Gaspar18":2ldrcm5h je napisao(la):
zidar":2ldrcm5h je napisao(la):
^^ a da posaljete zahtev Direkciji za Javni Prevoz za pristup informaciji busplusa sistema koliko ljudi ulazi na kojoj stanici 65. Taman da vidimo kako ce da reaguju
Zidar, sto se tice DJP sa njima sam prestao da komuniciram odavno, jer sam video da ono tamo nije mesto gde covek moze konstruktivno i normalno da prica... Pogotovu "veliki" gospodin Skender...
Ако си са г-дином Скендером разговарао на начин на који разговараш и овде, онда и разумем зашто није хтео и даље да разговара са тобом.
Gaspar18":2ldrcm5h je napisao(la):
Sto se tice Gage i "mrznje prema B.Kosi", mozda se ti i ja Gago znamo cak ako si pre ziveo u bloku 38, i vidim da tebi odgovara 65 takav kakav jeste gore, po meni je bolje da se ukine,
Тешко да се ти и ја знамо, јер си колико осећам млађе генерације, због начина опхођења, а и ја сам се ипак на неки начин давно одселио из блока 38. Питао си ме у сад послатој ПП поруци и неке личне ствари на које ти наравно нећу одговорити, осим овога.
У блоку 38 сам становао од фебруара 1968. (чувена година, зар не) до октобра 1992. године. Долазим често у блок јер ми ту живи мајка, ето и то ћу ти рећи, у згради коју смо звали "Глиста", она дугачка са четири спрата и 12 улаза, а то је зграда која је испред твоје. Та зграда је прва саграђена и усељена зграда у блоку и у опште околини, остале зграде су тек биле у изградњи, а неке нису ни почеле да се граде.
Па зар бре ниси схватио да сам ту некад становао кад често спомињем тај блок, који је некад био најбољи и најлепши блок, а сад је .... да не спомињем.