Znam da si čuo, al prosto toliko informacija kruži zadnjih meseci da postaje već iritantno. Nije što ja radim u GSP-u, nego mi se čini da se ipak malo i preteruje sa kataklizmičnim najavama. I mene sve ovo pomalo brine, jer mnogo toga mi trenutno nema smisla, al nije baš da će se GSP ugasiti sad ekspresno. Računam da ćemo na kraju ipak dobiti i dosta više vozila ukupno gledano, mislim na GSP i privatnike. Nažalost, privatnici prelaze sigurno 50% ovaj put, i to nikako nije dobro, al eto imamo bar i neku korist iz svega ovoga. Nabavke vozila me jako brinu, pogotovu najavljena pobeda Bozankaya-e, al opet gledam da u svemu nađem i ponešto pozitivno, da ne bude baš sve crno. Opet moram ponoviti da smo imali legitimnu priliku da skinemo ove, i zasigurno smo je propustili za narednih nekoliko godina. Nisu samo oni krivi. Narod je očigledno u teškoj apatiji uz sindrom težeg oblika uvobolitisa. Pa kad je već tako, ostaje nam da čekamo i nadamo se da će iz svega na kraju biti bar i nečeg dobrog. Od famoznih sindikata GSP-a, koji kao dižu buku, kako sam već i pisao, teško da ima išta. Kakvi sindikati, takva i buka. Marginalni su i nebitni, i to je istina, a lično i znam tu poneke individue za koje jednu lepu reč apsolutno ne bi imao da kažem. Kad se već ne mogu ujediniti, i zauzeti jak stav, istupiti odlučno uz pravi legitimitet, bolje da ne rade ništa, jer ispadaju smešni na kraju. Okupe 100 ljudi ukupno od oko 5600. Niko živ to ne može da shvati za ozbiljno. Pa veći deo zaposlenih u GSP-u, skoro pa da sam 100% siguran, i ne zna da su postojali neki organizovani protesti. E tako radi i dobar deo opozicije, pa smo tu gde jesmo. Ne volim da uvlačim politiku u diskusiju, al hteli ne hteli, politika nam ne izbija iz tema o javnom prevozu.