nikola011":27lu0ej1 je napisao(la):
prigradski":27lu0ej1 je napisao(la):
koliko čujem korisnici linije 42 i dan danas kukaju zbog dužine linije kao i ispadanja iz reda vožnje, tako bi i ova linija vrvt prošla ako zaživi u glavama DJP...
Maricka ulica je prakticno divlje naselje gde zgrade ne bi trebalo ni da postoje, bar ne one spratnosti. Takodje su se mnogo naselili iznad Kanarevog brda prema Dedinju gde ni koze ne mogu da se uspenju. Oni koji su malo dalje od Borske ulice zakukase kako im treba autobus. Ortopedska klinika trazila autobus.
Direkcija za prevoz ubi sve muve jednim udarcem i dade im liniju 42.
e Nikola sad ga pretera!
Koliko ja vidim tebi nije problem zašto 89 putuje cirka 2 minuta duže kroz Žarkovo, već to što ti nisi u mogućnosti da je čekaš ispred svog stana.
A što se linije 42 tiče izneo si toliko proizvoljnih pretpostavki koje veze sa mozgom nemaju da je to strašno.
Ta nesrećna 42-jka koju sam godinama koristio je večito bila pastorče gospode iz direkcije.
prvo je išla od Kalemegdana, pa iz Francuske, pa sa Trga republike, pa sad sa Slavije.
Povezuje nekoliko bitnih zdravstvenih centara:
-Dečija bolnica u Tiršovoj
-Onkološka klinika
-Institut za infektivne bolesti
-Institut za kardiovaskularne bolesti Dedinje
-Zavod za rehabilitaciju
-Bolnica Dr Dragiša Mišović
-Železnička bolnica sa porodilištem
-Dečija plućna bolnica
-Ortopetsko hiruška bolnica Banjica
-Vojnomedicinska akademija VMA
Linija je pre par godina spojena sa linijom 542
542 koja je saobraćala sa stare okretnice na Miljakovcu, kroz Pere Velimirovića rakovičkim putem pored IMR-a i dalje preko nadvožnjaka skretala levo u Maričku i dalje ka Labudovom i Petlovom brdu.
Problem ove linije nije njena trasa.
Problem ove linije je njena maksimalna neredovnost i nepouzdanost koja je postala tradicionalna!!!
Slično je nekada bilo sa linijom 59 dok je 80-tih godina išla na 30 minuta.
neki normalan takt i redovnost polazaka je preduslov za svaku liniju.
U maričkoj ulici postoje mnoge nove zgrade koje jesu legalne iako ti tvrdiš da je to divlje naselje.
Ali takođe u maričkoj ulici imaš gomilu zgrada napravljenih pre više od 30 godina !!!
A sve da su i juče napravljene, valjda je logično da gradski saobraćaj ide tamo gde ima korisnika???
Cenim svako mišljenje, tako i tvoje, ali mislim da si malo previše ušao u teranje inata sa ostalim forumašima pa od drveta ne vidiš šumu.