoliko vozila , i godinama ništa ne mogu da postignu. Ja znam samo jednog jedinog Mirijevca koji misli da je potrebno i da se u drugim delovima grada poboljša prevoz. Takođe , imam i prijatelja iz Mirijeva koji je zadovoljan sa postojećim stanjem prevoza u Mirijevu.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=385525#p385525:3dg93oe3 je napisao(la):bazinga » May 11th, 2016, 8:57 pm[/url]":3dg93oe3]Koji oni? I zasto su vam stavovi tako uskoumni? Pa valjda tezimo da postojece stanje poboljsamo a ne suprotno?! I da li stvarno mislite da kada se jedna linija osakati druge to ne osecaju? Ili vam misljenje kroji gnev prema Mirijevu zbog broja linija?
I posle ove recenice ti mene pitasa se ne zalazem za vise linija u Mirijevu, ja se zalazem da ovo sto imamo bude funkcionalno. Isto tako se ne zalazem za funkcionalnost istih na racun Vidikovca Bezanije ili Batajnice
Znaci ti stvarno ne dobacujes dalje od onoga da neki deo grada mora da bude osakacen i unazadjen? Jedna teza za razmisljanje, sta kazes na ideju da se nadje resenje koje bi podrazumevalo sredjivanje linija i dodavanja novih gde je neophodno bez ukidanja postojecih. Dakle da ti ponovim, ne mora Mirijevu da se smrkne da bi Vidikovac imao normalan prevoz. Za pocetak je dovoljno da se ukine sistem pogon-linija, i uvede sistem pogon-polozak, jer je ocigledno da Karaburma i Novi Beograd nemaju dovoljno solo vozila, a Kosmaj nema uopste zglobnih vozila. Time bi se oslobodilo dovoljno vozila sa linija kao sto su 27 za linije zahtevaju po koje zglobno vozilo za linije 27E 53 89 302 itd...zašto se recimo ne zalažeš i ne tražiš ukidanje podenih linija iz Mirijeva (skraćenje linija van granica Mirijeva) , u korist pojačanja linija koje bi ostale?