Da su ovi iz Kneževca pošteni , kao što tvrde , ne bi ni znali za taj sistem lažinjara , kojim su pokušali da dobiju nešto što hoće da prikažu na bilo koji način osim sebičluka. Otkako je ukinuto i davanje ocena za komentare na
www.busevi.com , nema više stancovanja komentara od strane Kneževčana. Prostorni , samo da dodam da su oni još predlagali da kroz Maričku idu i 23 i 94 , pored već pomenutih 37 i 89. Da su Kneževčani od samog starta zauzeli jedan potpuno drukčiji stav , tj. stav da svima treba da bude bolji prevoz u gradu , a ne samo da kukaju kako je sramotno to što 90% drugih delova grada ima bolji prevoz nego oni , i da to nije u redu , kao i da su davali drukčije predloge i u krajnju ruku bili kolegijalni u vezi predloga koje drugi ljudi daju kako bi im pomogli , a ne da ih javno pljuju i pritom iznoseći stavove kako ne treba njima ničija pomoć , jer će oni sami , pošto njima pripada linija 37, da je sprovedu kroz Maričku , i još plus izmišljajući razloge koji nemaju veze sa mozgom , zašto nijedan drugi predlog nije ostvariv , osim prebacivanja 37 , i stanovnici drugih naselja bi se drukčije ponašali prema njima , tj. bio bi jedan drugarski odnos. Predlog da 89 što bržim putem od Mosta na Adi dođe do njihovog naselja , isti je kao i onaj od Nikola011 , sebičan , jer gleda lični interes.
Kneževčani mogu da pričaju šta hoće , ali hihova igra sa IP adresama im je došla glave i za duže vreme ih zakopala tu gde se sada nalaze , ako ne još i dublje. Kad su videli da dobijaju negativne ocene na njihove komentare , pobunili su se administratorima , nadajući se da će uspeti da izdejstvuju da mogu samo da se daju pozitivne ocene na njihove komentare. Kako im to nije pošlo za rukom , i kako je ocenjivanje komentara ukinuto , oni su izgubili volju da daju komentare.
Da sam ja neko i nešto u DJP , ja bi njima dao da 37 ide kroz Maričku , kad to toliko žarko žele , ali ne bih napravio liniju takvu da ide od Vidikovca do Pilota Mihajla Petrovića , zbog prethodno iznesenih činjenica koje ne idu njima u korist.