Gargamel
Beginner
- Učlanjen(a)
- 09.08.2024.
- Pohvaljen
- 184
Jel treba voz ekspres uvesti?А јел може линија Ресник ЖС - Батајница ЖС преко Газеле и поред БАС-а са једно 35 возила на 5 минута?
Jel treba voz ekspres uvesti?А јел може линија Ресник ЖС - Батајница ЖС преко Газеле и поред БАС-а са једно 35 возила на 5 минута?
Ironičan ili ne, Sole je sličnu liniju poput tvoje ironične 69 nedavno predložio, samo sa drugom numeracijom.
Боље БГ ВОЗ Ресник - Батајница да имамо чиме.Može obilaznicom (ozbiljan sam). Mislim da je potrebna jedna ili nekoliko linija koje bi povezivale naselja duž obilaznice.
Nema pre svega voznih sredstavaи куда. јер ни Овча - Батајница неће да пусте на 15 минута. као нема пруга капацитет
To je, nažalost, i meni palo na pamet. Taj bi solać bio solidno pun, šteta što je gore iza okretnice 33 tako kako je... A činjenica je da je tom istočnom delu potrebna brza veza, koja bi izbegla plavi most i ostale jake egzibicijeNe bi minibus linija pomogla, jer kapaciteti su za solo bus, minimum, a infrastruktura za minibus u jednom delu trase.