Svuda gde su semafori kod Radnicke treba da budu pasarele ili podzemni prolazi.Pa cak i na raskrsnici kod Obrenovackog puta gde 511 skrece levo ka Zelezniku gde bi tu umesto semafora bila pasarela ili podzemni prolaz i time bi se protok saobracaja ubrzao.Tako da od te raskrsnice pa skroz do Petlje Mostar da nema semaforaUkidanjem linije 87 stice se konacno uslov da se ukine semafor kod ada mall-a, mali automobili imaju petlju Radnicka i ulice koje se sa Banovog brda spustaju ka Cukarickoj padini, a pesaci bi konacno mogli da krenu preko pasarele.
Da jeste zaboravi ja.Ukidaju je jer pojačavaju 860I koja će ići na 27 minuta, ne isplati se Streli verovatno da drži 607
Edit: Linija 860I je takođe veza Surčina i Aerodroma
"Krišom" su promenili i trasu 606 koja sad pravi krug u Grmovcu.Inače, mnogo se krišom menjaju linije, eko 1, ko je sledeći?
Kao veza Miljakovca sa Železničkom stanicom Rakovicom bi trebalo umesto 94 da budu neka od 3 linije:54,502 ili 505L.Obzirom da se pravi buvljak na Miljakovcu,možda bi bilo pametno korigovati trasu 502 i napraviti je tako da poveze Cerak,Vidikovac i Buvljak budući...94 nije dovoljna da sve poveze,a sve ostale linije kačiće nedovoljno blizu buvljak,pre svega zbog starijih ljudi pričam...iluzorno je da Vidikovac nema direktan bus do Buvljaka,a jedino mi 502 deluje kao linija koja može da se iskoristi za tako nešto...
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Za ovo bi morale dve linije da se uvode (preusmeravaju), zato što 502 ne može da poveže i Cerak vionogradi i Vidikovac i Kneževac.Obzirom da se pravi buvljak na Miljakovcu,možda bi bilo pametno korigovati trasu 502 i napraviti je tako da poveze Cerak,Vidikovac i Buvljak budući...94 nije dovoljna da sve poveze,a sve ostale linije kačiće nedovoljno blizu buvljak,pre svega zbog starijih ljudi pričam...iluzorno je da Vidikovac nema direktan bus do Buvljaka,a jedino mi 502 deluje kao linija koja može da se iskoristi za tako nešto...
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
već su preusmerili 94 i to sad realno već samo po sebi pravi problem za neke druge poteze...
Ako preusmerenje 94 pravi problem,isto bi bilo i sa 59.verovatno bi bilo mnogo lakše tražiti preusmerenje 59 da ide pored Buvljaka...