becks89 » Wed Jan 06, 2016 2:27 pm[/url]":37qb9221]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=365739#p365739:37qb9221 je napisao(la):
Mocithe » 06 Jan 2016 01:14 pm[/url]":37qb9221]E jeste sad, ne moze da okrene. Tamo ima ogradjen prostor stubicima gde napravi krug. Nisam dugo bio ali ne verujem da su menjali nesto.
Zavisi koji zglobni autobus, ako mu je pogon na zadnjoj osovini, treba mu mnogo više prostora nego onom sa pogonom na srednjoj osovini i pratećom!
Saobraćajna Kamera":37qb9221 je napisao(la):
dare":37qb9221 je napisao(la):
sto au?meni je zasad ok Kosmaj
cak sam promenio i avatar stavio sam ovu Kosmajevu munju
53 je već drugo jutro zaredom najređa linija. Supruga je čekala 20 minuta, vozač kaže da ne zna šta se dešava i da je krenuo malo ranije jer je primetio da nije bilo prethodnog polaska.
Tako da..
TT
Pa indijanci, čekaju svoje vreme umesto da prate interval, mada tu je kriv i otpravnik. Mora se držati interval, ukoliko je manjak vremena rastegne se interval da se uklope vozila koja su prisutna na liniji. A oni specijalci, sede čekaju svoje vreme, onda ih "polome" pošto nije bilo polaska ispred, pa zakasni na polazak sa naredne okretnice i onda napravi još veći haos, ispadne i on sam iz turaže, pa mora da se uklapa, krati i sl...