Ma nisi ni trebao, samo cekam Gagu, posto se tako nalupetao gluposti kao Dorcolski 44 (Fipi), da to nije zdravo, ja jesam navikao da postujem misljenja starijih ljudi, ali kada neko isprica NEISTINE, to je svakako kriminal... Sto se tice 65, naravno da sam za ukidanje iste linije, na staroj okretnici jednostavno ne mozes uci u autobus, evo juce je moj otac isao do Pio fonda na Gundulicev Venac, posto je 68 zakazao, a daleko je III Bulevar, na scenu je stupila cuvena 65... Nakon 5 propustenih autobusa na staroj okretnici, jedva se ugurao u sesti autobus... Pa ti vidi o cemu ja pricam, i reci mi da nije isforsirano politicki prebacivanje sa stare okretnice ( a ima mesta gde da se okrene), na Bezanijsku Kosu... Kome iz blokova 1, 33, 34, 37, 38 i ostalima koji su se pre oslanjali na 65 dok je okretao u bloku 38 treba veza sa B.Kosom...? Nikome, mogli su komotno da ukinu 65, pa nije nikome u interesu da ti autobus dodje prepun na staru okretnicu, opet ponavljam da je malo produzen u redu, ali ovako je previse produzen, i to je bacanje mojih para, a B.Kosa ima 74, 75, 82, Ada 5, E4, 612, 708... Tako da ono, bezveze je, oduzimati jednom kraju liniju koja je bila najtacnija, gde nikad u zivotu je nisi cekao duze od 5 minuta, a sada je cekas 15 do 20, i jos se takmicis koliko ces autobusa propustiti na staroj okretnici, 10ak stanica udaljenoj od nove...